Розділ 15, Подарунок

401 39 0
                                    

Цієї ночі мені снилися доволі дивні та водночас страшні сни. Знов морок, пітьма, яка була всюди. Я бачила, як нещасно помирали тварини та жовкла трава, навіть Авеми заледви співали свої останні пісні.  Але подивившись вдаль, де простягався густий ліс, я відчула якийсь спокій, який манив мене. Я поволі почали йти за ним і ставало все світліше, і світліше.

" Що це? Порятунок чи навпаки смерть"- роздумувала я.

Коли я впритик підійшла до високих дерев, я побачила постать чоловіка, котрий тримав щось яскраве в руці.

- Алексіє,- стиха промовив він.

- Хто ви?

- Невже ти мене не впізнаєш?- чоловік вийшов з тіні.

- Не може бути. Це ти... батько?- я завмерла на місці від такої зустрічі.

- Так, це я, Лисичко.

- Це напевно  сон,- далі роздумувала я, але тільки батько мене називав Лисичкою.

- Так, це сон, але я справжній,-розважливо сказав він. І тільки зараз я зрозуміла, що це він, темно волосий чоловік з смарагдовими очима, загостреним носом та поважним виглядом, якого я пам'ятала з дитинства. Його усмішку та дивовижні історії, які зачаровували любого. Теплі батькові руки, котрі кожен вечір обнімали мене перед сном і гладили по обличчю. Так, це справді був він. Я не витримала та кинулася йому на плечі з сльозами на очах.

- Ох, люба моя донечка, як я тебе довго не бачив,- взаємно відповів він,- ти вже така доросла і надзвичайно красива.

- Я думала, я тебе вже ніколи не побачу,- заревіла я,- де ти тоді зник, коли мені було лиш дев'ять років? Ти знаєш, як мама плакала поночах і як.... я сумувала за тобою?

- Мені дуже жаль, справді. Але це все було заради вас, тому я відправився в Зодіакс, де ввідав себе в жертву Умбрі- повилительці пітьми, для миру в двох світах.

- Ти про що?

- Вона хотіла знов напасти на Зодіакс і знищити його, але я пішов до неї на перемовини,- почав Дерек,- ми в той момент були занадто слабкі для війни, тому іншого вибору не було,  я присягся ввідати їй свою душу на обмін спокою в Зодіаксі та на Землі. Але, як бачиш, вона надовго не дотримала слова, тільки лиш дізналася про тебе.

- Ти хочеш сказати, ця відьма хоче напасти на нас незабаром?- злякалася я.

- Так, адже ти їй псуєш всі плани. Лисичко, ти навіть не уявляєш яка сила в тобі криється, тому ти для неї велика небезпека. Я бачив твоє пророцтво і вона жахливе,- тато спохмурнів.

ZodiacsWhere stories live. Discover now