Епилог

2.4K 122 111
                                    

Десет години по-късно

(Изи и Нам)

Изи и Нам се ожениха. Купиха си нов по-малък апартамен. Нам беше станал учител по английски, а Изи беше фотограф. Те имаха момченце на една година което се казваше Чон.

(Су и Джин)

Су и Джин станаха модели. Те също си купиха друг апартамен. Имаха едно момче и две близначки. Момчето се казваше Намджин, а момичетата Чиу и Хю.

(Хана и Кук).

Хана и Кук още нямаха деца. Обаче те се държаха като такива. Кук стана певец, а Хана стилист. Те се преместиха също.

(Ая и Тае)

Ая и Тае не се преместиха. Те също нямаха все още деца, но работеха като аниматори.

(Сана и Хоби)

Сана  стана известна танцьорка в България. А Хоби той сбъдна мечтата си и направи песен с Азис и Фики. Те имаха едно дете момиче на един месец. Казваше се На. Те се преместиха също в отделен апартамен.

(Мина и Юнги)

Мина стана сериен убиец....

Не шегувам се те с Юнги също останаха в големия апартамен. В момента само Юнги работеше защото Мина беше бременна в шестия месец.

(Юна и Джимин)

Джимин и Юна също се бяха оженили имаха две момчета Таекук и Юнмин. Те  решиха да останат в апратманета .

/////////////////

Макар и вече  да не живееха под един покрив. Те се виждаха почти всеки ден. Приятелството им стана по-силно. Подкрепяха се в трудни моменти, вярваха един да друг.Те изживяха едно невероятно приключение, което никой от тях нямаше да забрави.

Това беше историята за едно момиче тормозено в училище. Никой не вярваше, че точно този човек които и беше причинил толкова лоши неща ще се влюби в нея и ще заживеят щастливи заедно.

°
°
°
°
°
Край

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Е хора това беше от мен. Надавам се тази история да ви е харесала. Страшно много благодаря на хората които я следят и гласуват за нея. Та кой знае може да започна нова история . Но наистина тази ще ми липсва много. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

BAD MOCHI [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now