Ultima dată

3.3K 144 0
                                    

Desi orele petrecute alaturi de Sebastian au fost minunate nu il pot ierta atât de repede.

Ma îmbrac si vreau sa plec din birou dar Sebi ma oprește si încearcă sa se apropie din nou de mine.

- Unde pleci iubito?Încearcă sa ma sărute dar eu il resping.

- Asta a fost ultima dată cand am facut dragoste și te-am lăsat sa ma atingi.Pana nu vei clarifica lucrurile dintre noi te rog sa stai cat mai departe de mine.Și de maine vreau un birou doar al meu.Incerc sa ii clarific situația dintre noi.

- Esti nebună iubito,stai lângă mine și îmi ceri sa nu te ating.Cat crezi ca voi rezista,în plus uita-te la tine cum esti îmbrăcată.Ma înnebunesti! Imi spune Sebi si ma face sa rad.
Tocmai asta era si ideea,sa nu poata sta departe de mine.Dar asta nu trebuie să stiu decât eu,imi zic in gând.

Deschid usa si plec in ciuda insistențelor lui de a incerca sa ma oprească.
Stiu ca nu voi scăpa așa usor el,dar am speranța ca voi afla ce il ține departe de mine.Voi incerca sa aflu adevarul chiar daca el nu vrea sa mi-l spună.

Nu pot nega ca orele petrecute in birou au fost extraordinare.Atunci cand Sebi ma atinge absolut totul dispare din fata mea.Uit de toate și doar el știe cum să ma facă cu adevarat fericită.

Am trecut prin atâtea si doar el m-a învățat sa iubesc din nou.Nu vreau decât să fim așa cum eram la inceput.Sper ca odată cu  venirea mea la aceasta firmă sa il readuc pe Sebastian inapoi in viata mea.Desi anii au trecut iar diferența dintre noi este destul de mare,Sebi a rămas bărbatul perfect pentru mine in ciuda tuturor lucrurilor care încearcă sa ne despartă.

Merg minute bune pe hol pana ajung in fata liftului.Usa se deschide,intru in lift unde dau peste un bărbat care ma privește suspicios.

- Unde doriti sa coborîți?Ma intreaba el.

-La parter!Ii răspund eu.

- Nu stiam ca Sebastian are o femeie atât de frumoasă lângă el.Imi spune tipul în timp ce se apropie mai mult de mine.

-Poate vrei sa vezi cum ma descurc si in pat,poate atunci o sa il invidiezi cu adevarat pe soțul meu.Ii șoptesc tipului la ureche,dupa care apas butonul de oprire și ies afara din lift la nu stiu ce etaj!

Tipul se ține după mine iar eu incerc sa scap de el.
Ma prinde la un momendat de mana,iar Sebastian il împiedică sa ma atingă.
Nu stiu de unde a aparut dar ma bucur ca a facut-o.

Sebi ma sărută de mama focului in fata celui care ma urmareste și îi exaplica cine sunt eu.

- Doamna Melloni este sotia mea cred ca am explicat asta destul de clar în fata tuturor in timpul sedintei.Cine se ia de ea are treaba cu mine.Acum dispari de aici!Tipa la el iar săracul pleacă marcând pământul.

Incep sa rad și îi multumesc sotului meu ca m-a ajutat cu tipul respectiv.Devenise enervantă urmărirea lui iar eu chiar de asta nu aveam chef.

- Multumesc pentru ajutor,dar ma descurcam si singura.Si nu uita sa imi pregătești biroul pe maine.
Îl pup pe obraz si ma fac nevăzută.Trebuie sa ajung acasa si sa ma pregătesc pentru maine.Sper ca va fi una mai buna ca azi.

Legămînt pe viata(finalizata)Where stories live. Discover now