Dupa o săptămînă

2.2K 105 1
                                    

Aurora

A fost foarte greu sa il revăd pe Alex dupa atâta timp.Mai ales ca eu am luat-o de la capăt și mi-am facut o viață noua departe de el.

Stiu ca are nevoie de răspunsuri dar eu nu sunt pregătită sa i le dau.Tot ce contează pentru mine este Zenaida.Atunci cand am născut-o am știu ca ea este totul pentru mine.

Stiu ca Alex nu imi va da pace mai ales dupa ce a venit din nou la spital.

Iar eu nu vreau sa se deschidă din nou rănile din trecut pt. ca le-am ascuns adânc in sufletul meu.Am suferit foarte mult și nu vreau sa sufăr din nou.

Oliver a fost singurul care m-a ajutat iar pentru asta îi voi fi vesnic recunoscătoare!

Nu stiu ce este între el și Daria,dar nu ma interesează atâta timp cat stiu ca este alaturi de mine.De multe ori i-am spus să meargă sa își cunoască copilul,iar cand am ajuns aici am aflat ca are doi.

Stiu ca nu vrea sa dea ochii cu Daria,dar copiii nu au nicio vina pentru greșelile părinților lor.

Eva a fost singura cu care am ținut legatura în tot acest timp,dar nu a știut niciodată unde sunt și ca am un copil mic.

S-a rugat de mine sa ma întorc la Alex dar nu am putut.Am suferit prea mult din cauza lui!

Zenaida e leit lui si ea a fost cea care m-a facut sa merg mai departe.

Așa este dragi cititori Zenaida e copilul lui Alex,pt. ca eu nu am vrut un copil cu altcineva,ci unul nascut din dragoste!Chiar daca Alex nu știe nimic de ea,eu nu am putut sa ii ascund nimic copilului.

Știe ca Oliver nu este tatăl ei desi suntem împreună.Mereu i-am arătat poze cu Alex și i-am explicat ca tatăl ei este plecat undeva departe și ca va veni intr-o bună zi sa o cunoasca.

Asta este adevăratul motiv pentru care m-am întors.Sper doar ca Alex sa vrea sa o cunoasca și să fie alături de ea.Asta este tot ce imi doresc.
Ca frumoasa mea fetita sa aibă un tata.

Ultima dată cand a venit la spital mi-a cerut voie sa o cunoasca,si atunci i-am promis ca ne vom revedea din nou.Și acea ziua a sosit,ma pregatesc de întâlnirea pe care o voi avea cu Alex peste jumătate de oră.

Fiica mea va ramane cu Oliver,cat timp eu ii voi spune adevarul lui Alex.

Cobor jos din apartament atunci cand imi suna telefonul.Stiu ca Alex a venit și ma asteapta jos.
Imi iau la revedere de la Zenaida si plec.

- Bună!Ii spun eu lui Alex.

- Bună si tie!Imi raspunde el inainte sa imi deschidă portiera masinii.

- Unde mergem?Pt. ca te anunt ca trebuie sa vorbim lucruri importante,de asta am acceptat sa ne vedem în seara asta.Îi spun eu.

- O sa mergem,acolo unde am facut dragoste ultima dată.Și sper ca locul ala sa rămână al nostru pt. totdeauna.Imi spune Alex zâmbind.

- Nu am spus ca vreau sa rămân cu tine!Intradevar acolo am trăit cele mai intense sentimente dar și cea mai mare dezamăgire a mea.Ii mărturisesc eu.

Linistea se lasa peste noi pana ajungem acolo unde stăteam acum trei ani de zile.În acest apartament am trait multe,fericire,dezamăgire,suferința și totodată multa iubire.

- Ce frumos!Spun eu dupa ce intru in casa.Pe holul de la intrare sunt puse mii și mii de poze cu noi doi.Amintiri frumoase pe care nu le voi uita niciodata.
Vreau sa merg înainte dar Alex ma oprește.

- Nu vreau sa te oblig sa rămâi lângă mine,dar iti cer ca macar noaptea asta sa rămână a noastră.
Acum iti cer si eu sa uităm de tot ce ne desparte si sa fim din nou împreună macar pentru câteva ore.Iti cer doar atâta,apoi orice decizie iti aparține.Imi spune Alex.

Și cum se spune inimii nu îi poți porunci,așa ca trebuie sa faci ce iti doresti cu adevarat!

Alex e bărbatul vietii mele,chiar daca a greșit atât de mult fata de mine.
Iar inima mea il cere pe el,chiar daca stiu ca trebuie să stau cat mai departe de el.

Luăm cina la lumină lumanarilor si totul este atât de romantic.

Ne așezăm pe canapea,iar el ma strânge în brațele lui puternice,apoi ma sărută.Nu ii pot spune dar mi-a fost atât de dor de el iar aceste clipe petrecute împreună ma fac atât de fericită.

- Te iubesc!Imi șoptește la ureche.Nu stiu daca ma crezi,dar asta este purul adevăr.Stiu cat de mult am gresit fata de tine si nu iti pot cere sa te întorci la mine oricât de mult as vrea.
Imi spune Alex!

Se apropie mai tare de mine și ma sărută.
Un sărut care contunuia cu o noapte de dragoste.

- Ce simti acum cand l-ai înșelat pe tatăl copilului tau cu mine.Imi spune Alex și ma dezamăgeste din nou.

- Exact ca atunci cand ma înșeli tu cu celelalte femei.Esti un dobitoc!ii răspund eu.

- Așa am fost mereu,doar din cauza asta te-am pierdut pe tine.Imi spune Alex.
Vreau sa ma ridic și să plec dar Alex ma oprește din nou.

- Vreau sa stai și să ma asculți,apoi te voi duce eu inapoi acolo unde vrei sa fii cu adevarat.Tot ce am spus a fost o glumă,chiar daca mor de gelozie atunci cand te vad lângă el.
Au trecut trei ani de cand ai plecat de lângă mine.Atunci cand am gasit verghieta pe perna am inteles ca viata mea a luat sfârșit.Pentru ca te-am iubit si te iubesc la fel de mult ca intotdeauna. Am vrut sa te opresc,dar nu te-am mai găsit.Stiu ca nu am nicio scuza,dar nu vreau sa te pierd din nou.Pentru ca tu esti tot ce mi-am dorit vreodata,chiar daca am inteles asta prea tarziu.Imi spune cel cu care imi imparteam viata mai demult.

- Ma vrei inapoi in viata ta chiar dacă am facut dragoste nebunește cu Oliver,avem un copil,ba chiar m-am si căsătorit cu el.Poți trece peste toate astea?Îi spun eu.

- Si eu am facut foarte multe,chiar daca nu il suport pe Oliver lângă tine,pot ințelege de ce ai facut toate aceste lucruri.As putea trece peste orice,dar vreau sa ma ierti si sa te întorci din nou la mine!

Imi scot viergheta de pe deget deoarece mariajul meu cu Oliver nu a existat niciodată.Suntem doar prieteni și atât,am vrut doar sa il tin departe de mine pe Alex.

Dar mi-am dat seama ca nu poți ține departe un bărbat pe care il iubești,oricât de mult ar greși el în fata ta.
Trei ani au fost de ajuns.Eu nu am fost fericita,iar Alex cred ca nici atât!
Iar micuța Zeni trebuie sa își cunoasca tatăl.

- Tot ce ti-am spus mai devreme este o minciuna.Oliver nu m-a atins niciodată,nu am fost căsătoriți,iar Zenaida nu este fetita lui.
Singurul adevăr este ca te iubesc,iar daca ma vrei din nou viata ta trebuie sa ma accepti cu tot cu ea.Pentru ca iti aparține,ingerasul este copilul tau.Îi spun eu.A fost conceput in seara cand ne-am despărțit.Atunci am urmat un tratament de fertilitate si stiam sigur ca voi ramane însărcinata.Nu vroiam sa plec din viata ta cu mâinile goale,așa ca am plecat cu o comoară,desi tu nu ai știut niciodată de ea.

Știam ca nu m-a scos definitiv din viata lui,pt ca încă pe degetul lui sta simbolul jurământului nostru in fata Domnului.Iar la piept poarta un lănțișor in care atârnă inelul pe care l-am dat jos acum mulți ani de zile.

Ma îmbrățișeza si ma sărută,iar acum stiu ca nu o sa ne mai despartă nimeni și nimic.

Își scoate lănțișorul de la gât,ia verghieta de acolo,îngenunchează in fata mea și ma cere din nou in căsătorie.

- Te iubesc si iti multumesc ca imi acorzi o noua șansă!Iti promit ca te voi face fericită cu adevarat si vom fi toti trei împreuna mereu.

Dragostea este oarbă,cu totii greșim si trebuie sa ne acceptăm greșelile pentru a putea merge mai departe.Și eu am greși la fel ca si Alex,dar am știut mereu ca doar lângă el voi fi fericita cu adevarat.Aici se incheie o parte din povestea noastră.Ne-am regăsit și suntem cu adevarat fericiți!

Sper sa va placa, deoarece ne apropiem încet încet de finalul acestei carti.Urmează Sebastian,apoi împăcarea lui Oliver cu Daria.Si marele final al cărții "Legămînt pe viață".

Apoi o noua surpriza pe care o veti descoperi la sfârșit.

Legămînt pe viata(finalizata)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora