34

2K 37 15
                                    

"Dus" zeg ik akward als niemand wat zegt aan tafel. Iedereen is stil en het bevalt me niet. Niemand weet dat ik de dochter van Voldemort ben en dat houden we zo. Bellatrix en Lucius' plan gaat mislukken, daar ben ik zeker van. Het is inmiddels 23.00, de reden waarom we nu eten is omdat het oudejaarsdag is. Over een uur is het een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe ik. Clarissa Liliane Riddle. Liliane vond ik een wat vreemde naam, totdat ik wist waarom. Mijn biologische moeder heette zo, Liliane Smiths. Een pracht van een vrouw, ik heb de foto's gezien en wauw.

Ik ga vanaf vrijdag naar Hogwarts, 3 januari 2020. Ik moet daar weer over me identiteit gaan liegen, als de dochter van Bellatrix Lestrange, ik ben er ook achter gekomen dat ik 'het nichtje ben van Draco Malfoy' niet echt natuurlijk. Maar zolang ik de dochter ben van Bellatrix kan er niks gebeuren tussen mij en Draco. If that made any sense.

"Clarissa, ben je blij dat je naar Hogwarts gaat?" vraagt Esmeralda me en ik glimlach. "Natuurlijk, hele dag met jou lijkt me toch geweldig" ze glimlacht breed en Draco kijkt naar Esmeralda en glimlacht zelf ook. "Ik wou altijd al een zus hebben, maar een nicht kan ook" zegt Esmeralda en zucht dan. "We gaan het leuk maken, dat beloof ik" ze stat op en komt me knuffelen. Ik knuffel haar terug en ze gaat weer op haar plek zitten naast Draco, die tegenover me zit. Ik voel hem staren, maar negeer het.

"Wat gaan we doen aan Harry Potter?" vraagt Lucius dan en ik kijk gelijk op. Niet dat het me boeit ofzo, maar ik ben gewoon benieuwd. "Hoe bedoel je Lucius?" vraagt Voldemort dan. Lucius legt zijn vork neer en kijkt mij dan aan. "Ik denk dat we Clarissa dichtbij Harry Potter moeten laten komen zodat ze informatie kan krijgen" antwoord Lucius. Alleen Voldemort en ik weten wie ik hiervoor was. Adeline Lily Potter. Maar ik kan niet dichtbij hem komen, er is kans dat hij alles gaat herinneren. Vanwege de band die we ooit hadden, vanwege wie ik was..

"Dat gaat niet gebeuren" roep ik harder dan verwacht, shit ik voel dingen. Ik wil dit niet. Ik kan niet doorgaan met onze plannen als mijn gevoelens aan zijn. Voldemort kijkt me aan en seint dat ik moet kalmeren. "En waarom zou dit niet kunnen Clarissa?" vraagt Lucius met ene hardere stem dan hiervoor. "Omdat Clarissa en ik al een andere plan hebben" zegt Voldemort en ik glimlach kort, zonder dat iemand het zag, hoop ik. Draco kijkt me aan en ik denk dat hij het heeft gezien.

"Vertel maar Clarissa" zegt Voldemort en ik slik snel. "Uh, ik ga proberen Harry Potter's beste vriend te verleiden. Ronald Weasley." Draco lijkt te schrikken van me woorden en ik kijk hem aan. Hij slikt snel. "Ik denk niet dat dat een goed idee is" zegt Draco dan met een kleine geforceerde glimlachje. Ik trek mijn wenkbrauw omhoog en Draco legt alles verder uit. "Ronald Weasley heeft een vriendin Hermione Granger, ze zijn al jaren verliefd op elkaar, bla bla. Ze hebben nu een relatie met elkaar en ik denk niet dat iets of iemand daar tussen kan komen" hij kijkt mij aan.

"Dan moeten jij en Clarissa close worden met ze allebei. Draco probeert Hermione te verleiden en Clarissa probeert Ronald te verleiden" zegt Bellatrix en Draco en ik kijken elkaar met grote ogen aan. "Hermione Granger haat mij" zegt Draco dan. Dat weet iedereen, omdat hij haar muggle noemt. Ik snap het eerlijk gezegd ook niet. Waarom hij het doet, bedoel ik dan. "Je probeert het maar Draco" zegt Lucius bozer dan eerst. Bellatrix haar telefoon gaat af en zo zien we dat het 23.55 is. Iedereen staat op en loopt naar het balkon.

Draco komt naast me staan, ik sta ver van de anderen. "Ik weet dat je niet de dochter bent van Bellatrix" zegt hij na een minuutje. Ik kijk hem gechoqueerd aan en rol dan me ogen, alsof hij me gaat geloven als ik zeg dat ik het niet wist. Hij grinnikt kort en kijkt dan naar zijn telefoon. "Het is 1 minuut voor 12 , krijg ik dan een Nieuwjaars kus?" hij kijkt me aan en ik grinnik. Ik kijk naar de anderen of ze het zien en pak zijn gezicht vast. Ik kijk hem aan en geef hem een kus. Hij ademt zwaar en begint me te zoenen. Ik stop snel en kijk naar de anderen die juichend het nieuwe jaar ingaan.

Draco trekt me mee en we gaan de hoek op. Hij duwt me tegen de muur, niet hard genoeg dat ik pijn heb. Hij strijkt zijn hand over mijn wang en doet zijn hand achter me oor. Hij zoent me en gaat tegen me aan staan. Hij tilt me op en ik wikkel mijn benen over zijn middel. We staan nog steeds tegen een muur aan. Ik hoor voetstappen en duw Draco snel weg. Ik leg mijn handen over de helling van het balkon en doe alsof ik vuurwerk keek. Draco staat met zijn rug naar me toe. Ik heb ook echt geen idee waarom.

Lucius komt de hoek om en zegt "Gelukkig nieuwjaar" ik ga recht opstaan en geef hem 3 zoenen, Draco staat nog steeds met zijn rug naar ons toe maar draait zijn gezicht half en geeft zijn vader een glimlach. "Geef Clarissa is een knuffel" zegt Lucius en ik rol mijn ogen als ik naar Draco toeloop. Ik ga tegenover Draco staan en knuffel hem dan. Nu weet ik waarom hij met zijn rug naar Lucius toe staat. Hij heeft gewoon een stijve, nou als hij die korte zoensessie al lekker vond..

Ik grinnik en kijk Draco dan aan die helema rood is. Dit word leuk. Ik laat hem los en kijk weer over het balkon heen. Een minuut of twee later gaat Lucius weg en Draco komt naast me staan. "Sorry" zegt Draco een beetje akward. "Voor wat?" Ik kijk hem aan en hij kijkt naar beneden. Ik kijk ook naar beneden en snap pas na een halve minuut waar hij op doelt. "Oh dat, geeft niet joh. Ik ben gewoon knap" ik geef een snelle knipoog en hij rolt zijn ogen.

"I agree" zegt hij en kijkt me dan aan. Ik kijk hem ook aan en glimlach kort. Ik kuch snel en loop de hoek dan om. Ik loop de woonkamer in en kijk naar rechts, waar Draco nog steeds staat. Ik zie Bellatrix daar staan en ze geeft me een glas met champagne. De anderen komen nu ook naar binnen en ze krijgen allemaal een glaasje champagne. "Op 2020, mag het een beter jaar worden dan 2019" zegt Lucius en iedereen neemt een slok. Zelfs Esmeralda, met kinderchampagne natuurlijk.

"Ik ga maar eens slapen" zegt Draco en iedereen kijkt hem kort aan maar zegt niks. "Kom Es, dan gaan we naar boven" zeg ik en Esmeralda volgt me de trap op. Draco loopt me kamer als eerst binnen en trekt zijn schoenen automatisch uit. Good. Ik pak een legging en het enigste kleurrijke shirt die ik heb voor Esmeralda. Ik doe de douche aan voor haar en loop dan de badkmer uit en sluit de deur achter me.

"Je bent echt aardig tegen haar" ik glimlach kort. Ik forceer die 'glimlach' zo vaak. Hij mag niet weten dat ik me gevoelens uitheb, dat zou alleen maaf problemen voorzaken. "Ja ja" zeg ik en doe me haar in een lage staart. Ik zie dat Draco naar me kijkt via de spiegel. "Wat zit je nou weer te staren, creep" hij lacht en gaat dan staan. Naast me. Hij maakt me haar los en kijkt dan naar me via de spiegel. "Ik ben geen creep, iedereen zou naar je kijken als ze zagen wat ik zie" fluistert hij in mijn oor en ik krijg spontaan kippenvel.

Hij gaat met zijn vingers over me armen heen en komt aan bij mijn nek. Hij haalt  het haar weg en begint kusjes te geven op mijn nek. "Hmm" hij gaat door en ik hoor de deur opeens. Ik ren snel en sta nu bij het raam. "Claris?" Hoor ik Esmeralda zeggen en ze kijkt me aan. "Ik heb je haarborstel op de wasbak gezegd" "Dankje, slaaplekker" ze loopt naar me toe en geeft me een knuffel. Ze geeft Draco ook een snelle knuffel en loopt dan naar haar kamer. De deur gaat dicht.

Draco staart me aan en ik kijk hem ook aan. Hij slikt en doet de deur op slot. Hij loopt naar me toe en doet m'n haar achter mijn oor. Hij begint me te zoenen en duwt me tegen de muur aan. Ik begin zwaar te ademen en kijk hem dan aan.

I think i'm catching feelings.

In love with Draco Malfoy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu