Dupa o lună

2.1K 110 1
                                    

Eva

În sfârșit astazi o sa o operez pe Daiana.O sa ii ofer o nouă șansă la viață.
Acum o luna am ieșit din spital si m-am întors acasă cu o nou fiică.Am integrat-o pe Daiana in noua familie iar ceilalți se pare ca o acceptă.Mereu mi-am invatat copiii sa tina unul la celălalt doar așa vor reusi in viață.

O luna de zile am studiat cazul Daianei si am stat numai cu capul in carti.Nu am vrut sa imi scape nici un amănunt si o sa pot face ce nu au facut alții în atâția ani de zile.Trebuie sa imi reușească,nu degeaba m-am facut medic si am trecut printre atâtea.

Cel mai mult ma bucura ca Sebastian s-a intors acasă si nimeni nu ne mai împiedică sa fim fericiți.Cel mai mult mă îngrijorează sarcina, nu m-am simtit bine în ultimele zile si nici nu am putut sa ii spun nimic lui Sebastian.Știam ca nu ma va lăsa sa o operez Daiana.
După asta ma voi liniști si voi avea mai multa grija de mine.

De mine și de copii mei.Trebuie sa aflu ce s-a mai intamplat între Alex și Aurora,și de ce Daria se poarta atât de ciudat.Am intrebat-o de atâtea ori ce se întâmplă cu ea dar nu am primit nici un raspuns.Nu a vrut sa ii povestesca nici tatălui ei,și de obicei ii spunea lui Sebastian toate secretele ei.

Ma dezinfectez pe mâini și întru in sala de operații.
Am o echipă bună alături de mine și stiu ca o sa dea tot ce e mai bun.

- Buna!Îi spun Daianei care se afla pe masa de operatie.Totul va bine trebuie să ai încredere în mine.O sa iti facă o anestezie dupa care o sa adormi iar de restul o sa ma ocup eu.

Pare liniștită,ma strânge de mana apoi adoarme.

A fost o operație destul de grea, dar totul s-a terminat cu bine.
Totul a fost un succes pe care il voi sărbători alături de Daiana atunci cand se va trezi.

Ma bucur ca mi-am putut ține promisiunea si am putut sa imi ajut fiica sa poata merge din nou.

O noua fiică pe care am primit-o cu drag in viata mea.Pentru mine sa fii mama este totul.Nu pot concepe cum unele mame pot scăpa de un copil pe care l-au purtat nouă luni in pantece.

Am avut noroc ca Sebastian mi-a dărui totul si am putut sa imi adopt copiii și să le ofer o viata mai buna.

Nici a mea nu a fost prea buna,nu mi-am cunoscut părinții,dar am decis sa fiu eu un părinte bun pentru copiii mei.

Cel mai mult ma bucura ca Sebastian nu mi-a reproșat niciodată ca nu pot rămâne însărcinata iar dupa mulți ani Dumnezeu m-a răsplătit și am rămas însărcinată pentru prima dată.
Sper sa pot duce sarcina pana la sfârșit si sa imi pot strânge puiul in brațe.Cele cinci minuni ale mele Alex,Daria,Elena,Daiana si cel care va veni din urma sunt tot ce reprezinta viața mea împreună cu Sebastian.

Ies din sala de operatie total epuizată si ma îndrept spre vestiar.Picioarele nu ma mai țin iar întunericul pune stăpânire pe mine.

Gata și noul capitol.Vroiam sa scriu mai multe despre operație dar nu ma pricep foarte mult la termenii medicali.Va astept cu Daria și Oliver in următoarele capitole.

Vreau sa scot în evidență faptul ca Eva poate fi mama fara sa dea naștere unui copil.Sa fii mama nu înseamnă numai sa nastii un copil trebuie sa il si crești cu toată iubirea din lume.Va pup!

Legămînt pe viata(finalizata)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum