Oliver

2.2K 109 1
                                    

Am vrut sa stau de vorbă cu nebuna și am ajuns direct in pat cu ea.

Presimt ca treaba asta nu se va termina cum trebuie.
Ma uit la ea cum doarme si arată exact ca un ingeras.

Ingerasul care este de fapt este un mic dracusor.Un dracusor care imi ia mintile.

Stiu ca am  gresit deoarece sunt logodit cu Mira,iar nunta va fi in curand.Iar eu  imi petrec noptile cu o pustoaica pe care abia incep sa o cunosc.

Nu stiu ce a facut și ce a învârtit dar m-a prostit de-a binelea.E frumoasă pustoaica si are ceva care imi pune inima pe jar.

Eu unul am alte planuri iar aceasta noaptea de dragoste nu trebuia să existe in viata mea.Iar pe Daria trebuie să o uit pentru a reusi sa imi continui planurile in continuare.

O mai las sa doarmă pana fac un dus,apoi fiecare se întoarce la treburile lui.

Ies din duș,ud si pe jumate gol doar cu un prosop in jurul talie.
Ma trezesc cu Mira in fata mea și jur ca incremenesc.Eu sunt un om serios si nu pot da o relație de cinci ani,pe o aventură de o noapte.Nu vroiam sa ma culc cu Daria dar nu am putut rezista în fata ei.

- Aici erai nenorocitule in pat cu această pustoaica.Eu te așteptam acasă si tu erai in pat cu alta.Începe sa urle Mira la mine.

- Buna dimineața iubitule!Imi spune cealaltă in timp ce se ridica somnoroasa din pat.Este doar in lenjeria intimă și se apropie de mine.Ma sărută pe obraz si imi spune:

- Puteti sa va certați in continuare.Eu nu aud si nu vad nimic,merg sa fac un dus apoi plec naibii de aici.Sper sa ne mai vedem,o noapte atat de furtunoasă nu poate fi uitată prea repede.
Și imi pare rau ca tu ai terminat de facut dusul,sa stii ca era mai frumos in doi.Imi spune roșcata!

Incerc sa o dau afara dar nu reușesc,e incapatanata ca un catar.

Si trebuie să mai suport si insultele Mirei.De parca o nebuna nu imi era de ajuns.

Incerc sa ii explic logodnicei mele situația in care m-a prins dar nu vrea sa ma înțeleagă.
Sper ca Daria ma va lăsa in pace iar pe Mira o voi convinge sa ma ierte.Stiu ca am trădat-o si ma simt destul de vinovat pentru asta.
Daria trebuie să învețe ca nu poate sa aibă totul în viață.Si eu iubeam viteza,libertatea dar din cauza asta am pierdut totul.

Nu pot fi din nou cel care am fost odată.Nu pot fi din nou ca Daria.Trebuie sa las masinile la oparte si sa ma dedic Mirei in totalitate.Am vazut moartea cu ochii,dar m-am trezit din ea.Am invatat sa las tot răul din mine la oparte si sa aduc liniște și pace in sufletul meu.

Stiu ca Daria poate fi îngerul meu,dar și pierzania mea.De aceea am ales-o pe Mira.Ea imi ofera liniștea de care am nevoie,doar ea imi știe trecutul si ma înțelege cu adevarat.

Trebui sa o fac sa uite tot ce a vazut aici și să ne îndeplinim din nou planurile împreună.Trebuie sa ne căsătorim!




Puțin mai scurt capitolul,dar de acum urmează ce este mai frumos.Vom afla.pe parcurs cine este cu adevarat Oliver si daca va scapa de cea care nu il lasa noaptea sa doarmă.
Urmează Eva in continuare,apoi vom afla ce mai face Daria.Va pup!

Legămînt pe viata(finalizata)Where stories live. Discover now