10.rész

17.9K 573 28
                                    

Igazság szerint nem tudtam,hogy reagálják.Sosem voltam az aki hisz a szerelemben,az összes romantikus filmen nevettem,mert hülyeségnek tartottam.De most valami más,ha meglátom "pillangók repkednek a gyomromban" vagy valami ilyesmit szoktak mondani..De mégis csak a bátyám legjobb barátja,ráadásul,mintha a testvérem lenne.
-Min gondolkozol-mondta miközben közeledett.
-Semmin.-válaszoltam egy egyszavas válasszal.Átkarolta a csípőmet és magához húzott.A szemembe nézett és hirtelen megcsókolt.Akarva,akaratlanul,de visszacsókolok.A keze kalandozó útra indult a fenekem felé,de ezt már nem hagytam.Egy hosszú csók csata után elváltunk.
-Mégis mit csinálunk?-kérdeztem tőle.
-Holnap találkozunk hercegnő-mondta,majd egy puszit nyomott a homlokomra.
-Nem,nem,nem.Ezt nem intézheted el ennyivel.-szóltam utána.Ő pedig csak megvillantotta fehér mosolyát és bement Will szobájába.Annyira idegesítő.
A történtektől lesokkolva próbáltam csendben bemenni a szobámba,nehogy felkeltsem Saraht.A tervem sikeres volt,nyugodtan alszik.Már elég késő volt,így úgy döntöttem én is alszok,holnap szerencsénkre szombat.

Sarah vékony hangjára ébredtem.
-Jó reggelt-ültem fel álmosan,majd megdörzsöltem az alváshiánytól szendevő piros szemeimet.
-Neked is-mondta Sarah,aki egyáltalán nem nézett ki álmosnak(vagy egy hozzám hasonló zombinak),mintha 10 órát aludt volna.
Előre engedtem Saraht a mosdóba,hogy elkészüljön,én addig kitakarítottam a szobámat.Kijött,majd én következtem.Lezuhanyoztam,majd egyből elkezdtem a hajammal foglalatoskodni.Ki akartam vasalni,viszont úgy döntöttem,hogy ezt a feladatot inkább Sarahra bíznám,szóval elindultam törölközőben a szobám felé.Természetesen nem én lennék Lisa Forbes,ha nem mentem volna neki,annak a személynek,akinek nem éppen kellett volna.
-Bocsi-kértem elnézést Noahtól,ő pedig jól végig mért.
-Semmi gond-mosolygott majd lement a lépcsőn.
Bementem a szobámba Sarah pedig elkezdte simítani a hajamat,mikor ezzel megvoltunk lementünk reggelizni,mivel nem volt itthol senki elmondtam neki a történteket,mégis csak a legjobb barátnőm.
-Komolyan hercegnőnek hívott?-kérdezett vissza.
-Igen,úgy hívtam.-jelent meg hirtelen a konyhában Noah.Rögtön paradicsom vörös lettem,egyáltalán nem számítottam rá,hogy itt lesz,azt hittem nincs itt.Végig sétált előttünk majd rám kacsintott,végül kiment az ajtónkon.
-Álom pasi-mondta Sarah álmodozva.
-Az-válaszoltam egy szemforgatás kíséretében.

A bátyám legjobb barátjaWhere stories live. Discover now