Dupa trei ani

2.2K 114 1
                                    

Eva

Câte sau intamplat in acesti trei ani.Am născut cu bine o bombonica de fetita pe care o cheamă Eva-Maria.Toți sunt îndrăgostiti de ea,la fel ca si de gemenii Dariei.Ii cheamă David si Matei și sunt absolut minunați.Am crezut ca Daria se va liniști cu trecerea anilor,dar m-am înșelat.Cum poți sa il alungi pe tatăl copiilor tăi din viata ta.Asta nu am înțeles niciodată de-a lungul celor trei ani.
De ce Oliver a plecat din viata Dariei,pt. ca ceva a fost între ei.Nu a fost doar o noapte pe care o poți șterge pur si simplu cu buretele.Am vazut cum se priveau si acolo era mai mult decât o atracție aflată între doi oameni.

Iar de Alex ce sa mai zic,bietul de el suferă dupa Aurora.A pierdut-o,iar acum ii pare rau.A gresit foarte mult în relația lui cu Aurora,dar despărțirea lor a adus ceva bun în viata mea.Fiul meu s-a apropiat din nou de mine dupa mulți ani.S-a schimbat foarte mult de cand a plecat Aurora.Nu își mai petrece noptile prin club si nici alături de femeile ușoare cu care era obisnuit .Si-a dat seama ca singura lui fericire este Aurora.

Principala lui ocupatie a acum este Eva-Maria.El are grija de ea atunci cand sunt la spital,iar eu pot sta liniștită atunci cand nu sunt acasa.

Sunt fericita alături de Sebastian și de copiii mei.Elena a crescut și ea,iar Daiana a luat-o de la capăt acum doi ani cand a putut sa meargă din nou dupa ce am operat-o și dupa multe ședințe de terapie.Irene a dispărut din viata noastra dupa ce Sebi i-a umplut buzunarele cu bani.De atunci avem o viata liniștită alături de copiii nostri frumosi.Ne iubim mai mult ca niciodată,dar mai avem ceva de facut.Trebuie sa ne ocupam de fericirea copiilor nostri pentru ca totul sa fie perfect.

Eu m-am mutat între timp la alt spital care este mai aproape de locul unde stau.Așa imi pot vedea familia mai des si pot fi mai aproape de bebelușul meu.Astăzi sunt de garda,iar ziua este foarte aglomerată așa ca l-am rugat pe Alex sa mi-o aducă puțin pe micuța Eva ca sa imi mai alin dorul de ea pana maine dimineață.

Ies de la urgențe si ma îndrept spre ieșirea din spital ca sa ies înaintea copiilor mei.

Îl vad pe Alex și merg sa imi strâng fetita în brațe.
Dar aud strigăte de disperare in spatele meu.

- Doamnă va rog sa ma ajutati,copilul meu este rănit și are nevoie de îngrijire medicale.Va rog!Aud din nou.

Ma întorc si o vad pe Aurora tinand in brațe un copil mic,exact de vărsată Evei mele.Iar in spatele ei se afla Oliver.
Imi chem echipa și pun fetita pe tragă ca sa o pot transporta la urgențe dupa ce o consult.

Ma uit la Alex și este distrus atunci cand o vede pe Aurora alături de Oliver si cu un copil mic alături de ei.

- Te rog Eva,salveaza-mi copilul.Ea este totul pentru mine și nu as rezista daca o pierd.Imi spune Aurora cu lacrimi in ochi.

- Trebuie sa te liniști si o sa vezi ca fiica ta este pe mâini bune.
Iar tu Alex du-o pe Eva acasa si ne vedem maine dimineață cand ies din tură.

Imi îmbrățișez copii si imi dau seama prin ce trece fiul meu acum cand a revăzut-o pe Aurora dupa trei ani.

Plec sa ma ocup de fetiță și sper sa le dau părinților o veste bună.Cine ar fi crezut ca Aurora o sa fie cu Oliver si o sa aibă și un copil împreună.Ceva nu se leagă in toata povestea asta,dar voi afla asta pe urma.

Ies dupa câteva minute din sala de urgențe si anunt părinții ca fetita e bine,dar trebuie sa stea sub supraveghere in seara asta.

- Multumesc mama!Imi spune Aurora apoi se scuza fata de mine.

- Eu voi fi mereu ca o mama pt voi,chiar daca v-ați despărțit de copii mei.Iar tu Oliver ar trebui sa mergi sa iti vezi copii.Ai doi gemeni David si Matei,care sunt cu adevarat minunați.Trebuie sa treci peste toate problemele cu Daria și să începi sa ii cunoști,daca nu o sa iti pară rau.Le spun eu apoi ma retrag la ceilalți pacienți.

Urmează Alex.Va pup si sper sa va placa in continuare ce cititi!

Legămînt pe viata(finalizata)Where stories live. Discover now