Среща(Ая и Тае)

1.9K 88 9
                                    

ГТ. Ая

Отново както винаги вкъщи беше разхвърляно и не знаех какво да облека. Имах едини дрехи които бяха за офицялен или специален случай. Реших да облека една от роклите които бяха в кутията.

Сложих си кецове

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Сложих си кецове. Не ми се носеха токчета. Реших да се обадя на Тае.
Той каза, че вече е там. Щяхме да се срещнем на нашето място, а именно мястото на което се събрахме. Аз тръгнах натам. Видях Тае и се затичах към него. Той разпери ръце, а аз скочих и увих краката си околу него. Целунахме се. Той се отдели пръв от целувката и каза, че ще ме заведе на любимото му място.

Аз-Тае?
Тае-Да.
Аз-Къде отиваме?
Тае-Ще разбереш след малко.

Повървяхме наистина дълго и вече бях обедена че тоалета ми не беше подходящ и то изобщо.

Тае-Много си красива.
Аз-Благодаря.
Тае-Стигнахме.

Когато Тае каза, че сме стигнали погледнах и видях изоставена къща в гората.

Тя беше красива ,но и много зловеща

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Тя беше красива ,но и много зловеща. Аз изтръпнах когато я видях. Тае забеляза това

Тае-Страх ли те е?
Аз-Малко.
Тае-Не се притеснявай идвам тук всеки ден.
Аз-И какво правиш.
Тае-Качвам се на покрива обикалям, пея , размишлявам танцувам.
Аз-Ти пееш и танцуваш???
Тае-Да. Готова ли си да влизаме?
Аз-Няма да бъда по готова.

Тае ме целуна по челото. Пусна ме и ми хвана ръка като преплете дългите си пръсти с мойте. Влезнахме вътре. Изглеждаше по зловещо отколкото отвън. Тае каза, че, ще се качим на тавана. Аз се съгласих и започнах да изкачвам бавно стълбите. Стигнахме горе, а гледката беше изумителна. Виждаше се цял Сеул. Аз се обърнах към Тае, а той слагаше одело . Седна и ми направи знак с ръка да отида при него. Аз легах и сложих главата ми на гърдите му. Чувах ударите на сърцето му. Той ме прегърна, а аз се сгуших в него.

Аз-Тае.
Тае-Да.
Аз-Може ли да ми разкажеш нещо за живота си?
Тае-Живота ми не беше никак хубав докато не те видях.
Аз-Нямах това предвид.
Тае-Добре мисля, че мога да ти споделя.
Аз-Разбира се , че можеш.
Тае-От малък не обичах да седя при родителите ми. Или се заключват в стаята или ходих да спя при пириятели. Родителите ми постоянно се караха. Баща ми посягаше на майка ми. А тя си го изкарваше на мен. Майка ми и баща ми имаха много пари. Купуваха ми и  ми даваха всичко. Но единственото нещо което исках е да ми обръщат внимание и да ме обичат. Както казах те постоянно се караха. Но когато станах по голям започнаха да се карат и с мен. Баща ми започна да посяга и на мен. Много често не се прибирах и идвах тук. Или ако се прибера заспивам веднага и ставам в един. Излизам и започвам да се разхождам по уличките. Един ден баща ми прекрачи границата. Аз му казах, че ми писна от тях двамата с мама и, че се махам от тях. Намерих си квартира и заживях там.  Бях си взел  доста пари от нас. Затова не работя. Те така и не ме потърсиха, но и слава богу.
Аз-Тае не знаех, че ти е било толкова трудно. *плаче*
Тае-Моля те не плачи.

Тае изтри сълзите ми с палеца си. Видях, че и той има сълзи в очите затова започнах да галя меката му коса. Той се се сгуши в мен. След малко чух хъркане. Явно беше заспал. Реших и аз да поспя.

~~~
Събудих се ,защото сънувах кошмар.  Явно събудих и Тае. Уплашено ме попита какво става. Аз му казах, че не е нищо сериозно, а че просто съм сънувала кошмар. Той ме целуна,а аз задълбочих целувката,но за жалост въздухът ни свърши и трябваше да се отделим. На мен ми беше много студено затова Таехюнг свали якето си и ми го даде. Аз го взех легнах отново и го прегърнах. Явно денс щяхме да спим на открито.

~~~~''~'''''''|√•÷'¶¶'¶'√|÷'×~¶~

Пак съм аз ето още една глава. Знам, че не става ама се надявам да ви е харесала. ❤💛💙❤💛💙❤💛💙 💜💜💜💜💜

BAD MOCHI [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now