#20

1.6K 102 27
                                    


♦A U G U S Z T U S♦

Beléptünk az augusztusba, vagyis az utolsó nyári hónapba. Még éppen van idő az iskoláig, de a youtubon már elkezdtek megjelenni az első Back to school videók.

Most viszont egy kicsit másról lesz szó. Ez az utolsó lehetőség a lelki felkészülésre az új évfolyam előtt.

Azokat a dolgokat fogom összeírni, amiket én is szoktam csinálni még jóval az iskolakezdés előtt, de ezzel elkezdhetsz kicsit ráhangolódni az új tanévre.

🌛Ha most kezded a 9. osztályt, akkor még nem volt lehetőséged találkozni az új osztálytársakkal. (az csak jó, ha de) Nézz utána, hogy kikkel fogod tölteni a következő 4 évet. Hozzatok létre messenger csoportot, rendezzetek talikat, lényeg, hogy szeptember első hetében már ne idegenekként nézzetek a másikra.

🌛Nézd meg, hogy mik lesznek a kötelező olvasmányok. Ezt nem úgy értem, hogy olvasd el az összeset egyszerre (bár ha a kedved és időd engedi, akár megteheted), de jobb tisztában lenni, hogy minek kell majd egyik napról a másikra a rövidített verzióját beszerezned.

🌛Önbizalom tréning. Hidd el rád fog férni a gimi előtt.

🌛Tedd rendbe az arcbőrödet. Senki sem akarja pattanásosan kezdeni az évet, tegyél hát ellene. Menj el kozmetikushoz, használj arcmaszkot, adj a megjelenésedre.

🌛Sétálj minél többet. Használd ki, hogy még nem kell a délutánokat a szobádban töltened, szóval mozdulj ki a lakásból.

🌛Ha tervben van valami nagyobb átalakítás a hajaddal kapcsolatban, akkor azt most csináltasd meg. Most még van ideje lenőni, átfesteni, kiszedni a fonást belőle. Nem olyanra gondolok, hogy most még vágathatsz 30 centit, mert az nem fog visszanőni. De ha afro fonáson gondolkozol, még most csináltasd meg, ne egy nappal az iskola előtt, mert ha kiderül, hogy nem tetszik, vagy rosszul áll, ott már nem lesz idő kiszedetni.

101 dolog a gimi előtt (amit jó lett volna tudni)Where stories live. Discover now