Заедно сме

2.1K 85 42
                                    

Сутринта се събудих в доста добро настроение. Бях развълнувана , но и притеснена. Беше ме страх от реакциятата на Джимин. Влезнах в банята за да се изкъпя и измия. Избрах си дрехи, взех си чантата и тръгнах към долния етаж.
Отворих външната врата на хотела. Видях как Ра и Джимин се целуваха. Очите ми се насълзиха, побягнах към горичката.

Бягах колкото сили имах. Изведнъж се спънаха в нещо и паднах в някаква пропаст наподобяваща дупка. От удара всичко ме болеше,не можех да стана. Плача ми се усили. Първо Джимин, а сега и това. Нямах сили дори и да седя затова легнах. Мислих си за Джимин и така заспах.

ГТ. Джимин

Тази сутрин бях в доста добро настроение. Щях да призная на Юна, че я харесвам. Излизах от хотела когато Ра ми се нахвърли и ме целуна. Аз я изблъсках от себе си и в далечината видях момиче което бягаше. Започнах да търся Юна. Нямаше я в нейната стая, а и приятелките и ми казаха, че не са я виждали. Притесних се за нея. Обиколих целия хотел , но я нямаше. Помолих да видя камерите и я видях. Тя беше момичето което бягаше. Видях, че посоката е към гората в която бяхме вчера.

Тръгнах на там с бясна скорост . Мисля, че влезнах доста навътре в гората. Бях се изморил от толкова бягане затова започнах да ходя, но от нищото паднах в една дълбока дупка. Там беше и Юна. Тя спеше на земята и имаше синини навсякъде. Много се уплаших. Приближихме се до нея, побутнах я за да стане. Тя отвори очи,изглеждаше така все едно беше плакала

ГТ. Юна

Усетих рязка болка в главата. Отворих очи и видях Джимин. Той ме гледаше със съжаление и уплаха. Всички спомени от сутринта ми изникнаха в главата.

Аз-Джимин, какво правиш тук?
Джимин-Исках да говорим , за нещо много важно, но те нямаше. Реших да те потърся, но тъй като никой не знаеше къде си видях от камерите.
Аз-И какво искаше да ми казваш?
Джимин-Това не е важно сега. Трябва да измислим как да се измъкнем.
Аз-Има един проблем.
Джимин-Какъв?
Аз-При падането всичко ме заболя и сега не мога да стана.
Джимин-Горката, аз ще ти помагам.
Аз-Благодаря ти!
Джимин-А ти как попадна тук?
Аз-Ами.... видях един човек..... и при него имаше и друг човек..... и аз започнах да бягам..... и така се озовах тук.
Джимин-А кой е този човек?
Аз-Забрави няма значение.

Джимин дойде до мен. Помогна ми да стана от земята, вдигна ме и ме сложи да седна в него. Аз се съпротивлявах , но видях, че Джимин е инат и няма да стане.

BAD MOCHI [ЗАВЪРШЕНА]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu