2

4.1K 104 2
                                    

Er komt een vrouw aanrennen en ik neem aan dat het Ron zijn moeder is. Waar zijn Hermione haar ouders? Dat vraag ik me af, zou ze familie zijn van Ron? Er komen best veel jongens aan en ik zet mijn koffer neer.

'Wie is dit mooie meisje!' Vraagt een jongen dan. Hij is ook een tweeling want zijn broer staat er naast. Zijn woorden spelen door mijn hoofd en ik bloos snel

'Harry is dit je tweeling zusje!' Vraagt de andere jongen verbaasd. Harry  knikt en kijkt me aan

'Ik heb veel over je gehoord Adeline, ik ben Fred en dit is George' zegt Fred en schudt mijn hand en George doet hetzelfde. 'Lin' zeg ik snel. 'Noem me Lin' zeg ik er snel achterna en glimlach kort.

De vrouw komt op me aflopen en knuffelt me, ik glimlach snel en knuffel haar terug.

'awgh meisje je bent zo mooi' zegt ze dan. 'Ik ben Molly' zegt Molly er vlak achterna. Ik glimlach breed en ze laat me los. Er komen meer mensen aan en het is een beetje druk, ben het ondertussen wel gewend.

'Ik ben Bill en dit is mijn vrouw fleur' zegt bill dan. Ik denk dat hij het oudst is, hij ziet er wel het oudst uit en hij heeft een vrouw, dus dat neem ik aan.

'Hoi bill, ik ben Lin' zeg ik beleefd. Fleur glimlacht kort. Er komen nog drie mensen aanlopen. Ik denk Ron zijn vader en nog twee broers neem ik aan. Ron zijn familie is echt groot.

'Hoi ik ben Ron's vader Arthur Weasley' zegt de vader van Ron en geeft me een schouderklopje. Ik houd mijn lach in en hij loopt weg. 

'Ik ben Percy' zegt hij en loopt ongeïnteresseerd weg. Ik lach kort en hij kijkt me aan. Ik stop met lachen en hij lacht snel.

'Charlie' zegt de laatste jongen 'Lin' zeg ik kort. Hij loopt ook weg en ik zie een meisje van de trap af komen. Ik neem aan dat ze het zusje is van Ron. Ik zou het niet trekken met zoveel broers in 1 huis. Ze komt aangelopen en ik geef haar een korte knuffel

'Hey ik ben Ginny, jij bent vast het zusje van Harry' zegt ze dan. Mijn ogen worden groot. Ginny! Harry zei dat hij haar leuk vond, maar ik had niet verwacht dat ze het zusje van Ron was. Ik kijk Harry aan en hij schudt nee met zijn hoofd.

'Ginny, wat ben ik blij om jou te ontmoeten' zeg ik snel. Ze kijkt me verward aan. 'Ik heb veel over je gehoord' zeg ik erachteraan. Harry word rood en loopt snel weg, alsof hij het niet heeft gehoord. Ik lach snel.

'Praat Harry over me?' Vraagt ze met een rood gezicht. Ik probeer Harry te redden dus zeg snel wat anders. 'Ja over dat je het zusje bent van zijn beste vriend' ze glimlacht snel en zegt 'o' en loopt weer weg.

Ik doe mijn schoenen uit en Fred komt naar me toe. Ik denk dat het een tweeling dingetje is, ik kan andere tweelingen altijd uit elkaar houden. Net zoals Harry dat kan.

'Hey Fred' zeg ik dan. Hij kijkt me met gespleten ogen aan. 'Mam, ik heb Lin net ontmoet en zij kan mij en George wel uit elkaar houden' roept Fred naar zijn moeder. Ik grinnik kort en dan komt Ron naar me toe.

'Ik heb je spullen boven gezet, volg me' zegt hij en dat doe ik ook. We gaan de trap op en lopen een kamer binnen waar twee matrassen liggen. Ik kijk naar de matrassen en zie dat Hermione en Harry hun spullen daar liggen.

'Ik pak even een matras voor je' zegt Ron en loopt de kamer uit. Ik kijk om me heen en dit is veel groter dan wat Harry en ik 'thuis' hadden. Ik kijk uit het raampje en hoor iemand binnenlopen. Ron heeft mijn matras neergelegd en ik lach dankbaar naar hem. Hij loopt de kamer uit en ik ga in het raamkozijn zitten. Kort daarna komt Harry aangelopen en gaat naast me zitten.

'Hey' zegt hij kort en glimlacht. 'Wat is er?' Vraagt hij bezorgd.

'Ik ben gewoon nerveus voor maandag' zeg ik snel terug. Ik ben heel nerveus, wat als ze me niet mogen? Wat als ik niet in hetzelfde huis als Harry terechtkom, ik ben tenslotte heel anders als hem en dat weet iedereen.

'Waarvoor' vraagt hij kort. 'Alles' antwoord ik terug.

'Lin geloof me iedereen gaat je mogen. Je bent aardig' probeert hij met een strak gezicht te zeggen. Ik rol mijn ogen en kijk hem dan weer aan.

'In welke huis zit je ook alweer?' Vraag ik hem snel. Ik vergeet het telkens. Op Ilvermorny School had je 4 verschillende huizen: Horned Serpent, Wampus, Thunderbird en Pukwudgie. Ik zat in Horned Serpent, het heeft een slang als mascotte.

'Gryffindor, het is een leeuw' zegt hij snel. 'Een hoed kiest in welke huis je zit. Je hebt er 4: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff en Ravenclaw' zegt hij met een glimlach.

'Een hoed? Wij hadden een bol die de het mascotte aangaf waar je bij zat' zeg ik snel en lachend. Ik kijk naar buiten en Harry geeft antwoord.

'Ja een hoed, een sorteerhoed. Jij krijgt dat ook, alle eerstejaars hebben het' hij kijkt naar buiten en we zien dat het begint te regenen. Ik kijk naar zijn litteken en denk terug.

Voldemort kwam om mijn vader James en mijn moeder Lily te vermoorden. Harry en ik zaten in ons bedje. Ik zat achter hem. Nadat mijn moeder en vader dood waren kwam hij naar mij en Harry. Mijn hand zat blijkbaar voor Harry zijn gezicht. Voldemort raakte me en ik heb een litteken. Harry beschermende me en heeft er ook een litteken aan overgehouden. Af en toe hebben we zo een eng momentje waarop het bij ons allebei opeens pijn gaat doen. We hebben geen idee waarom. Iemand haalt me uit mijn gedachten

'Hey' zegt iemand en ik draai om. Hermione. Ik kijk voor me uit en Harry zit er niet meer, ik merkte het niet eens op.

'Hey' zeg ik kort en ze komt bij me zitten. Ik kijk nog naar buiten en besluit om deze tijd te gebruiken om vragen te stellen.

In love with Draco Malfoy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu