Sebastian

2.3K 120 1
                                    

Situația Daianei nu este atât de buna.Iar eu ar trebui sa fiu cel mai fericit bărbat de pe pământ deoarece am aflat ca Eva imi va dărui un copil.

Dar cum as putea fi fericit cand cealaltă fiică a mea este atât de bolnavă.Și nici nu am putut sa ii spun Evei adevarul.

Stiu ca a aflat ceva dar nu am îndrăznit sa o intreb deoarece ieri imi cerea divorțul iar astazi imi spunea cat de mult ma iubeste.Vroiam sa mai stau lângă ea să ma asigur ca este bine dar telefonul a inceput sa sune.Daiana a facut din nou o criză.

Faptul ca nu poate merge de atâta timp este un coșmar pentru ea.

Plec din salonul Evei si ajung in salonul fiicei mele.
Asistentele încearcă sa o calmeze dar se liniștește doar atunci cand ma vede.

Cum o mama nu își poate iubi propriul copil.Irene nu a fost niciodată mamă pentru Daiana,in schimb Eva a fost mamă pentru alți copii.Poate de asta m-am îndrăgostit de ea,l-a iubit pe Alex ca pe propriul copil.Apoi au aparut cele două comori ale noastre Daria și Elena.Iar acum dupa mulți ani va aparea și rodul iubirii noastre.

Irene a trăit in puf si a avut totul in viata ei iar Eva a trăit in orfelinat si nu a avut nimic.
Acum Eva are totul iar Irene nu o sa mai aibă absolut nimic.

Ma asez lângă Daiana si stau si o privesc minute bune.As da totul ca sa fie din nou bine.As face ori sa poata puna picioarele din nou pe pământ.

- As vrea sa o operez eu!Aud o voce cunoscuta in spatele meu.

- Ce cauti aici?Și de ce ai ieșit din salon.Nu vreau ca Eva sa pățească din nou ceva.Acum imi dau seama ca ce banuiam era adevarat.

- Sunt bine si am venit sa iti cunosc prințesa.Chiar daca nu mi-ai spus nimic despre ea,am aflat singură si am venit sa o cunosc.Imi spune Eva.

- Vrei sa ieșim,nu as vrea sa vorbim aici.Nu vreau ca această discuție sa o afecteze pe Daiana si așa nu se simte bine.Iar daca Eva nu imi va înțelege situația,voi fi de acord cu orice decizie va lua ea.

Vrem sa iesim din salon dar suntem opriți de vocea Daianei care tocmai s-a trezit.

- Unde plecati atât de repede!Ne spune Daiana.

Eva ma da la oparte și intră din nou in salon.

- Eu sunt Eva și am venit sa te cunosc.Sunt soț....
Si se oprește iar eu incep sa rad,deoarece Daiana stie cine este Eva pentru mine.

- Esti sotia tatălui meu și trebuie să vă spun ca sunteti mult mai frumoasă decât mi-a spus tatăl meu.Îi spune fiica mea Evei.

- Sa inteleg ca ma cunosti destul de bine!Și eu știut ca în curând va fi ziua ta și ca vei deveni majoră așa ca îți voi oferi un cadou special.
Începe Eva sa spună.

- Nu cred ca vei face asta!încep sa ii spun eu  Evei.

- O voi opera fara ca tu sa fii de acord!Imi răspunde ea.

- Esti însărcinată iubito si vreau sa stiu ca o sa fii in siguranta.Nu vreau sa mai trec prin ce am trecut aseară.Și de aici începe o adevarata ceartă.

- Daca imi spuneai adevarul,nu mai ajungeam la spital.Și te asigur ca voi face tot ce e mai bun pentru fiica ta,așa cum fac intotdeauna pentru copii mei.Începe sa strige la mine.

- Intelege ca nu am putut sa iti spun.Daiana a fost....

- Din cauza mea nu a putut sa iti spună nimic.Nu am vrut sa fiu o povară pentru el,mai ales ca a suferit atât de mult din cauza mamei mele.S-a temut ca daca o sa iti spună adevarul il vei părăsi iar eu nu am vrut sa il vad suferind din nou.
Cum vedeti eu nu pot merge,iar tati nici el nu a avut o soartă mai buna.Începe sa spună Daiana.

Se face liniste pentru câteva minute.Apoi Eva începe sa vorbească din nou.

- Uite cum facem,eu o sa te operez,după care o sa mergi sa stai cu noi.Nu iti promit ca vei merge așa de repede,trebui întai sa faci multe exerciții și să mergi la ședințele de recuperare.Daca esti de acord atunci eu voi uita tot ce s-a întâmplat.
Iar tie iubitule iti promit ca va fi ultima oară cand o sa operez.Așa ca te rog sa ma întelegi.

Am cazut de acord cu înțelegerea promisă de Eva,nu vreau decât ca ea și copilul sa fie in regulă.Așa cum imi doresc ca fiica mea Daiana sa meargă din nou!

Sper sa va placa si va astept cu următorul capitol alaturi de Daria.

Legămînt pe viata(finalizata)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum