38

1.8K 30 2
                                    

"Clarissa" hoor ik een paar keer voor ik me ogen opendoe. Ik kijk in de ogen van Stephen en trek mijn wenkbrauwen samen. "Volg me" fluistert hij zacht als hij me uit bed trekt. Ik vraag niets terwijl we door gangen heen gaan. Hij opent een deur en we komen buiten uit, ik kijk naar de volle maan en naar de sterren en voel een kleine glimlach. Hij neemt me mee naar een boom en kijkt nog een paar keer om zich heen voor hij de boom aanraakt. Het lijkt alsof de boom opengaat en we lopen beide naar binnen. Zodra we binnen zijn gaat de 'deur' weer dicht. Ik kijk om me heen en zie Voldemort dan zitten.

Ik kijk Stephen aan voor ik Voldemort weer aankijk. "Dankjewel Stephen, wacht buiten maar op Clarissa" zegt hij voor Stephen weer naar buiten gaat. "Clarissa, lieverd. Hoe gaat het met het plan?" "Ik heb gesproken met Hermione, Ron en Harry. Maar ik krijg morgen pas mijn schoolrooster, dan kan ik pas vrienden met ze worden" leg ik uit en hij knikt. "Stephen let op je" verduidelijkt hij me als ik naar buiten kijk. "Hoort hij aan onze kant?" vraag ik en hij knikt. "Ga voor nu maar slapen, ik kom je volgende week weer bezoeken" zegt hij voor hij verdwijnt. Ik loop naar buiten en Stephen glimlacht voor hij doorloopt. Ik ren een stukje om hem in te lopen en we glippen over de gangen. We lopen snel onze kamer in en draaien de deur op slot. "Ik zeg niemand iets" gegarandeerd hij me voor hij in bed stapt. Ik doe hetzelfde en val na een paar minuten in slaap.

"Goeiemorgen slaapkoppen" roept iemand en ik voel dat iemand gaat zitten want ik voel een hele gewicht, wat me naar beneden haalt. Ik open me ogen en kijk naar het meisje, Luna. "Goeiemorgen Clary. Iedereen is al klaar, Stephen zal op je wachten. Wij gaan alvast naar de kantine" ik glimlach kort en hoor de deur dichtgaan. "Clarissa" zegt Stephen en ik ga gelijk rechtop zitten. "Stephen" zeg ik en hij komt naast me zitten. "Hoe zit jij niet in Slytherin?" vraag ik hem verward. "Niet alle 'deatheaters' zitten in Slytherin" hij lacht en ik sta op. "Nou, ik hoor wel bij Slytherin. Dus ik ga me klaar maken en dan kennis maken met de mensen van Slytherin" zeg ik en loop de badkamer in met mijn setje kleren.

Ik hoor Stephen mompelen maar negeer het. Ik douche snel want Stephen wacht op me. Ik pak het setje kleren die ik had en trek ze snel aan, ik poets nog snel mijn tanden en loop de kamer uit. Stephen ligt op het bed en kijkt naar mijn outfit voor hij rechtop gaat zitten.

Hij blijft me aanstaren en ik draai me gelijk om

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hij blijft me aanstaren en ik draai me gelijk om. "Wat?" vraag ik een beetje  gefrustreerd. "Nee niks Clarissa" hij staat op en loopt naar de deur. Voor een seconde denk ik dat hij weggaat maar hij pakt mijn schoenen gewoon. Hij geeft ze aan me en ik trek ze snel aan. Ik doe mijn haar in een low bun en pak snel mijn lipgloss en geef een snelle knipoog aan Stephen voordat hij de deur opent. Hij doet de deur op slot en geeft het dan aan mij. We lopen door de gangen en lopen 'the great hall' binnen. Iedereen kijkt naar ons, inclusief Dumbledore. "Ah, Clarissa Lestrange, goeie timing. Kom naar het podium" ik kijk naar de mensen die me aanstaren, sommige staren naar mijn kont en ik rol mijn ogen. Ik zie Draco één van ze zelfs slaan en grinnik kort.

Na wat voelt als een eeuwigheid van gestaar kom ik aan bij Dumbledore. "Clarissa, kan je jezelf voorstellen?" vraagt Dumbledore en duwt me een stukje naar voren. "Nou, ik ben Clary Lestrange, 16 jaar. Dochter van Bellatrix, nichtje van Draco" ik zwaai kort naar hem en hij lacht alleen maar. "Ik houd van lezen enne dat was het een beetje" ik loop de trap af en mensen klappen. "Clari-" begint Dumbledore en verbetert zichzelf dan door "Clary" te zeggen, ik glimlach en hij maakt zijn zin af. "zit in Slytherin, dus geef haar een warme welkom" ik loop naar de Slytherin tafel en krijg wat vieze blikken, vooral die van Pansy. Maar ik geef geen fuck om Pansy Parkinson. Ik kijk Draco aan en ga tegenover hem zitten, naast Blaise.

