21

3K 57 4
                                    

"Iedereen mag ik jullie aandacht?" Vraagt Ms Spout en iedereen is stil. We hebben herbology nu. Cedric en ik hebben samen iets verzonnen, waar de rest niks van af weet. Omdat ze laat waren (zoals gewoonlijk). Met 'ze' bedoel ik Draco en Noah natuurlijk. "Zullen we dan maar eens beginnen?" Antwoord ze eigenlijk meer dan dat ze zegt. "Wat gaan we nu doen?" Fluistert Noah in mijn oor.

"Mr Scott! Kunt u stil zijn, anders mag je eruit en krijgt heel jullie groepje een 1!" Roept ze en iedereen is stil. Shit. Als ze op tijd waren konden we de leugen bespreken. Of als we het project simpel weg gewoon niet waren vergeten... "Sinds Mr Scott het zo nodig vond om te praten, mogen jullie beginnen. Oh nee dat word een 1, want jullie project is hier de hele dag gebleven. Of niet soms?"

Geen van alle geven we antwoord. "Mr Diggory. Wat is de reden dat jullie plant hier lag?" Vraagt ze aan hem. Ik kijk hem aan en knipoog kort. Wat Draco heeft gezien. Of course. "Nou mevrouw, Adeline en ik waren gisteren uit onze bo-.." begint hij.

"Ms Potter. Vertel maar verder" dit verwachtte we al. Dit is waarom we hadden geoefend. "Zoals Cedric al zei. We waren uit onze boeken aan het leren over de plant. Draco en Noah waren voor andere vakken bezig. Dus zijn Cedric en ik met zijn tweeën verder gegaan" leg ik uit. Ze lijkt me te geloven..

"En Mr Diggory, welke plant ligt voor uw neus, sinds jullie 'onderzoek' hebben gedaan" Cedric kijkt me aan en glimlacht kort. "Het is de Dittany natuurlijk" ze lijkt geschrokken. Cedric en ik hebben echt onderzoek gedaan. Alleen zo een 10 minuten van tevoren, maar dat hoeft zij niet te weten. "En waarvoor word dit gebruikt?"

"Vo-" begint Cedric. "Ms Potter" ze kijkt me aan, en ik denk na. "Er zijn er drie. Nummer 1 heb je natuurlijk genezing. Nummer 2 je kan er potions mee maken en je kan het gebruiken voor je wand" antwoord ik. Ze lijkt onder de indruk.

"Goed gedaan" we glimlachen alle 4. Het heeft gewerkt! "Mr Diggory, Ms Potter. Ik ben onder de indruk. Een 10 voor jullie eerste opdracht." Cedric geeft me een high five en die sla ik niet over. Noah legt zijn hand op mijn dij en ik slik snel.

"Mr Malfoy en Mr Scott. Voor jullie geen cijfer, jullie gaan met zijn tweeën aan een nieuwe plant werken. Morgen wil ik dat jullie alles over de plant vertellen aan mij" oh. Dat had ik niet verwacht.

"Betekent dit dat wij samen aan het project moeten werken?" Vraagt Draco verbaasd. Ik zie Noah kort zijn ogen rollen maar negeer het. "Ja Mr Malfoy. Voor de komende maanden wel. Als jullie mijn opdracht negeren, zal ik jullie ouders moeten inlichten" zegt ze met een geforceerde glimlach. "Moeten Adeline en ik dan samen verder met de opdracht?" Ze knikt alleen. "Volgend groepje"

Na de les

"Hoe hebben jullie dat allemaal gedaan?" Vraagt Noah aan Cedric en mij. Draco komt ook naast me staan. "We hebben geoefend" zegt Cedric met een halve glimlach. Hij loopt weg en we staan er met zijn drieen. "Goed gedaan Adeline, alleen jammer dat ik met hem moet" zegt Draco, hij bedoelt overduidelijk Noah.

"Ja Lils, goed gedaan" "Trouwens ik ben naar Dumbledore gegaan en het is gelukt" zeg ik met een blije lach. "Wat is gelukt?" Oh yeah. Draco is hier nog. "Zie je zo wel" ik knipoog en loop blij weg.

Lunch

Ik loop de grote zaal in samen met Luna waar ik net Potions meehad. We praten wat over haar en Neville en komen hem dan ook tegen. Hij loopt tussen mij en Luna in en begint te praten. "Hoe gaat het met jou en Malfoy?" En hij knipoogt. Ja ik heb hem alles gezegd. Over Draco, Harry, Noah. Alles. Alles.

"Ik laat jullie praten" zegt Luna en loopt voor ons uit. "Ja ze is een coole vriendin. Zij hoeft niks te weten, zolang het niets met ons relatie te maken heeft" ik glimlach. Ik trek hem uit de grote zaal en we gaan in het kozijn zitten. "Duss??" Vraagt Neville ongeduldig.

"Waarom wil je het over Draco hebben, als ik Noah heb?" Vraag ik achterdochtig aan hem. Hij draait zich om de hoek om, om te kijken of er iemand is. Hij draait zich weer om naar mij en kijkt me aan. "Ik heb Malfoy met Blaise horen praten over jou?"

"Blaise? En wat zeiden ze?" Vraag ik en kijk voor de zekerheid of er niemand in de buurt is. We zien de grote zaal wel en horen de mensen daar wel. "Blaise is een vriend van Malfoy" antwoord hij simpel.

"Ik hoorde Malfoy praten over jou en Noah en over wat er allemaal gebeurd is tussen jullie. Je weet wel." Zegt hij een beetje akward. Ik grinnik kort. Hij kijkt me weer aan. "Dames en heren attentie" roept Dumbledore. We staan allebei op

"We praten later wel" zegt hij en trekt me mee. We gaan helemaal voorin zitten met zijn tweeen, sinds we de rest niet kunnen vinden. We kijken Dumbledore aan en hij glimlacht kort.

"Na een paar klachten over de kamers hebben we alles veranderd. En sinds de nieuwe leerlingen ook natuurlijk. Dit geld alleen voor de zesdejaars." zegt hij. Ik zoek de zaal rond naar Harry en de rest en kijk recht in de ogen van Noah. Hij grinnikt kort maar ik draai me weer om. "De kamers gaan als volgt:

Kamer 601: Vincent Crabbe, Ronald Weasley, Lavender Brown, Parvati Patil.
Kamer 602: Millicent Bulstrode, Cedric Diggory, Cormac Mcclaggen, Hannah Abbott
Kamer 603: Marietta EdgeCombe, Ernie Macmillen, Dean Thomas, Susan Bones
Kamer 604: Harry Potter, Cho Chang, Padma Patil, Terry Boot
Kamer 605: Luna Lovegood, Pansy Parkinson, Gregory Goyle, Seamus Finnigan
Kamer 606: Adeline Potter, Noah Scott, Neville Longbottom, Hermione Granger
Kamer 607: Draco Malfoy, Blaise Zabini, Alicia Spinnet, Romilda Vane

Na dit zijn er nog meer mensen...

Na de lunch...

Alle zesdejaars krijgen het volgend lesuur vrij om alle spullen te verhuizen" ik hoor gestamp achter mij als ik opsta. Hermione en ik lopen de grote zaal uit en zijn nu bij de kamers. ik hoor het gestamp nog steeds. Ik dacht dat het mensen waren die snel opstonden, maar het bleek Draco te zijn. Hij pakt me arm vast

"What the fuck Draco, laat me los" roep ik en Noah rent haast naar me toe. "Laat haar los Malfoy"

"Bemoei je er niet mee Scott, dit gaat niet over jou!" ik kijk Hermione aan die mij ook aankijkt, ze seint naar de lerarenkamer, maar ik schud nee. Als 1 van de leraren komt zit Noah ook in de problemen. Dus dat kan beter niet gebeuren.

"Heb jij voor de kamers gezorgd?" vraagt hij met een neutrale blik. Ik kan zijn gezicht niet lezen, nooit eigenlijk. Ik weet nou niet of hij blij of boos is, maar aan zijn houding te zien, is hij boos.

"Yeah, so what?" hij glimacht kort, wat ook echt kort is. Sinds niemand het gezien heeft. "Kan ik even met je praten, privé?" ik kijk Hermione kort aan. "Ja" antwoord ik simpel

"Nee what the fuck!" roept Noah boos. Ik loop naar Noah toe. "Babe, we gaan alleen praten. Maak je geen zorgen" ik knuffel hem kort en loop weg. Ik kijk kort achter me waar Noah nog staat.

"Dus wat is er Draco?" "Laten we eerst een rustig plekje vinden" zegt hij simpel terug. We lopen een gang in en gaan een trap op, waar het helemaal leeg is. Het lijkt een wc waar we in lopen. Jongens wc?

"Waarom zijn we in een wc Draco?" hij kijkt me recht in me ogen aan en zucht diep. Ik kijk snel weg, het word veel te intens. Hij stapt dichterbij en ik stap automatisch naar achter. Na zo een paar stappen, sta ik vast. Ik sta tegen de muur aan en Draco komt steeds dichterbij.

"Adeline" fluistert hij haast. Hij staat zo een meter van me af. "Sinds je hier bent maak je me helemaal gek. Met alles wat je doet. Met die lippen. Alles. Sinds onze laatste zoen, kan ik er alleen maar aan denken. Ik weet dat jij dat ook doet." fuck.

"Als je met Scott zoent ben ik degene waar je aan denk" hij neemt een stap dichterbij. FUCK. Hij streelt een vinger over me gezicht en ik krijg gelijk kippenvel. "Als hij je aanraakt, zal je aan mij denken. Als je dat eerst niet deed, natuurlijk" hij grijnst en komt weer dichterbij. We staan nu nog maar zo een 5 centimeter van elkaar af en ik kan het echt niet aan.

In love with Draco Malfoy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu