Oliver

2.3K 102 1
                                    

Astazi imi voi vedea din nou copii.Ce nu știe nimeni e ca eu mi-am vazut copii oricand,am avut ocazia asta cu ajutorul socrului meu.Sebastian m-a ajutat foarte mult sa ii cunosc si am putut fi alături de ei fara ca Daria sa afle.

Si pentru asta o sa ii multumesc mereu lui Sebastian.
Astazi urmează sa ii vad din nou,așa ca ma îndrept spre casa roscatei!
E incapatanata ca un catar,iar daca m-ar fi înțeles în trecut acum eram împreună.
Dar ea m-a alungat din viata ei.
Atunci cand a rămas însărcinată,trebuia sa imi clarific lucrurile cu Mira si sa ma despart de ea.Problema cea mare a aparut atunci cand m-a gasit în pat cu ea,iar de aici a izbucnit o mare furtună.
Stiu ca am fost vinovat,dar și Daria a aparut ca o adevarata furtună in viata mea!
Știa ca sunt logodit si aveam nevoie de timp ca sa imi rezolv problemele pe care le aveam atunci

Sun la sonerie iar cea care se ocupă de copii imi deschide usa.Daria ca de obicei nu este acasă.

-Tati,tati!Imi spun copii in timp ce sar in brațele mele.
Nu pot sa imi dau seama cum de nu m-au dat de gol in fata mamei lor de atâta timp.Totuși sunt niste copii,iar copiii mici nu ascund secrete.

- Ce cauti tu aici?Striga Daria la mine,in timp ce coboară scările!Cum se zice de dracu nu poți sa scapi,mai ales de unul așa impielitat ca ea.
Înghit in sec si ma apropii de ea,dar nu inainte sa le dau copiilor cadourile si sa ii fac semn femeii care se ocupă de ei sa ii ia de aici.
Pentru ca tocmai e pe cale sa pornească războiul.

- Eu am venit sa imi vad copii,dar stiam ca nu o sa fii acasa.Ii spun eu zâmbind,de fapt zâmbind la formele ei apetisante.Rolul de mămica i-a prins foarte bine,deoarece este mai frumoasa ca niciodată.

Coboară jos de pe scări și îmi deschide usa.

- Te rog sa pleci!Ti-am spus ca nu ai ce cauta in casa asta.Imi spune roșcata.

Stiam ca e o scorpie,(in sensul bun al cuvântului)dar una foarte frumoasă.Rochiță alba de vara,abia ii acoperă coapsele care imi fac cu ochiul.Iar eu stiu cum sa o fac sa tacă din gură.
O prind in brațele mele si o sărut.Primesc o palmă la schimb și o sărut încă o data.

- Daca mai tragi in mine o sa te sărut din nou.Ii spun eu.

Vad in mana ei cheile de la masina și portofelul,asta înseamnă ca trebuie sa plece undeva și totul a fost planul lui Sebastian ca sa o găsesc încă acasă.El vrea de fapt să ne impacam.
Îi iau cheile din mana si ii spun ca trebuie sa meargă cu mine.

- Ori mergi de buna voie,ori te iau eu pe sus!Îi spun eu fiind foarte hotărât.Cred ca a doua varianta e cea mai buna,pt. ca Daria face numai ce vrea.Dar acum vom face doar cum vreau eu!

O iau pe roșcată pe sus si o bag forțat in masina.Blochez portierele ca sa fiu sigur ca nu poate ieși de aici.
Pornesc masina si apas accelerația.De mult nu am mai zburat pe șosea in felul asta.

- Super!Aud din gura roscatei.Ar trebui sa te întorci din nou la cursele de masini.Sunt sigur ca esti cel mai bun,chiar mai bun decât  mine.

- Niciodată!Nu am mai condus cu peste 200 de km la ora de cand a murit sotia mea.Vezi ca asta încă nu ai știut despre mine.

Toate ziarele de atunci au scris ca faimosul pilot de Formula 1 Jakie Stewart a fost gasit în stare de inconștiență în propria sa mașină,alaturi de soția sa pe care care au gasit-o decedata.Accidentul s-a produs in urma consumului de droguri,iar suspendarea pilotului va fi pentru o perioada nedeterminată.

Părinții mei au reușit sa oprească stirea la momentul respectiv,pentru ca nici starea mea nu a fost prea buna atunci,iar știrile respective puteau sa ma afecteaze mai tare!

Atunci cand mi-am revenit am cunoscut-o pe Mira si am luat-o cu greu de la capăt,dar cu un alt nume și cu o alta identitate.

- Imi pare rau!Pentru tot ce s-a intamplat cu tine si pentru tot ce s-a întâmplat între noi.

- Totul a trecut,acum trebuie doar sa rezolvam problemele dintre noi,pentru ca copii nostri sa își poată avea părinții alături de ei.Îi spun eu roscatei din fata mea.

- De unde stiu ca esti tatăl lor?Mai direct te intreb de cand îi vezi?Ma întreba Daria.

- De cand s-au născut!M-am rugat de Juan să vorbesca cu tatăl tau si sa ma ajute sa ii vad.Mai degrabă l-am implorat pentru ca el și Alex nu au fost de acord cu relația noastră.Opresc masina undeva pe un camp pustiu.
O iau pe Daria in bratele mele si o pun pe capota masinii.

- Vreau sa fac sex cu tine,acum si aici!Îi spun eu,mai degrabă ii ordon!
Adevărul e ca tot drumul m-am uitat la buzele ei și la picioarele ei superbe pe care le doream atât de mult sa le ating de cand am revăzut-o din nou.

- Esti nerăbdător!Nu cred ca ai facut o pauza atât de mare.Imi spune Daria.La care eu incep sa rad.

- M-am culcat cu multe roscat-o,dar nici una nu e ca tine.Adevărul e ca mi s-au aprins calcaiele dupa tine de mult timp si recunosc ca te iubesc.Și ca esti o adevarata felină în pat.Îi mărturisesc eu.

Să faci sex pe un camp,unde ceilalți ar putea sa te vadă este o adevarata aventură.
Ii dau chiloți minusculi jos și o penetrez cu putere.

- Te iubesc! Imi spune roșcata atunci când orgasmul apare între noi.
Adevărul e ca o doream de mult timp,dar nu am îndrăznit sa ma apropii de ea.
Nu vroiam sa fiu gatuit de o femeie frumoasă!

Daria este femeia perfecta pentru mine și doar ea ma poate face fericit cu adevarat.

Intalnirea noastra s-a terminat cu o partidă de dragoste si o cerere in căsătorie.

Chiar daca am facut multe greșeli și am fost prea orgoliosi sa le acceptăm,acum e momentul sa trecem peste și să o luăm din nou de la capăt.Doar așa vom putea fi fericiți!

Pt noi si pentru copii nostrii!


Urmează marele final al acestei carti care sper sa va încânte.Ne revedem in urmatorul capitol cu cele mai frumoase momente din viata celor trei cupluri.

Legămînt pe viata(finalizata)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora