Neden Hatırlamıyorum?

3.6K 261 208
                                    

"Harry?" dürtülmenin etkisiyle gözlerimi araladım. Edrick'i karşımda görünce gözlerimi tamamen açtım. Louis'yi rahatsız etmemeye çalışarak doğruldum.

"Bir şey mi oldu?" bana dışarıyı gösterip odadan çıktı. Louis'nin üzerini örtüp peşinden çıktım. Yanına oturduğumda gergince parmaklarıyla oynuyordu. "Seni dinliyorum Ed." birkaç saniyeliğine bana bakıp gözlerini kaçırdı.

"Harry bak ben ne olduğunu bile anlamadım. Bir anda her şey oldu ve bitti." kaşlarımı çatıp dediklerini anlamaya çalıştım. "Hemen kızma tamam mı?"

"Ne dediğini anlasamda ona göre kızıp kızmayacağıma karar versem." sıkıntılı bir nefes verdi. Elini ensesine götürüp kaşıdı.

"Şey oldu. Şey işte." kaşlarımı çattığımda ofladı. "Bella beni öptü." bir süre ne dediğini anlamaya çalıştım. "Uyandı, ağlıyordu. Bende sakinleştirmek için sırtını okşadım. Sonra öptü beni. Ne olduğunu anlamadım. Koşarak odasına gitti. Ben ne yapacağımı bilemedim. Elena'da görünce benden duy istedim. Biliyorsun bazen olayları farklı anlatabiliyor." olayı idrak etmeye çalıştım. Ayağa kalktığımda önüme geçti.

"Ne yapacaksın?" kaşlarımı ortada birleştirip sinirle konuştum.

"Çekil önümden. Neden böyle bir şey yaptığını soracağım." geçmeye çalıştığımda elini göğsüme koyup durdurdu.

"Şuan iyi değil Harry. Sabah konuşursun. Elena uyuduğunu söyledi. İlaçlarının etkisinden olabilir. Ben sadece başkalarından duyup yanlış anlama diye uyandırdım seni." derin bir nefes verip kafamı salladım.

"Sadece ona bakacağım. Şimdi çekilir misin?" önümden çekildiğinde Bella'nın odasına girdim. Yastığına sarılmış uyuyordu. Üzerini örtüp saçlarını öptüm. Kendi odama geçtim. Louis yatakta oturuyordu.

"Harry?" karanlık odada gözlerinin dolduğunu fark ettim.

"Benim güzelim." yanına oturup yanağını okşadım. Dizlerinin üstünde oturup kollarını boynuma sardı.

"Neredeydin? B-ben uyandığımda seni göremedim." Saçlarını okşayıp boynunu öptüm.

"Edrick bana bir şeyler anlattı. Bella ile ilgili. Seni yalnız bırakmayacağımı söyledim zaten bebeğim, korkma." geri çekildiğinde gülümsedim. "Hadi uyumaya devam et güzelim." yatağa uzanıp alttan bana baktı. Yanına geçip üzerini örttüm.

"Bella ile ilgili bir sorun mu var?" sıkıntılı bir nefes verip onu kollarımın arasına aldım.

"Bella, Edrick'i öpmüş."

"Ne?" deyip kafasını kaldırdı. Gülümseyip ellerini çırptı. "Sonunda." kaşlarımı çatıp ellerini indirdim. Gülüşü sönüp bana baktı.

"Ne yapıyorsun? Düşündüğün gibi bir şey olmayacak." yüzünü düşürüp oturdu.

"Bella'nın bizim için ne kadar uğraştığını biliyor musun? O bizim birbirimiz için doğru kişiler olduğumuzu biliyordu çünkü. Bende Edrick'in onu mutlu edeceğini düşünüyorum Harry." Bende karşısına oturup saçlarını okşadım.

"Ben sadece kardeşimi korumaya çalışıyorum Lou. Bunu sende biliyorsun." saçlarındaki elimi ellerinin arasına aldı.

"Bella'yı Edrick'ten mi koruyacaksın Harry? Sen söyledin Bella'yı o kurtarmış. Nasıl zarar versin ona? Sen yokken Bella rahatsızlandığında yine o vardı yanında." söylediklerinde haklıydı ama benim annemden sonra tek değer verdiğim kişiydi Bella. Onu herkese emanet edemem. Tabi şimdi bir de Louis vardı. "Onlara zaman ver Harold." oflayarak geri yatağa yattım.

Tiny | Larry Where stories live. Discover now