Среща(Хана и Кук)

1.8K 79 13
                                    

ГТ. Хана

Тази вечер бях много развълнувана . Щях да излизам с Кук. С него бяхме заедно от доста време макар и другите да не знаеха напълно. А как се събрахме беше много странна история .

Преди две седмици
 
Прибирах се от училище . Усещах , че някой ме следи. Реших да пиша на Юна. Изваждах си телефона но някакъв мъж дойде към мен.

Мъж-Ей къде отиваш?
Аз-Не е твоя работа.
Мъж-Така ли ще ми говориш?
Аз-Да проблем.

Той ме хвана и ме притисна в едно дърво. Аз започнах да викам за помощ. Той не ме пускаше.Започнах да плача. Погледнах в страни и тогава видях него .

Джънгкук-ПУСНИ Я ВЕДНАГА!!!
Мъж-Или какво ще направиш ти дечко.
Джънгкук-Само гледай.

Той започна да удря мъжът. Аз се подпирах на дървото и се надявах Кук да не пострада. Джънгкук удари човека , а той припадна. Кук се обади на полицията и дойде до мен.

Като ме видя веднага ми даде неговото яке и ме погледна в очите. Личеше си, че ме съжаляваше. Той каза, че ще ме изпрати до нас аз в началото отказах но видях, че е инат и се съгласих. До нас той настояваше да се държим за ръце. Аз го харесвах затова нямах проблем. Стигнахме пред нас. Аз му благодарих и тръгнах да свалям якето за да му го върна. Той ме спря и каза, че утре като се видим тогава ще му го дам. Аз го прегърнах. Той се очуди , но веднага отвърна на прегръдката. Тя продължи доста дълго. Тъкмо щях да се отделя от него когато той ме целуна. Аз веднага му отвърнаха. Целувката продължи доста дълго, но беше прекъсната от баща ми който тъкмо отваряше врата. Той погледна Джънгкук усмихна му  се и каза.

Баща-Е Хана явно си имаш вече и приятел.

Кук само се усмихна придърпа ме към себе си и каза

Кук-Да!

////////////////////////////////

Вече бях решила какво да облека

Вече бях решила какво да облека

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BAD MOCHI [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now