Dupa doua săptămâni

2.5K 119 3
                                    

Eva

Au trecut doua săptămâni de cand ma aflu in aceasta firmă,iar Sebastian ma evită de câte ori ma vede.
Stiu ca i-am spus ultima dată în acest birou sa nu se mai apropie de mine,dar speram sa nu ma asculte.

Nu pot sa spun decât ca imi este dor de el,iar acest birou pe care mi l-a lăsat imi amintește de ultima dată cand am facut dragoste exact aici!

A trecut si pe acasa zilele astea ca sa o vadă pe Elena,dar a stat foarte puțin.

Nici pe la firma nu a dat și nici nu am putut afla ce il împiedică sa imi spună.adevarul.Locul asta nu este pentru mine și nu stiu cat mai pot rezista aici.

Sebastian se îndepărtează tot mai mult de mine iar eu nici macar nu știu de ce.

Imi strâng lucrurile de pe birou si vreau sa plec acasa dar ma trezesc cu Sebi direct in fata ușii.

- Unde pleci așa grăbită, am ceva de vorbit cu tine!Ma ia de mana si ma așează inapoi pe scaunul de la birou.

- Vrei sa imi spui de ce ai plecat de acasă?Asta chiar m-ar interesa cu adevarat.Ii spun eu.

- Nu chiar despre asta vroiam sa vorbim ,vreau doar sa iti dau dosarul asta.Imi da un dosar alb si imi cere sa il citesc.

"Eva Melloni a fost declarată nevinovată dupa ce și-a ispășit pedeapsă timp de opt ani de zile.Faptul ca l-a împușcat pe Alexander Cruz a fost din legitimă apărare.
Cazul a fost redeschis dupa șase ani iar printr-o hotărâre judecătorească s-a dovedit ca inculpata Eva Melloni a fost total nevinovata.Toate acuzațiile au fost retrase in fata instanței de judecata."

Nu pot sa cred ca dupa atâta timp am fost declarată nevinovată.

- Multumesc!Chiar nu stiu cum ai reusit sa faci asta dupa atâta timp!Nu pot sa cred,ii spun in timp ce il îmbrățișez.

- Mereu o sa fac totul pentru tine iubito!Tata m-a ajutat foarte mult,oricum ai fost nevinovată și nu trebuia sa stai opt ani in închisoare pentru un nenorocit care a incercat sa ne distrugă viața.Acum poți sa te întorci inapoi la ceea ce ti-ai dorit sa faci cel mai mult.Imi spune Sebi...

- Sa inteleg ca vrei sa ma alungi din firma,vrei sa fiu cat mai departe de tine de asta mi-ai dat aceasta decizie judecătorească prin care sunt declarată nevinovată.Ii sun eu,desi stiu pentru ce a facut-o,vreau doar sa il enervez pentru zile in care a fost departe de mine.

- Jur ca ai înnebunit si vrei sa ma inebunesti si pe mine!Poți sa stai aici cat vrei,eu stiu doar ca esti un doctor extraordinar si esti făcută ca sa salvezi viețile altor oameni.
Știm amândoi ca acolo este locul unde ar trebui sa fii,iar eu am facut totul cu drag pentru tine ca sa devii ce ai fost inainte si sa faci ce iti doresti cu adevarat.Acum decizia iti aparține,ori rămâi aici ori te întorci la spital.Am venit doar sa iti las actele si sa plec.Imi spune Sebi.Chiar inainte sa deschidă usa il prind de mana si ii spun să mai stea.Stiu ca nu o sa il revăd prea repede,daca pleaca acum.

-Te rog,nu pleca!Iti multumesc pentru tot si vreau sa ii multumesc și lui Santiago pt tot ce a facut pt mine.Te rog întoarce-te acasa,nu mai suport aceasta depărtare.Imi este foarte tare dor de tine.Ma îmbrățișează si ma strânge puternic la pieptul lui.As vrea sa stau așa o eternitatea si tot nu m-as putea sătura vreodată.Sebastian este o parte din mine și am nevoie de el în viața mea,nu in afara ei.

- Nu trebuie să imi mulțumești,dar eu chiar trebuie să plec.Ne vedem diseară iubito!Nu poate pleca din nou,nu vreau sa ma mai facă sa sufăr,nu vreau sa mai fie departe de mine.

- Diseară o sa fiu însoțită,nu o sa fiu singură.Și în plus m-am saturat de toata situația asta,tu faci numai ce vrei.Așa ca o sa fac si eu doar ce vreau de acum inainte.Incepem sa ne certam.

Ma prinde de brațe și nu vrea sa imi mai dea drumul.Cel mai rau este ca ma rănește!

- Sebastian da-mi drumul,ma doare!Incep sa strig la el.Ce naiba e cu tine,nu te-ai purtat niciodată așa cu mine.

- Imi pare rau!Imi prinde obrajii intre palmele sale puternice si ma sărută.Nu întelegi ca nu suport sa te vad cu altul,în plus nu stiu ce cauti cu maimutoiul ala pe care l-am concediat acum câteva zile.Înțelege odata ca te iubesc si nu suport sa te vad cu altul.

- Ma iubesti!Chiar am uitat treaba asta,ai plecat de acasa.M-ai lăsat singură si nu mi-ai dat nici macar o amarata de explicație.Acum ce vrei de la mine?Spune-mi adevarul si întoarce-te odata acasa,am nevoie de tine!Incep sa tip la el.

- Nu pot Eva,nu pot sa renunț la tine dar nici nu iti pot spune adevarul.Te rog doar sa ai incredere in mine!

- Iar eu te rog sa pleci și să încerci sa ma uiți!De maine voi baga actele de divorț.Eva Melloni vrea sa se despartă de tine.Acum pleaca,incep sa strig la el pana iese din birou.Nu ma simt deloc bine,dar nici nu mai pot continua așa.Sebastian trebuie să inteleaga ca nu toate merg cum vrea el.

Legămînt pe viata(finalizata)Onde histórias criam vida. Descubra agora