"Blaise Zabini" zeg ik met een glimlach en geef hem een stootje. "Claris-- Clary Lestrange" zegt hij dan en doet een hand om me heen. Draco rolt zijn ogen en ik voel zijn voet tegen me been. Hij glimlacht en ik trek mijn voet weg, jeez, mensen moeten wel geloven dat ik het nichtje van Draco ben. "Ik vraag me iets af he Clary. Je bent één van ons, maar je zit wel met de Ravenclaws in een kamer, hoe zit dat?" vraagt Blaise me en ik draai me om naar hem. "Uh, Stephen heeft dat voor me geregeld" antwoord ik, volgens mij is dat hoe het is gebeurd. "Stephen, wie?" "De jongen met wie ik binnen kwam lopen" hij maakt een 'o' gezicht en zoekt dan naar Stephen. Tenminste ik denk dat hij dat doet.

"Nou, ik ga maar eens naar Harry" "Ben jij vrienden met Harry Potter?" vraagt Blaise me verbaasd. "Ah, we hebben een paar keer gesproken" zeg ik en sta op. Ik voel iemand me terugtrekken en draai me om. "Ja Draco?" "Doe voorzichtig" ik rol mijn ogen en hij laat me los. Ik zoek de Gryfinder tafel en loop naar ze toe. Ik voel dat Draco me nog aanstaart en dat maakt dit nog leuker. "Hi Clary" zegt Harry en ik glimlach naar hem voor ik ga zitten. Nou word het tijd voor de charmante ik, ik grinnik en ze kijken me alle drie raar aan, oeps.

"Ik ben wel verbaasd dat je in Slytherin zit, je bent zo aardig en Malfoy is, nou ja" begint Ron en ik lach. "Een bitch" grinnik ik en ze lachen alle drie. "Hoe zit het met jou? Ik heb nooit gehoord of gelezen dat Bellatrix een dochter heeft of had" zegt Hermione en kijkt me strak in de ogen aan, ik was vergeten hoe nieuwsgierig jij kunt zijn. "Mione, dat kan je niet zo maar vragen" zegt Harry terwijl hij zijn ogen rolt en ongemakkelijk heen en weer beweegt. "Ah, dat geeft niet. Ik was al aan het wachten op de vragen" antwoord ik eerlijk. Ze kijken me alle drie aan, wachtend tot ik Hermione Granger haar vraag beantwoord.

"Ik heb nooit bij Bellatrix gewoond, ik heb altijd bij verre familie gewoond. Ik kwam er pas kort geleden achter dat ik de dochter van Bellatrix ben" zeg ik en ze lijken me te geloven want ze knikken in medelijden. Fuck, dit was makkelijk. "Hoe zit dat met jullie?" vraag ik ze, kijken of ze de waarheid vertellen. "Ik heb veel broers en 1 zusje" antwoord Ron eerlijk. "Ik ben een muggle born en ik en er trots op" "Zoals het moet, altijd trots zijn waar je vandaan komt" ze glimlacht. Kon ik dat maar. We kijken Harry aan. "Je weet vast wel wie ik ben" zegt Harry en Ron en Hermione lachen. "Nee, geen idee? Zou dat moeten dan?" Harry zijn ogen sprankelen. Ik wist dat dit zou werken. Harry vertelde me altijd dat hij wou dat niemand hem kende. I got this.

"Ik ben Harry Potter, ik woon bij me oom en tante. Me ouders zijn beide dood" zegt hij simpel en ik lees zijn gezicht voor hij glimlacht. "Ik ga maar eens terug naar de Slytherins. Ik zie jullie later?" "Ja kom naar kamer 605" zegt Harry en glimlacht kort voor ik wegloop. Ik zie Ginny aankomen lopen en besluit om mezelf nog niet voor te stellen. Ik kijk haar dan ook niet meer aan.

Ik neem weer plaats naast Blaise, aangezien Pansy naast Draco is gaan zitten. "Blaise, zin on met me mee te gaan voor mijn rooster?" Vraag ik hem en hij staat gelijk op. Ik zie Draco nog boos kijken voor we weglopen. "Waar moet ik eigenlijk me rooster halen?" "Volg mij" zegt hij en dat is wat ik doe. Hij vertelt me over zijn jaren vriendschap met Draco en over zijn zusje, die ík overigens al ken. Ik glimlach als we aankloppen bij de deur. Een vrouw opent de deur die ik nooit eerder heb gezien.

"Clarissa Lestrange, neem ik aan" ik knik en ze seint naar me om haar te volgen. Ze geeft me wat boeken en een broom. Ze zet me rooster boven op de boeken en begeleid me naar de deur, die ze gelijk voor me neus dicht doet.

In love with Draco Malfoy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu