7.rész

18.8K 545 19
                                    

Mélyen a szemembe nézett,próbáltam de sehogy sem tudtam elkerülni a szemkontaktust.
-Noah nekem ez nem..-a mondatomat sem tudtam befejezni,ajkai az enyémet érintették.A bátyám legjobb barátja,olyan mintha az idegesítő öcsém lenne(bár idősebb nálam).Egy enyhe vagyódást éreztem,ami talán nem is volt olyan gyenge.De az eszemre hallgattam,ellöktem.
-Mit csinálsz?-néztem rá csodálkozva.
-Megteszem,amit már rég megkellett volna-válaszolt.
-Miről beszélsz?-akadt el a szavam.
-Lisa én..
-Itt meg mi folyik?-toppant be Will,a legjobbkor.
-Semmi,Noahnak elment az esze-mondtam,majd kiviharzodtam a szobából.A szobámba futottam,becsaptam magam mögött az ajtót.A gondolataim cikázni kezdtek,fogalmam sincs mi folyik körülöttem.Kétségbe estem.Úgy döntöttem nem szólok erről senkinek,mivel nem akarok senkit terhelni a hülye problémáimmal.Átöltöztem pizsibe és megpróbáltam aludni.Nem igazán sikerült kb 2 óra volt mire eltudtam aludni.

Reggel pedig az ébresztőóram idegesítő hangjára keltem,amit előszeretettel szundira nyomtam.Felvettem a köntösem,majd elballagtam a fürdőszobába.A tükörbe néztem,szinte megijedtem a karikáimtól.Megmostam az arcom majd próbáltam úgy tenni mintha semmi sem történt volna.Elkészültem a natúr sminkemmel majd a szobám felé indultam,hogy felöltözzek.Legkevesebb gondom volt ezzel törődni,így kikaptam a szekrényből egy fekete pulcsit és egy farmert.
-Kész vagy Lisa?-kiáltott fel Will.
-Igen.-mondtam,felhúztam a cipőm,majd felkaptam a táskám.Mikor kimentem az udvarra az autó anyósülésén Noaht láttam,így mintha észre sem vettem volna beültem a hátsó ülésre és fénysebességgel előkaptama. fülesem,majd elinditottam egy zenét.Noah és Will elkezdett beszélgetni,a zenétől nem hallottam mit,viszont Will szájáról leolvastam a nevem,így lehúztam a hangerőt.
-Olyan fura most,mi lehet a baja?-hangzott el Willtől a kérdés.
-Fogalmam sincs,de jo lenne felvidítani.-mondta Noah komoran.
Remélem Noah nem tervez semmit,az ötletei sosem voltak jól eddig,és ezután sem.Mikor megláttam a sulit az ablakból egyből gondolkodás nélkül kipattantam és rohanva mentem be a suliba,egyrészt mert késtünk,másrészt pedig semmi kedvem nem volt Noahval társalogni a tegnapi után.

A bátyám legjobb barátjaWhere stories live. Discover now