Среща(Сана и Хоби)

1.8K 74 16
                                    

ГТ. Сана

С Хоби сме заедно от три дни, но още не искам другите момичета да разбират. Щях да им кажа по-късно. А как се събрахме с Хоби.

Преди три дни.

Имах работа до един офис на центъра . Обаче в една от залите се чуваше музика. Реших да видя какво става. Там едно момче танцуваше

Когато се загледах повече в него разбрах, че е Хоби. Той също ме видя и ме покани да танцувам с него. Аз несигурно приех.

Танца свърши , а той ми се усмихваше. Покани ме и утре да дойда , но аз имах работа затова му отказах. Той се натъжи . Затова реших да оставя работата за друг ден и приех. Хосок ме прегърна от радост и каза, че ще ме изпрати до нас. Попитах го му дали може да изчака само 15 минутки, докато отида до другата зала. Каза, че няма проблем ,защото трябва да оправи тази зала. Точно след 15 минути бях готова. Отидох до него без да ме усети и го прегърнах в гръб

Хосок започна да се смее и аз след него. Предложих му да тръгваме и той се съгласи.

Когато вече бяхме пред спирката и чакахме автобуса, една много груба възрастна жена започна да ни бута с бастуна си. Хоби я помоли да спре, но тя го замери с чанта. Добре, че тогава дойде и автобуса ни.

Тръгнахме да се качваме , но тази жена ни бутна. Тя се засмя истерично, а той стана и ми подаде ръка за да стана и аз. Успяхме да влезем , но имаше само едно свободно място.

Казах на Хоби да седне той защото е изморен, но този инат настояваше аз да седна. Накрая той седна, но ме дръпна и така аз седях в него. Хосок беше със самодоволна усмивка докато аз се червях като домат. Реших, че и без това ще патуваме 20м. така затова поне да ми е удобно.

Сложих си главата на гърдите на Хоби, а той ме прегърна. Попита ме дали така ми е удобно. Аз му закимах положително.

Хосок се засмя и извади слушалки от задния си джоп. Подаде ми едната слушалка и пусна музика. Слушахме всичко, но с една песен той ме изненада  .

BAD MOCHI [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now