19

3.2K 47 2
                                    

We komen aan bij Hermione haar kamer en ze loopt naar binnen. De rest zijn al naar hun kamers. Lavender, Harry, Noah en ik lopen naar mijn kamer nou onze kamer dan. Noah heeft een eigen kamer, hoe graag ik ook bij hem wil slapen, het kan niet. Harry en ik slapen in èèn kamer, hij zou het gelijk merken als ik er niet was. We komen aan bij onze kamer en lopen naar binnen. Ik word terug getrokken door Noah en sluit snel de deur.

Hij zoent me en ik zoen hem terug. Ik grinnik kort en hij stopt. "Ik heb je zo gemist" zegt hij en geeft me een zoen op me wang. "Ik wou dat ik bij jou op de kamer kon" geef ik toe. "Oh Adeline je hebt geen idee hoe graag ik dat wil" geeft hij ook toe. Ik kus hem kort en hij knijpt speels in mijn bil. Ik geef hem een speelse stoot. "Ik zal kijken of ik vanvond langs kan komen" zeg ik met een knipoog en zijn glimlach word nog breder.

Ik doe de deur achter me dicht en Lavender ligt al in haar bed. Ik wil douchen maar Harry zit er blijkbaar in. "Adeline" zegt Draco zacht en ik loop naar hem toe. "Wat?" Zeg ik met een arrogante toon, wat niet de bedoeling was. "Sorry" zegt hij. Mijn wenkbrauw gaat een stukje omhoog en ik kruis mijn armen over elkaar. "Voor wat?" Vraag ik verbaasd terug. "Ik weet het ook niet, ik heb vast wat gedaan. Je negeert me al de hele dag" antwoord hij terug.

"Nee Draco je hebt niks gedaan" hij grinnikt en ik kijk hem verward aan. "Wat? Wat!" Roep ik. "Je noemde me Draco" "Fuck off!" Roep ik snel en we lachen beide. "Maar even over die Scott he. Wat is hij van jou?" Vraagt hij serieus. Hij gaat tegenover me staan. En te dichtbij. Ik neem een stap achteruit en hij lijkt gekwetst. Waarom is hij altijd gekwetst? "Hij is mijn vriendje" zeg ik zo zacht mogelijk. Hopend dat hij me niet hoort. Waarom eigenlijk? Ik hou van Noah.

"Wat?" Vraagt hij en kijkt me intens aan. "Hij is mij-" "ja dat hoorde ik. Maar sinds wanneer?" Vraagt hij agressief en loopt terug naar achter. "We hebben best lang een relatie gehad. Maar het ging uit vanwege voldemort. Hij is speciaal voor mij naar deze school gekomen. Ik hield nog van hem dus besloot hem nog een kans te geven" leg ik uit. Hij slikt. "Hield?" Vraagt hij en loopt naat voren. "W-wat?" Stotter ik. "Je zei hield. Hou je nog steeds van hem?" Hij komt steeds dichterbij.

"Ja ik hou van hem Draco" hij slikt snel. "Zou je mij kiezen over hem?" "W-wat?" Stotter ik nogmaals. "Je hebt me gehoord. Beantwoord mijn vraag" zegt hij duidelijk. "Nee" "Wat nee?" Vraagt hij doordringend. "Ik zou jou niet over hem kiezen. Ik hou van Noah" antwoord ik duidelijk. "Kan je me nu met rust laten?" Vraag ik er achteraan. "Ja" "Dank je" zeg ik iets te vroeg want hij praat al weer. "Als je mij nu in mijn ogen kijkt en zegt dat je niets voor me voelt, laat ik je met rust" zegt hij met een grijns.

"Ik voel niks voor je" zeg ik emotieloos. Meen ik het? Ja! Ik meen het. Ik heb Noah. Van wie ik fucking veel hou. Hij kijkt naar de grond en stapt opzij. Ik ga naar mijn kast en pak mijn pyjama. Ik ga morgen gelijk naar Dumbledore en vragen of ik bij Noah op de kamer mag. Wat waarschijnlijk niet mag.

Harry komt de badkamer uit en ik sta op van mijn bed. Ik loop de badkamer binnen en doe de deur op slot. Harry geeft me een korte verwarde blik maar ik nergeer het. Wat een dag. Ik kleed me snel uit en stap onder de douche.

Na de douche

Ik stap uit de badkamer en alle lichten staan uit. Waarschijnlijk slaapt iedereen. Ik kijk snel op de klok. Wow het is 00.43. Ik ga naast Harry staan om te kijken of hij slaapt. Als de rest me weg ziet glippen boeit het niet. Ik kijk hem aan en hij slaapt. Ik schud hem voor de zekerheid en hij slaapt, gelukkig. Ik doe snel mijn badjas over me pyjama en open de deur. Ik kijk Harry nog één keer na en doe de deur achter me dicht. Filch slaapt, hopelijk.

Ik loop zo zacht mogelijk en loop rustig door de gangen heen. Ik hoor gemiauw? Fuck, Mrs Norris. Ze komt steeds dichterbij. "Hallo? Wie is daar?" Hoor ik Filch roepen. Ik ren door de gangen heen en kom aan bij Noah zijn kamer. Ik klop snel. En ik klop. En klop. Ik zie een licht schijnen en zie Filch staan. Noah opent de deur en ik ren naar binnen en doe deur achter me dicht.

"Hey?" Ik rol me ogen, hij wist dat ik langs zou komen. Ik loop naar zijn bed. Tweepersoons? "Je weet toch dat Dumbledore een melding krijgt als iemand zijn toverstok gebruikt na 22.00?" Zeg ik en loop naar hem toe. "Daarom heb ik het voor 10 uur gedaan he slimmie" ik rol me ogen nogmaals. Hij komt dichterbij en kijkt me aan.

"Wat heb je aan?" Vraagt hij en kijkt naar mijn lichaam. "Ik heb niet echt pyjama's dus moet het maar met korte broekjes en topjes doen" leg ik uit. "Niemand heeft je zo gezien?" Vraagt hij en pakt mijn hand. "Nee, iedereen sliep" "Beter. Ik wil niet dat iemand je zo ziet." Zegt hij en slikt

****sex Scenes aanwezig****

"Je ziet je borsten erdoor heen" zegt hij er vlak achterna. Ik kijk naar beneden naar mijn borsten en zie zijn stijve. Ik grinnik en hij komt dicherbij. Ik doe mijn badjas uit en loop naar het bed. "Fuck" mompelt hij. "Wat?" Grijns ik. "Goed dat niemand je zo heeft gezien, je kont hangt er letterlijk uit" en hij slikt.
Ik trek hem dichterbij en zoen hem. Hij komt op het bed en ligt op mij. "Je plet me" lach ik. Hij pakt mijn heupen en draait me om. Nu lig ik op hem. "Zeg me alsjeblieft dat je nu wel condooms hebt" geint hij. "Ik heb ze niet" antwoord ik terug. "Ik heb er wel aan gedacht" hij knippoogt en zoent me weer. Hij trekt me tegen zich aan en ik voel zijn bobbel tegen me bovenbeen aan. Ik glimlach door onze zoenen heen. Met een onverwachte beweging pak ik zijn stijve vast en hij schrikt. Zijn mond gaat een stukje open en mijn tong gaat naar binnen.

Ik trek zijn broek een stukje omlaag zonder onze tongzoen te breken. Ik pak zijn stijve opnieuw vast "Fuck Adeline." Ik slik snel. Hij windt mij zo op. Ik breek onze zoen en glij naar zijn benen. Ik pak zijn stijve nogmaals vast en kijk hem aan. Hij grinnikt alleen. Ik doe me mond er omheen en hij stopt met grinniken. Ik zuig en gebruik mijn handen ook tijdens de bewegingen. "Jeez" kreunt hij. Ik blijf zuigen en kijk hem aan. "Damn" grinnikt hij en ik gebruik mijn tong. Hij steekt zijn arm uit en pakt me haar vast. "Lin als je nog sex wilt zou ik nu stoppen" kreunt hij. Ik stop niet. "Ow kom op, ik weet dat je een ronde 2 aankan" zeg ik en lik weer. "Fuck" kreunt hij en zijn sperma vult mijn mond. Ik slik het snel door en hij trekt me naar zich toe.

"Nu jij" zegt hij en grijnst. Hij trekt me broekje omlaag. "Hmm geen onderbroek he?" Ik doe mijn handen voor mijn gezicht. "Geen wonder dat ik je hele kont zag. Het is een mooi uitzicht hoor, don't worry" zegt hij lachend en haalt mijn handen voor mijn gezicht vandaan. Hij tilt me om en draait ons om. Nu is hij bovenop. Hij zoent me en het duurt niet lang voor we tongen. Hij pakt mijn borst vast en ik kreun kort. Hij doet mijn hemdje uit en stopt onze zoen. Hij likt aan mijn tepel en een korte kreun verlaat mijn mond. Ik hoor hem grinniken en hij blijft likken. Ik doe mijn ogen dicht en adem snel uit.

Zijn hand gaat naar mijn kut en ik slik snel. "Nat, als altijd" hij streelt mijn kut en geeft me korte kusjes mijn bovenbenen. Hij gaat verder en geeft kusjes op mijn onderbuik. Ik kijk hem kort aan. Hij ziet er zo sexy uit. Fuck. Hij begint te likken en ik kreun kort. Hij lacht en likt door. Hij stopt er een vinger in. Dit voelt zo fucking goed. Ik pak zijn haar vast en trek het. Hij lijkt te schrikken maar blijft doorgaan. "Fuck ik ga komen" kreun ik en hij blikft likken. Hij doet er nog een vinger in en blijft me vingeren en likken. "Fuck ja" kreun ik. "Ja baby kom voor me" fluistert hij en dat is alles wat ik nodig had om te komen. Ik kom en hij blijft likken. Er gaat van alles door mijn lichaam en ik trek me benen snel terug. Hij lacht en zoent me.

"Ik ben moe" zeg ik en hij knikt. "Dan doen we dit een andere keer" zegt hij en glimlacht. Hij staat op en ik kijk hem na. Ik voel mijn ogen zwaar worden en val in slaap.

In love with Draco Malfoy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu