Нови приятели или нови врагове

3.4K 119 34
                                    

Когато званецът би. Джимин ме погледна леко ядосано.

Джимин- Сега се отърва но следващия път няма.

Гледаше ме много страшно добре, че следващия час имаме физическо.

Су ме извика и аз отидох при нея видях ,че тя е с другите пет нови момичета. Запознах се с тях оказаха се много мили. Питаха ни дали може да седят с нас , а ние им се усмихнахме . Тръгнахме към салона по физическо когато аз се спънах и паднах. Хан Ра и другите две кифли започнаха да се смеят , а Парк Мина се развика да си гледат работата. Видях Юнги как заглежда Мина и това не ми хареса.Със Су ги предупредихме да се пазят от тях защото от добри и тихи бързо могат да ти покажат "къде ти е мястото".

ГТ. Ая

Тъкмо си бях облякла спортния екип когато, усетих студената стена зад мен, погледнах нагоре и видях онова красиво момче мисля , че се казваше Таехун Тайхюнг нещо такова. Той се усмихна и каза

Тае- Ти си много красива ,но се събра с грешната компания.Тези двете са загубени ,а ти и твойте приятелки сте много привлекателни.

Докато говореше спускаше ръката към дупето ми. Аз събрах сила и го отблъснах от мен . А той само се усмихна и каза

Тае-Предупредих те, да не съжаляваш после.
Аз- Не се притеснявай за мен.

И му намигнах.

ГТ.Тае

Видях ,че новата ученичка Ая излезна от женската съблекалня и я притиснах до стената . В началото се уплаши ,но после ме погледна. Казах и това което мислих , а именно че я намирам за красива ,но е с грешната компания ,тя ме погледна с надсмешка и ме избута. Аз и казах да не съжалява , а Ая подигравателно ми намигна.

ГТ. Джимин

Щяхме да играем волейбол седем момичета срещу седем момчета. Момчетата бяхме аз, Тае, Кук , Юнги, Хоби, Джин, Нам. А от момичетата бяха Юна, Су, Мина, Сана, Хана, Ая и Изи. През цялото време се опитвах да уцеля Юна, затова се засилих за да забия ,и я ударих. Тя падна , онези лиглите които ми се натискат започнаха да и се смеят ние също се смяхме когато Сана се извика, че и тече кръв. Стана ми малко тъпо ама съм свикнал и по-лоши неща съм правил. Хана отиде с нея до сестрата ,а на тяхното място застанаха Кан и Йон.

ГТ. Хана

Помогнах на Юна да стане и отидохме до сестрата. Почукаме на вратата ,но никой не отговори, затова изчакахме пред кабинета на диванчето. Питах Юна как е , а тя ми отговори , че е свикнала и ,че Джимин и групичката му постоянно правят така. Каза ми, че са я пребивали и това е нищо в сравнение с други неща които те са правели. Стана ми тъпо защото този Джънгкук ми стана симпатичен.

ГТ. Юна

Видяхме, че вратата се отваря и влезнахме вътре. Сестрата ми каза да не играя и, че от удара се е спукал капиляр и затова е потекло кръв. Когато разбрахме, че не е нищо сериозно тръгнахме обратно към салона. Видях нещо което не искам да виждам. Джимин се целуваше с Хан Ра.. Това беше доста гнусно

ГТ. Джимин

Часът свърши и господина ни пусна обаче тази Хан Ра се развика , че си е изгубила пръстена и започна да мрънка . Господина ми каза да и помогна да го намери. Започнахме да търсим и след две минути го видях под пейката. Ра започна да ми благодари и ме целуна. В това време се чу отваряне на врата и видях Юна исках да я подразня, затова отвърнах на целувката .

ГТ. Юна

Когато видях това ,нещо в мен се преобърна. Тръгнах да бягам към тоалетните.Наплисках лицето си с вода. По едно време чух някой да ме вика, беше Су.

Су-Юна добре ли си какво стана? Хана ми каза, че си избягала когато си видяла Джимин и Ра. Да не ти е направил нещо?
Аз- Су... . Не той нищо не ми е направил просто... И аз не мога да обясня стана ми лошо и не исках да ме вижда за да не ми се подиграва и избягах.
Су-Аз си помислих че го харесваш.
Аз- Нее него никакъв шанс .

Не знам защо се случи така, дори аз не знам какво ми стана. Мисля, че ми стана гадно от целувката,но по вероятно е да ми е прилошало просто.Аз не понасям Парк Джимин така че няма и за какво да ми пука за него.

Су -За какво си мислиш.
Аз- Ааа... не за нищо.
Су-Юна боже закъсняваме за час.
Аз- Глупаче голямо междучасие сме.
Су - А да вярно. Явно няма да ядем .
Аз- Да.
Су-Юна хайде да се качваме защото имаме Английски.
Аз-Добре

ГТ. Джимин

Това беше най гадната ми целувка.

Ра- Джимин...
Аз-Какво искаш ?
Ра- Как така какво искам няма ли да ме поканиш на среща или да ми предложиш да се съберем?
Аз- Виж Ра направих го за да ревнува Юна аз нямам чуства към теб.
Ра- Но оппа.
Аз- Остави ме казах ти вече .

~~~~~~~~~•~~~~~~~~~•~~~~~~~~~•~~~~

Ето още една глава знам че не става за нищо , но ще се радвам ако продължите да четете ❤❤❤❤❤❤❤

BAD MOCHI [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now