Ayağına Mı Kapanayım?

3.1K 225 250
                                    

Harry'nin birkaç santim uzağımda olan yüzünü inceledim. Baş parmağımı yanağında gezdirdiğimde huylanıp yanağını kaşıdı, sonra bana daha sıkı sarıldı. Telefonu çalmaya başladığında kalkmaya çalıştım ama sonuç başarısızlık.

"Harry?" uyumaya devam etti. Çenesini öpüp göğsünü dürttüm. "Harry kalkmamız lazım." kıpırdanıp sırt üstü döndü, uyumaya devam etti.

"Harry kalksana." bağırıp karnına vurduğumda gözlerini araladı.

"Ne kadar güzel bir uyandırma şekli bu böyle? Bu kadar güzel bir gecenin sabahına çok güzel uyandım." gülümseyip yanağını öptüm. "Olmadı." deyip dudağını büzdü. Dudağını öpüp gülümsememi büyüttüm.

"Telefonun çaldı. Önemli bir şey olabilir." oflayarak yerden telefonunu aldı. Birkaç defa ekrana dokunup telefonu kulağına götürdü.

"Ne var sabah sabah? Rahat uyutmuyorsunuz adamı." bir süre karşı tarafı dinleyip kaşlarını çattı. "Geliyoruz. Dikkat et ona." telefonu kapatıp ayağa kalktı.

"Ne oldu?" iç çamaşırını giyip bana baktı.

"Eve gitmemiz lazım. Hemen giyin, evde duş alırız." kafamı sallayıp bende giyindim.

"Birisine bir şey mi olmuş?"

"Bella'yı taciz eden herif çıkmış, az öncede kapıya dayanmış. Bella pek iyi durumda değilmiş." telefonunu cebine koyup saçlarını düzeltti. "Köpeği al hemen gidelim." koşturarak salona gidip köpeği aldım. Birlikte binadan çıkıp arabaya bindik.

"Harry sakin kalmalısın. Bella senin bu halini görürse daha çok korkar." Elimi saçlarında gezdirdim. "Harry!" beni duyuyormuş gibi bir hali hiç yoktu. "Sevgilim, sakin olur musun?" birkaç saniye bana bakıp tekrar yola döndü.

"Eğer hala oradaysa gebertirim o herifi ve sen beni durdurmayacaksın."

"Harry saçmalama. Önceliğin Bella olmalı. Şimdi ne haldedir düşünebiliyor musun?" oflayarak evin önünde durdu. Arabadan inip koşturarak eve ilerledi. Bende kucağımda köpeğimle onu takip ettim. Eve girer girmez Bella Harry'nin boynuna sarıldı. Köpeği odaya bırakıp yanlarına döndüm.

"Sakin ol hayatım, yok bir şey." Onun koltuğa oturmasını sağladı. "Edrick nerede?"

"Az önce gitti. Onu götürdü. Çok bağırıyordu Harry, yine aynı şeyler olacak."

"Hayır, öyle bir şey olmayacak. Ben şimdi Edrick'in yanına gideceğim ve bu sorunu çözeceğiz. Sende ilaçlarını alıp uyu biraz, tamam mı?" Harry'nin kolunu tutup durdurdu.

"Gitme, ona bir şey yaparsan senin başın belaya girer. Gitme lütfen Harry." yanlarına yaklaştığımda bana baktı. "Louis sende bir şey söyle. Gitmesin."

"Kapıyı kilitleyin ben çıktıktan sonra. Çok geç kalmam." Bella Harry'yi ikna etmeye çalışırken Elena'nın odasına girdim.

"Elena, Bella'ya birkaç saat göz kulak olabilir misin? Harry ve ben gideceğiz, kapıyı kilitleyin ve mümkün olduğunca odadan çıkmayın." Onun şaşkın bakışları arasında odadan çıkıp evden çıkmak üzere olan Harry'ye yetiştim.

"Sen nereye?" bir anda durup bana bakınca bir adım geriledim.

"Seninle geleceğim."

"Hayır, Bella'nın yanına dön."

"Olmaz, bende geleceğim." gözlerini kapatıp nefesini burnundan verdi. "Geride dururum ve işine karışmam." kafasını sallayıp elimi tuttu. Edrick ile konuşup nerede olduklarını öğrenirken arabayı hareket ettirmişti bile. O hızlı sürerken alt dudağımı ısırıp yolu izliyordum. Sonunda bir yerde durduğunda etrafıma bakındım.

Tiny | Larry Where stories live. Discover now