Aurora

2.3K 113 3
                                    

Am simțit ca înnebunesc atunci cand am primit actele de divorț.Cum poate un om pe care il iubesc atât de mult sa ma rănească atât de tare.

Indiferența lui ma omoara,iar ceilalți din jur ma fac sa ma simt atât de prost fara sa vreau.

Eva e însărcinată,acum si Daria iar eu nu pot avea încă un copil. Pentru ca soțul meu nu vrea sa avem unul.

Dupa multe ore în care m-am gândit aproape pentru o suta de ani,am decis ca este mai bine sa ma despart de Alex,desi aceasta decizie imi face inima în mii și mii de bucățele.

De ce sa il mai țin lângă mine,daca el vrea sa plece.Cum se spune dragostea cu forta nu se poate.

Tot ce vreau este sa am ca amintire o ultimă zi alaturi de el.Este tot ce imi doresc apoi voi dispărea din viata lui.

Astept doar un raspuns din partea lui care nu ezită sa apară.
Telefonul începe sa bipaie iar pe ecran apare un mesaj de la Alex.
Iar eu ma intreb ce sa fac cu durerea asta care imi apasă sufletul.Cum voi rezista la acesta despărțire care ma distruge cu totul.

Deschid mesajul si il citesc.

"Sunt de acord cu ce mi-ai propus, intr-o jumatate de ora sa fii gata,trec sa te iau."Imi scrie Alex.
Termin de citit mesajul iar lacrimile imi dau năvală.Undeva in adâncul sufletului meu speram ca o sa se razgandeasca si o sa renunțe la actele de divorț,dar se pare ca m-am înșelat.
Imi sterg lacrimile și merg sa ma pregătesc.

Ma îmbrac intr-o rochiță alba iar părul mi-l prind intr-un coc lejer.
Soneria începe sa sune iar eu ma pregătesc ca sa deschid.

În fata mea apare un buchet imens de trandafiri,iar in spatele lui un bărbat superb pe care il voi iubi o viata întreagă.

Alex se apropie de mine iar eu tresar la fiecare atingere a lui.

- Esti foarte frumoasă!Imi spune el...

- Multumesc!Pt. flori ii răspund eu.Poți sa intri,eu trebuie sa imi iau pantofii și geanta si mergem apoi.Iau buchetul de trandafiri din mana lui si il asez pe masa.Vreau sa plec pana la baie sa imi stăpânesc lacrimile ce dau sa curgă pe obraji dar sunt oprită de Alex.

Imi sterge lacrimile și ma strânge puternic in bratele sale de care am atâta nevoie.Apoi imi mângâie obraji și ma sărută,un sărut de care imi era atât de dor.De mult timp tanjeam dupa buzele iubitului meu.

- Ma întorc repede.Imi spune dupa ce ma așează pe canapea.Se întoarce cu un pahar de apa,apoi pleaca iar.
Vine din nou cu pantofii într-o mana si in cealaltă mana cu geanta mea.

Vreau sa ma incalt dar sunt oprită de el.Imi ridica piciorul și ma incalta,apoi trece la celălalt picior.

- Acum putem sa plecăm.Imi spune Alex din nou.

Ma prinde de mana si ma ajuta sa ma ridic.O iau înainte,dar ma oprește din nou.

- Cred ca trebuie sa vorbim înainte sa plecăm de aici.Indiferent de ce se va intampla între noi,eu voi avea intotdeauna grija de tine.Actele de divorț sunt...

- Am putea sa lăsăm toate problemele noastre deoparte macar pentru azi.Vreau ca azi sa uităm de tot ce ne desparte!Vreau ca astăzi sa fim la fel ca atunci cand ne-am cunoscut.Îi spun eu lui Alex.

Ma ia de mana si mergem prima dată în parcul de distracții.Ne jucăm exact ca doi copii mici,ne dăm in carusel,apoi ne tragem cu mașinuțele.Mâncăm vată de zahăr pe bat și ne jucăm cu baloanele.Apoi le dăm drumul sa se înalțe sus la cer.

Mergem apoi minute bune pe jos pana ajungem intr-un mic parculet cu iarba verde si multe flori multicolore si frumos mirositoare.
Ne oprim in mijlocul parcului iar Alex își scoate telefonul din buzunar.

- Vrei sa dansezi cu mine?Imi spune dupa ce da drumul la o frumoasa melodie de dragoste.

Totul e atât de minunat si as vrea sa nu se mai termine niciodata.Se apropie de mine și începem sa ne mișcăm pe melodia lentă ce răsuna lângă noi.

Ma privește in ochi apoi ma sărută.Sar in brațele lui si ii cer sa nu imi dea drumul niciodată.Desi stiu ca acest lucru nu se poate.

Ziua de azi tocmai s-a terminat,desi vroiam sa tina o veșnicie.
Ma conduce pana acasa si stiu ca doar noaptea asta o sa mai fie a noastră.

- Ma duc sa pregătesc ceva de mâncare,ii spun eu.Dar mai întâi trebuie sa ma schimb.
Merg în camera unde odata a fost a noastră și caut prin dulap niste haine lejere cu care să ma pot îmbracă.
În spatele meu apare Alex care imi sărută umerii și îmi deschide usor  fermoarul rochitei.Rămân in lenjeria intimă si ma întorc la el.

- Pot sa te ajut?imi spune el...
Alege din sifonier o cămașă care ii apartine si o pune pe mine dupa ce imi da jos sutienul si imi tachineaza sânii cu sarutarile lui dulci.

- Ma duc la bucătărie!ii spun eu.

- Iar vrei sa fugi de lângă mine.Stii cat de mult imi placea atunci cand imi furai camasile si te îmbrăcai cu ele.Arăți atât de bine in ele,încât nu pot rezista în fata ta atunci cand esti îmbrăcată in ele.
Ma ia în brațe și ma duce la baie.Cada este plina cu apa calda si are în ea multe petale de trandafiri.Lângă ea multe lumânări aprinse si o sticlă de sampanie alături.

Imi da cămașa jos cu mii și mii de sărutări la fel de dulci care imi acoperă aproape tot corpul.

- Imi dai voie,ii spun eu.Ii dau jos cămașa,apoi pantalonii și ne sarutam in continuare.Pana ajungem în cada plina cu apa.Gemetele își fac prezența,iar atingerile devin unele interzise.Penisul lui intră cu putere in vaginul meu iar eu tip de placere.Orgasmul își face prezența iar noi ne simtim atât de bine.

Ma trezesc a doua zi în pat cu Alex.Nu voi uita niciodata clipele petrecute împreună,dar stiu ca trebuie sa imi țin promisiunea oricât de mult m-ar durea acesta despărțire.Scot din geanta actele de divorț,le semnez și le las în pat alaturi de verghieta cu care ne-am legat jurămintele.Ma imbrac,imi iau bagajul facut încă de ieri si plec cat mai departe de Alex.







Aici se despart Alex și Aurora.Vreau sa va anunt ca continuam cu Eva dupa o perioadă mai lungă de timp in care se vor intâmplă multe.

Legămînt pe viata(finalizata)Where stories live. Discover now