#33

1.1K 96 23
                                    


G L O W  U P

Szerintem ennek a kifejezésnek nincs magyar megfelelője. Ha nagyon próbálkoznánk, talán úgy lehetne lefordítani, hogy önmagad megújítása/ felragyogása/ feljavítása.

Ezt ne feltétlen negatív értelembe vedd, ez teljesen pozitív. Ez a rutin, ha lehet így mondani, segít egy kicsit kívül, belül megújulni.

Pedig nem egy teljes rutint hoztam, csupán pár glow up pontot. Szóval kezdjünk is neki.

!Ez egy kicsit nagyobb költségvetést igénylő fejezet, szóval csak óvatosan bánjatok a pénzzel!

✨Szempilla - El sem hiszitek, hogy mennyit tud dobni egy szempilla az ember külső megjelenésén. Ha viszont nincs saját szempillád, vagy nem vagy megelégedve a hosszával, akkor menj el egy szakemberhez és csináltass műszempillát. Amikor nekem volt először, elég szkeptikusan álltam a dologhoz, de mostanra már alig tudnék nélküle élni.

Arra viszont figyelj, hogy tényleg csak szakemberhez menj. Ne válaszd az olcsóbb, de silányabb megoldást, hiszen akkor a szempillád bánhatja.

Ha legelőször csináltatsz, ne rögtön 3D pillával kezdj, lehetőleg 1-2Dvel. Így ki tudod tapasztalni, hogy melyik áll jobban és ezekkel sokkal természetesebb hatást tudsz elérni.

A művelet általában 1-2,5 órát fog előreláthatólag igénybe venni. Nem kell megijedni, ez nagyon sok mindentől függ, én legtöbbször 1 óra alatt kész vagyok.

3000-15000 Ft-ig tud terjedni az ára. Ez függ attól, hogy hány Ds és hogy kinél csináltatod.

✨Szemöldök - A helyzet ugyan az, mint a szempillával. Nagyon meg tudja változtatni az arc formáját mint pozitív, mint negatív irányba. Ha meg vagy elégedve a szemöldököddel akkor gratulálok, azon kevés emberek közé tartozol, akit kedvel a szemöldökök istene. (?XDDDD)

Lényeg a lényeg, ha úgy érzed, hogy túl sok, ha túl kevés, menj el vele kozmetikushoz. Ő egyrészt mindenképp formára tudja szedni a szemöldöködet, másrészt pedig ha kell befesti.

Nem nagyon ajánlom, hogy te szedd ki magadnak, először legalábbis ne. Nem tudhatod, hogy amit te szimmetrikusnak látsz, az tényleg az-e. A festéssel ugyan ez a helyzet, inkább bízd tanult kozmetikusra, mint magad szenvedj vele.

1000-3000 Ftig terjed az ára.

✨Körmök - Ahogy az előtte lévőkre, erre is vonatkozik, hogy csak szakemberrel. Ha eleve szépek a körmeid, ne roncsold, inkább fesd ki, de ne rakass fel épített körmöket.

3000-8000 Ftig terjed az ára.

✨Ajkak - Hidratáld! Kérlek.
Nagyon csúnyán tud kinézni, ha van egy szép lány olyan ajkakkal mint a sivatag. Szóval kend valamivel, hogy ne legyen az.

Labellot és Babylipset nem ajánlok. Nekem ezek inkább szárítják a számat, szóval nem látja el az egyetlen feladatát.

Ha veszel valamit, az Carmex, Eos vagy Oriflames kis tégelyes ajakápoló legyen. Ezek azok, amiket biztosan tudok állítani, hogy jók és tényleg használnak.

600-1500 Ftig vannak. Müllerben ajánlom szétnézni, itt feleannyiért találsz Carmexet, mint máshol.

✨Igyál - Oszd fel a hetet.
Hétfő - 1 liter
Kedd - 1 liter
Szerda - 1,5 liter
Csütörtök - 1,5 liter
Péntek, Szombat, Vasárnap - 2 liter

A bőröd és a közérzeted is meg fogja hálálni. Ha olyan kedved van, tegyél a vízbe citromlevet vagy citromkarikákat.


✨Cseréld le az ágyneműdet - Ezt csak a megújulás jegyében.
✨Sportolj - Ha mást nem, fitness videókat csinálgass.
✨Használj a bőrödnek megfelelő arcmaszkot.
✨Egyél minden nap valami más gyümölcsöt.
✨Reggelizz minden reggel, soha ne hagyd ki.
✨Tölts időt a családoddal és a barátaiddal.
✨De ami a legfontosabb: szeresd magadat!
✨Mosd meg minden reggel és este az arcodat.
✨Naponta legalább 2x moss fogat.

101 dolog a gimi előtt (amit jó lett volna tudni)Where stories live. Discover now