#17

1.9K 118 31
                                    




P R O G R A M O K N Y Á R R A

Pár tipp amivel feldobhatod a nyarat. A legalapvetőbb dolgok kicsit új köntösbe bújtatva. Ha csináltál valami különlegeset, oszd meg, hátha másnak is kedvet adsz hozzá.

Utazz - Oké, nem úgy értem, hogy mind az 500 forintoddal indulj neki a nagyvilágnak. Viszont azt megteheted, hogy gyalog, vagy éppen biciklivel elindulsz egy előre meg nem tervezett irányba. Lehet az jól ismert, vagy új útvonal, lényeg, hogy menet közbe találd ki, hogy merre menj.

Egyél - Mi sem egyszerűbb... Próbálj ki új ízeket, akár új kultúrák ételeit. Ha nem ízlik akkor így jártál.

Aludj - Van a TikTokon most egy trend, miszerint a legrandomabb helyeken rendeznek be "hálószobát" a résztvevők. Csak hajrá! Tölts egy éjszakát egy trambulinban, egy sátorban vagy a teraszotokon.

Fess - Szintén a TikTokról inspirálódva. Fesd ki a legkülönbözőbb dolgokat. Ez lehet akár számológép, fal, telefontok, farmerzseb, kövek stb.

Igyál - Ez nem annyira programszerű, de mégis. Nyáron nagyon ajánlott legalább 2 liter vizet meginni naponta. Ezt vezetheted videónapló szerűen, hogy minden nap lefotózod az arcbőrödet, hogy milyen pozitív hatásait vetted észre a vízfogyasztásnak.

Olvass - Előző bejegyzés/fejezet erről szólt, tovább nem is részletezném. Olvass el kb bármit.

Tanulj - Oké, ezt tényleg csak akkor ha nagyon unatkozol már. Nézd meg miket fogtok venni a következő tanévben, nézz utána az új tanároknak, olvasd el a várható kötelezőket.

Sorozatozz - Miért ne kezdhetnél el és fejezhetnél be egy sorozatot egy nap alatt. Trónok harca, Vámpírnaplók, Riverdale a választék szinte végtelen.

Nyugizz - Tarts egy laza napot. Kelj későn, filmezz vagy olvass egész nap. Rakj fel egy arcmaszkot vagy habfürdőzz.

Újíts be - Ruhatár, stílus, cipők, haj, körmök bármi lehet. Csak új legyen.

Süss/főzz - Nem baj, ha nem vagy jó szakács. Nem az a lényeg.

101 dolog a gimi előtt (amit jó lett volna tudni)Where stories live. Discover now