#15

2.1K 129 15
                                    


♦N Y Á R♦

Aktuálisabb nem is lehetne. 

Szóval, jelenleg tombol a nyár, majd hőgutát kapunk, de ahelyett, hogy az uszodában lógnánk, még az iskolapadhoz ragadva szenvedünk. Tökéletesen összefoglaltam, ugye?

Néhány tanács a nyárra:

- Keress munkát! - Diákmunkát (amiért pénzt is kapsz) hivatalosan csak 16 éves korod után vállalhatsz, viszont mivel a gimiben még érettségi előtt teljesítened kell 50 óra közösségi munkát (lényegében ez is munka, csak itt nem kaphatsz érte pénzt, ezen kívül csak bizonyos helyeken dolgozhatsz) ezt érdemes nyáron megcsinálnod. Ha pedig már elmúltál 16 éves, keresd fel a helyi diákmunka-központokat, érdeklődj munkalehetőségekért, stb. 

- Igyál vizet! - SOKAT. Ezt annyit hallottam már, hogy a kisujjamon jön ki, mégis leírom. Nyáron többet izzadsz, ezáltal több folyadékbevitelre van szükséged. Viszont, hogy ne csak a sokszor elhangzott előnyét írjam le ismét, a víz segít, hogy "kijöjjön" az arcod természetes ragyogása. Szóval, ha nyáron nem akarsz még a highlighter alatt is izzadni, inkább igyál vizet.

- Ne telefonozz! - Tarts egy 24 órás social media szünetet. Hidd el jó hatással lesz rád, hogy egy kis ideig nem a telefonodat nyomkodod.

- Bulizz! - Engedd el magad, járj el a többiekkel amennyit csak tudsz (inkább amennyihez csak kedved van). Figyelj viszont a mértékre, mert még mindig jobb egy barátokkal átmulatott este, mint egy mentőautóban ébredni.

- Próbálj ki új dolgokat! - Érts ez alatt bármit. Komolyan. Írj akár egy listát, hogy mi az, amit a nyáron csinálni akarsz, majd a nyár végén leellenőrizheted, hogy hányat valósítottál meg ezek közül.

- PIHENJ!!! - Ezt is sokat.

ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT A NYÁRON, FRISSÜLJETEK FEL ÉS PIHENJETEK SOKAT!🌞

101 dolog a gimi előtt (amit jó lett volna tudni)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora