Bölüm 5: Roma'yı kurmak...

933 97 7
                                    

Selamlar Cemal-i Nurlarım:)))) Uzun bir araydı biliyorum; fakat finaller, mezuniyet fotoğraf çekimi, sürekli çıkılan iftarlar, vedalar, yurt kaydı sildirme, toplu valiz hazırlama, eve yolculuk, ramazan bayramı vs hepsi üst üste geldi. Bu yazarcığın da dinlenmeye pek fırsatı olmadı. Sonuç olarak bu yazarcık artık mezun:) Öyle ki öğrenci bilgi sistemi şak diye çıkarmış listesinden beni. Bir an boşluğa düşmedim değil:) Yani e-devlete girip üniversite kaydı falan sorgulattım ve sonuç olarak hiçbir kayıt bulunamadı sözü içime oturdu. Sonra mezun belgesi sorguladım... Sonra işsiz güçsüz olmanın acısı falan... Yani düşünün 16 yılımızı öğrenciliğe harcamışız, yani bir nevi mesleğimiz olmuş. Ayrıca ben öğrenciliği, sıralarda oturmayı, sınav telaşını çok seven bir insanım. O yüzden üzüldüm haliyle. Sonra dedim ki bu da geçer. Hem belki ikinci üniversite okursun, belki sen de bir akademisyen olarak o sınıflarda amfilerde bulunursun. Depresif modum hala geçmedi; fakat yazmak yine imdadıma yetişti. Bu yüzden... Uzun bir bölümle geldim size:) 

Ve sürpriz gelişme... Biliyorsunuz Eleine karakteri için Minka Kelly'i kullanıyordum; fakat sonra karakter aranırken Emily Ratajkowski  isimli bu güzel hanımefendiye rastladım. Sonra dedim ki Eleine karakterine daha çok yakışıyor. Tabi siz hangisini hayal etmek isterseniz:)))

 Tabi siz hangisini hayal etmek isterseniz:)))

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ben Eleine Konstantinidis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ben Eleine Konstantinidis." Albay Erdal YAZGUN karşısında dikilmekte olan kadını sert bakışlarla süzdü. En çok kendi timi ile haşır neşir olacak olan bu kadını kendisi bizzat görmek istemişti. Askeriyede bir psikolog olacaksa bu kadın onlardan biri olmamalıydı. Ne var ki kadının sağlam bağlantıları olacak ki kabul edilmişti. Kızın kabulüne dair emir epey yukarıdan gelmişti ve çok önemli kefilleri vardı.

"Özel kuvvetlerden Albay Erdal YAZGUN." Eleine karşısındaki iriyarı geniş omuzlu saçları kırlaşmakta olan adamın kendisini bakışları ile ezmekte olduğunun gayet farkındaydı. 

Sert tepkilerle karşılaşacağından çok emindi; fakat bu kadarını beklememişti. Bazı durumlarda Umut Karin de askeriye ve polisler arasında epey sorun yaşamıştı; fakat böylesine alenen bir tepkiyle karşılaşıp karşılaşmadığını merak etti. Daha öncesinde pek çok dünya ülkesi için Umut Karin ile beraber farklı teşkilatlar için çalışmışlardı ve çoğu çok kritik bilgiler içeren işlerdi. Şüphesiz burada görev yapmakta ulusal bilgilerle haşır neşir olacağı anlamına geliyordu; fakat Eleine pek çok ülke için güvenilir bir müttefik olduğunu kanıtlamıştı. Hiç kimsenin ve hiçbir ülkenin gizli sırrını başkasına satmazdı. Ki satabilecek kadar detaylı bilgiyi elde etmesi de çok da mümkün değildi.

VUSLAT BİR HAYALWhere stories live. Discover now