Глава 5

6.3K 227 38
                                    

Сълзи започнаха да се стичат по лицето ми, но това не трогна момчето, защото започна надига роклята ми. Мамка му!

Какво щях да правя?

Надали тези ще ме оставят намира просто така.

Не мога да разбера, защо Лея ми причинява това?

Толкова ли ме мрази, че да направи такова нещо. И то само, заради момче, което е пълен кретен. И което не престава да съсипва живота ми от години.

Може би той е единственият човек, който наистина мразя.

Сигурно Лея затова е влюбена в него, защото е задник и се държи лошо с всички.

-Моля остави ме! - казах и се опитах да го избутам от себе си.

-Няма да стане. Ще те пусна, но когато приключа с теб. - той продължи да надига роклята ми, докато не я премахна от тялото, оставяйки ме само по бельо.

-Аз не искам да спя с него!-казах сякаш това щеше да го накара да престане и да ме остави намира.

-Жалко, че ти не решаваш. Какво да стане. Затова си затваряй устата, за да може да приключим по-бързо. - той ме целуна, но аз не отвърнах на целувката. Това беше първата ми целувка и то с някакъв непознат, който иска да ме изнасили.

Той продължи да ме целува, но по настоятелно. Когато ръцете му намериха закопчалката на сутиена ми започнах да викам с надеждата, че някой ще ме чуе и ще ми помогне.

-Накарай я да млъкне! - извика другото момче, което остави камерата на шкафчето срещу леглото, след което излезе. И на всичкото отгоре всичко от, което ще ми се случи ще бъде записано.

-Няма ли да млъкнеш!

-Ти ме остави намира! - събрах смелост да кажа. Той не ми отговори просто стана от леглото и взе едно парче плат и го завърза около устата ми и отново се настани върху мен.

И от копча сутиена ми, но точно преди да го свали от мен телефона му звънна и отново стана от мен.

Бях заета измисля начин да се махна от тук и неслушах разговора му.

-Идвам след малко, а ти не мърдай! - каза и излезе от стаята.

След като се уверих, че вече го няма се изправих и закопчах сутиена си, станах от леглото и побързах да намеря роклята си и я облякох.

И махнах шибания плат от устата ми. Тъкмо, когато си мислих, че съм се отървала, вратата беше заключена. Сега какво щях да правя, той щеше да се върне. Чух как вратата се отключва и някой влиза. Беше момчето от преди малко и изглеждаше видимо ядосан от това, че не съм в леглото, както трябваше да бъда.

My Princess Where stories live. Discover now