tizennegyedik; bye

1.1K 64 20
                                    

helen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

helen

Erősen szorítottam egyik kezemmel a vasat, másikkal pedig a barátom ujjait. Többezren lehettünk a stadion sorai között és úgy éreztem mindenki az első soron, tehát rajtunk keresztül próbál közelebb férkőzni a bandához, akik valószínű életük egyik legjobb estéjét élték. Éreztem, ahogy a verejtékcseppek folynak le a homlokomon, de nem volt időm le sem törölni, annyira próbáltam a koncert minden pontos részletét magamba szívni. Néha egy-egy dal között rápillantottam Finnre, aki beleélve magát a pillanatba, fel-alá ugrálgatva ordította a szöveget. Hittem benne, tudtam, hogy pár év és a nézősor helyett a színpadon fog egy ekkora közönségtábor előtt a földön csúszva gitározni.

Farzsebemben éreztem a kis borítékot, amit szándékosan hoztam magammal, csak, hogy ne felejtsem el, min is kellett keresztülmennünk azért, hogy újra egymásrataláljunk. De megérte. Minden egyes szörnyű pillanatnak oka volt, ami a végén úgyis egymáshoz vezetett minket. Kialakult a történetünk, nem az együttlétünk közben, de kialakult. És tudtam, hogy a jövőben még rengeteg minden vár ránk, de közösen megoldjuk.

A továbbtanulásban Finn minden erejével segített, én pedig egy év után boldogan adtam be a jelentkezési papírt arra az egyetemre, ahol ő is tanult. Ijesztőnek hatott a felnövésünk jelentése, de túléltük. Nem voltunk már gyerekek, és okosan tudtuk kezelni az életünk következő szakaszait, a kamaszkorunkkal ellentétben. Mostmár véglegesen együtt.

the end

:,) köszönöm mindenkinek aki olvasta ezt az eléggé összeszedetlen és elhamarkodott, de szeretetből íródott történetet. nem tudtam volna már húzni a végét, bármennyire is imádtam helen és finn szerelmi szálát és bizalmatlanságát, már nem élveztem úgy írni, mint az elején. jóval rövidebbre terveztem és utólag bánom is, hogy nem csak pár részes lett, de ez van, semmiért nem alakítanám át. remélem ti is úgy szerettétek, mint én.

the way you look tonight

the way you look tonight

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

és végül. köszönöm finn, hogy annyira csodálatos vagy, hogy írtam rólad egy fanfictiont.

🎉 You've finished reading 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒂𝒚 𝒚𝒐𝒖 𝒍𝒐𝒐𝒌 𝒕𝒐𝒏𝒊𝒈𝒉𝒕 - 𝒇𝒊𝒏𝒏 𝒘𝒐𝒍𝒇𝒉𝒂𝒓𝒅 🎉
𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒂𝒚 𝒚𝒐𝒖 𝒍𝒐𝒐𝒌 𝒕𝒐𝒏𝒊𝒈𝒉𝒕 - 𝒇𝒊𝒏𝒏 𝒘𝒐𝒍𝒇𝒉𝒂𝒓𝒅Where stories live. Discover now