Партито

2.5K 117 28
                                    

ГТ. Джимин

С момчетата бяхме решили тази вечер да излезем. Когато пристигнахме в клуба видях нещо което не очаквах. Юна и нейните приятелки които изглеждаха ъм добре. Не знам защо ,но започнах да ги гледам не изглеждаха толкова зле тази вечер. Май прекалих с алкохола. По едно време Юнги ме потупа по гърба и каза.

Юнги- Джиминеее още малко и ще ти потекът лигите спри да я зяпаш.
Чак тогава се осетих, че всички са забелязали дори и тя.
Аз-Аз не зяпам !
Кук и Тае- Да бе изобщо .
Хоби- Какво ти става бе до вчера я биеш днес я зяпаш?
Джин- Оставете момчето деее.
Аз- О стига вие все едно не гледате останалите.
Джун- Джимин спокойно.
Аз- Отивам до тоалетната извинете ме. *ядосано*

ГТ. Хана

Видях как Джимин гледа Юна. Мисля, че това е странно. Чух ги докато излизам от тоалетната как говорят за нея. Засшушах се и чух как те казва, че Джимин я зяпа,а той се ядоса и влезна в тоалетната. Седнах на масата и  Юна също отиде. Тя не знаеше ,че Джимин е там май трябваше да и кажа

ГТ. Юна

Отидох до тоалетна. От мъжката излезе някакъв мъж който ме обгледа. Удари ме по дупето,я аз го бутнах но той ме стисна по-силно . Каза да не се съпротивлявам, защото нямало да ме пусне. Опитах се да го ритна. Сгреших!!! Той ме опря в стената целувайки вратът ми, а аз започнах да плача. По едно време усетих как хватката на човека срещу мен се отпуска и тогава видях , че мъжът беше на земята. А когато надигнах  главата  погледа ми се засече с този на моя спасител . А именно Джимин. Гледахме се дълго време имах чуството , че мога да се изгубя в очите му. За пръв път не изпитват страх от него даже напротив за втори път денс ми поюагаше и това беше наистина мило от негова страна. Наистина не го очаквах.

Аз- Благодаря
Джимин - ДРУГ ПЪТ ВНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ , АКО НЕ БЯХ АЗ ТОЗИ КАКВО ЛИ МОЖЕШЕ ДА ТИ НАПРАВИ?
Аз-Защо викаш да не съм виновна аз?

Ето че и нови сълзи се оформиха в очите ми. Той ми каза лигла и излезе от тоалетните. Явно отново се бях вкарала във филм, че Джимин може да бъде по добър.

ГТ. Джимин

Тъкмо си свърших работата когато чух викове. Излезнах и видях някакъв да държи Юна. Тя плачеше и се опитваше да го избута. Без да обмисля дейстивията си по енергия свих юмрук и го ударих с цяла сила в главата. Той падна ,а Юна ме гледаше в очите. Очите и бяха насълзени...заради което блестяха.

BAD MOCHI [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now