4

3.9K 86 21
                                    

Hij komt dichterbij en Harry duwt me een klein stukje naar achter en gaat voor me staan. Ik kijk hem aan en ga naast Hermione en Ron staan.

'Potter' zegt hij en ik kijk hem aan. Ow hij bedoelt Harry. 'Malfoy' zegt Harry terug. Is dit de jongen die Harry niet mag? Hij kijkt Hermione dan aan.

'Granger' zegt hij dan. Ze draait haar ogen. 'Weasley, Kleine Weasley' zegt hij dan erachteraan. Jeez voornamen kan ook. Hij kijkt me aan en ik kijk hem ook aan. Zijn toon veranderd.

'En jij bent?' Vraagt hij dan verward. 'Lin' zeg ik dan. Hij kijkt me aan.

'Volledige naam?' Vraagt hij dan wat geïrriteerder. 'Dat is niet nodig, Lin is alles wat je hoeft te weten' zeg ik pittig terug.

Hij grinnikt snel. 'Draco' zegt hij dan. Ik glimlach snel en kijk hem weer aan.

'Ik vind je nu al leuk' zegt hij terwijl hij wegloopt. Ik lach snel en Harry kijkt me aan. Shit.

'Wat was dat?' Vraagt Harry serieus. 'Niks' zeg ik snel. Wat was dat? Hij lijkt me niet eens zo erg. En hij is knap damnnn. Hermione grinnikt en heeft me door. Mijn ogen worden groot. Harry stapt de trein in en ik ook. De rest volgt daarna. We zijn met 5 en dat past niet. Harry, Ron en Ginny stappen een coupe in en Hermione en ik gaan eentje daarachter.

Er komt een jongen binnen. 'Hermione weet je waar Ron zit?' Vraagt hij haar. Hij kijkt me aan.

'Neville' zegt hij dan. 'Lin' zeg ik terug. 'Hij zit hier achter' zegt Hermione terug. Ik zie Draco langslopen en glimlachen. Ik bloos snel en Neville doet de coupe dicht en loopt weg. Hermione kijkt me aan en ik kijk haar dan ook aan.

'Dus Malfoy?' Zegt ze dan. 'Malfoy?' Vraag ik verward.

'Ja Draco Malfoy, niemand noemt hem Draco en dan zegt hij tegen jou om hem Draco te noemen in plaats van Malfoy!' Zegt ze enthousiast. Ik snap het probleem niet.

'Dus?' Vraag ik haar. 'Je vind hem leuk he' zegt ze lachend.

'Hij is knap ja, maar ik weet niet of ik hem nu al leuk vind na zo een korte ontmoeting' zeg ik dan snel. 'Snap ik' zegt ze.

'Plus. Harry mag hem niet en hij doet gemeen tegen jou.' Zeg ik snel

'Maakt niet uit. Ik mag hem toch niet' zegt ze lachend.

De trein rit is lang. Harry kwam af en toe even praten, Ginny ook. Na zo een 9 uurtjes komen we eindelijk aan. Het is net 20:00 en we moeten om 22:00 op Hogwarts zijn. We hebben morgen blijkbaar nog geen school. Iedereen moet rusten, dat is wat Hermione me heeft verteld. Ik heb een aantal uurtjes geslapen en Hermione ook. We pakken onze koffers en stappen de trein uit.

'Apparate Diagon Alley' zegt Hermione terwijl ze ons vasthoudt. We komen aan en ik zie allemaal mensen. Het is druk, Harry trekt me mee om een uil te kiezen. Ik zie een witte uil met bruine strepen en zwarte ogen en ik ben meteen verliefd. Ze is zo schattig

{{Adeline's uil }}

Harry betaalt voor mijn uil met het geld dat mijn moeder en vader hebben achtergelaten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Harry betaalt voor mijn uil met het geld dat mijn moeder en vader hebben achtergelaten. Ik bedank hem snel. We lopen door naar Ollivanders waar we mijn toverstok gaan halen, Ik loop binnen. Het ziet er oud uit. Een man komt naar me toe.

'Naam!' Vraagt hij nieuwsgierig terwijl hij achter de balie gaat staan. Hij heeft een brilletje en ene grijze baard. Ik grinnik snel

'Adeline Lily Potter' zeg ik snel en zijn ogen worden groot.

'Ik verwachtte je al Adeline' zegt hij glimlachend. Hij pakt zijn ladder en geeft me een toverstok en een lamp gaat kapot. Hij pakt het snel terug en geeft me een andere, het gaat overal heen. En ik zet het snel terug. Hij pakt een toverstok van helemaal boven en stapt de ladder af. Hij geeft het aan me en er gaat energie door me heen.

'Perfect' zegt hij snel en glimlacht. 'Het is van eenhoorn haar en steeneik gemaakt' zegt hij met een korte glimlach. Het is een simpele stok met een grip en twee strepen die iets van elkaar uit staan. Ik kijk ernaar en geef het geld en loop weg. Ik stop het stokje in een doosje en dat vervolgens in mijn tas. Ik kijk kort maar mij litteken en loop door naar Harry, Hermione en Ron

'Gelukt?' Vraagt Hermione en ik knik kort en we lopen door. Ik heb een bezemsteel dus die heb ik niet meer nodig. Ik heb de Nimbus 2000 en Harry de 2001. Ik hoef niet perse een nieuwere te hebben als hij maar niet kapot gaat. We lopen een stukje verder en gaat in een steegje staan.

'Apparate Hogwarts' zegt Harry en we staan in een gang. Ik kijk om me heen en het ziet er goed uit. Ik kijk naar de klok en zie dat het 21:52 is. We lopen een zaal binnen en er zitten allerlei mensen bij verschillende kleuren.

'Dat is Slytherin' zegt Hermione en wijst naar de achterste tafel. Ik kijk naar de tafel en zie Draco zitten met een paar jongens. Ik kijk snel terug naar Hermione.

'Hufflepuff zit hier' zegt ze en ik zie mensen vriendelijk naar me lachen. Ik glimlach vriendelijk terug.

'Gryffindor zit hier waar jij ook gaat zitten' grinnikt Hermione en ze wijst naar de tafel waar al mensen zitten. 'En dat is Ravenclaw' zegt ze snel en we gaan aan tafel zitten met Harry en Ron.

'Waar is Ginny?' Vraag ik aan Ron. 'Alle jaren zijn apart' zegt Ron snel en glimlacht. Oh ja Ginny is een 5de jaars. We praten over alles en nog wat en dan hoor ik iemand 'stilte' roepen. Ik kijk om en er staat een man. Ik vraag me af wie dat is.

'Dat is Dumbledore, onze schoolhoofd' zegt Hermione als antwoord op me gedachtes ik grinnik kort en luister dan naar Dumbledore. 

'Welkom terug zesdejaars. Ik hoop dat jullie vakantie goed was. We hebben dit jaar een nieuw meisje Adeline!' Roept hij dan. Ik voel me zo akward en hij seint dat ik naar voren moet komen. Ik loop naar voren en iedereen klapt. Ik loop naar Dumbledore en fluister iets in zijn oor.

'Ik heb liever niet dat mensen weten dat ik het zusje van Harry ben' zeg ik fluisterend. Hij knikt begrijpend. Ik glimlach als een bedankje terug.

'Adeline hier zat op het Ilvermorny School en komt ons dit jaar verwelkomen op Hogwarts!' Zegt hij enthousiast. Ik voel me akward en kijk hem aan. 'Lin' fluister ik snel en hij lacht.

'Professor Snape zou u de sorteerhoed kunnen brengen voor Lin' zegt hij met een nadruk op me naam. Ik grinnik snel en moet gaan zitten. Ik kijk de hoed aan en het heeft een mond. Het word op mijn hoofd gezet.

In love with Draco Malfoy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu