42

1.6K 29 11
                                    

Volgende dag

Ik hoor geluiden en word onmiddellijk wakker, ik ga rechtop zitten en zie dat Draco zich aan het aankleden is. "Goeiemorgen schoonheid" zegt hij en ik word ongemakkelijk van zijn woorden. "Ja, ik weet het, ik had spijt zodra het uit mijn mond kwam" "Welke les hebben we eerst" ik pak mijn rooster uit de la en bekijk het. "Astronomy" zeg ik met opgeheven wenkbrauwen. "Yey" zegt hij nep en ik rol mijn ogen. Ik sta op en loop richting de badkamer, Draco pakt me bij mijn heupen en zoent me voor ik weg kan. Ik zoen hem terug en loop de badkamer in. Ik zie me Slytherin outfit daar hangen en staat er een seconde naar voor ik de douche instap. Ik zeep me in en poets me tanden snel. Ik droog me af zodra ik de douche dichtdraai en kleed me aan. Ik kam me haar uit en doe wat mascara en lipgloss op. Ik draai het slot van de deur en wil wat tegen Draco zeggen, maar merk dat hij er niet meer is, wauw.

'Ik zie je later -Draco' nou dats fijn om te weten. Ik pak me laarzen en trek ze aan, ik maak het bed op en pak mijn boeken alvast. Ik kijk naar de tijd en zie dat ik nog een half uur heb om te gaan eten. Ik draai de deur op slot met de sleutel en bots tegen iemand op. "Clary" zegt hij en ik glimlach. "Hoi Noah, ook onderweg naar de Great Hall?" "Yep, laten we samen gaan" we praten onderweg en hij heeft de helft van me boeken overgenomen. Gelukkig. We komen binnen en zien iedereen druk praten met elkaar. Ik kijk naar de Slytherin tafel en zie Draco met Pansy en Blaise zitten. Fucking Pansy. Noah en ik lopen naar een plekje en gaan tegenover elkaar zitten. "Wilt u wat brood, mevrouw" ik rol me ogen en grinnik kort. Ik neem het brood aan en eet het snel voor ik geen trek meer heb. Ik ben zo iemand die niets eet en toch geen honger heeft of trek dan. "Hey schat" hoor ik iemand zeggen en ze komt naast me zitten.

Het is Luna. "Hey" zegt hij terug met een brede glimlach. "Hoi Clary. hoe vind je Hogwarts?" "Ja ik vind het wel leuk tot nu toe. De mensen ook" grinnik ik. "Mooi" antwoord ze en we praten nog wat meer. "Zullen we gaan?" vraagt Noah als het 08:55 is. "Gaan jullie maar vast, ik moet nog even naar de wc" zegt Luna en Noah en ik staan beide op.  "Waarom heb je al je pakken mee? Je weet dat je heen en terug kan naar je kamer." ik kijk hem aan en antwoord terug. "Nee, eigenlijk niet" "We gaan na deze les wel even al je boeken wegleggen" ik knik en we komen bij het lokaal. Dit is mijn favoriete les, sinds Ilvermony al, die van Noah ook. "Wat kan ik verwachten van deze les?" vraag ik alsof ik het niet weet. "Het is geweldig, je gaat ervan houden" "Duidelijk" zeg ik met een halve glimlach. "Hey jongens, dit is mijn vriendin Marietta Edgecombe. Marietta dit is Clarissa Lestrange" we schudden onze handen en zeggen beide iets. "Clary" "Mary" "Dat rijmt" maakt Noah af en we lachen beide.

'Waarom kan ik je gedachten niet horen?' hoor ik Draco, ik kijk hem aan . Stalker much. 'Nee ik vind het raar dat we het nu al onder controle hebben. Want gisteravond hoorde ik alles' hij grinnikt en Blaise kijkt hem raar aan, ik lach ook en focus me dan weer op het gesprek met Luna, Mary en Noah. "Iedereen volg mij" zegt een vrouw en Noah pakt me hand en trekt me mee, we lopen naast elkaar en praten een beetje, aangezien Luna en Mary druk in gesprek zijn. "Onthoud dat je van mij bent" hoor ik mijn oor als ik Draco langs zie lopen. Ik krijg kippenvel. "Wacht even" zeg ik tegen Noah en loop naar Draco toe. "Ik ben van niemand" fluister ik terug en loop terug naar Noah. Maar Draco pakt me hand en forceert me om naast hem te lopen. 'Gaat niet gebeuren' ik rol me ogen en geef Draco gewoon zijn zin. Ik heb hier totaal geen zin in. Na een paar minuten komen we buiten aan en zien een aantal telescopen staan.

"Iedereen heeft zijn of haar eigen telescoop, vind je eigen" ik loop rond samen met Draco en hoof Noah me naam dan roepen. "Clare, die van jou is hier" ik glimlach blij. "Clare he" zegt Draco een beetje jaloers, hij moet nu wel beter weten toch. "Ik heb die ook nog nooit gehoord" geef ik toe en loop ernaartoe. Ik ga naast Noah staan en zie Pansy rechts van me, fucking hell. "Hoi sorry goor eerder, ik hoop dat we vrienden kunnen worden" zegt ze als ze amper 10 centimer van me af staat. "Ja hoop ik ook" zeg ik met een neppe glimlach. Ik hoop dat ze weet dat het nep was. "Bitch" hoor ik haar zacht zeggen als ze wegloopt, mooi. "Welkom iedereen, ik ben Aurora Sinistra. Maar jullie noemen me gewoon mevrouw Sinistra" iedereen knikt en we gaan door met les.

"Wat vond je van de les?" vraagt Noah me en ik antwoord "Dit is me favoriete vak denk ik" "Ja ik hou er ook van, ik zat hiervoor op Ilvermony. Ik weet niet of je het kent, maar daar was het ietsjes leuker". "Ja ik ken Ilvermony, een oude vriendin van me zat daar ook op school." lieg ik. Technisch gezien is het geen leugen maar ja. "Oh, wat is haat naam? Misschien ken ik haar." "Oh nee je kent haar niet, het is al een tijdje geleden" oké nu lieg ik wel.. "Waar moeten we heen?" vraag ik Noah en hij zegt me om hem te volgen. We lopen naar binnen en zien naamkaartjes liggen. Ik zoek mijn naam en zie dat ik naast Ron zit, ge wel dig. Harry heeft hem sowieso alles al verteld. "Hoi Clary, leuk dat we naast elkaar zitten" of niet? "Hi Ronald, ja dat zeker. Wie geeft deze les?" net voor hij antwoord wilt geven weet ik precies wie het is.

"Ik ben professor Snape, iedereen boeken open" zegt hij. "Welke bladzijde?" vraagt Pansy aan hem en hij kijkt haar geïrriteerd aan. "Pagina 394" antwoord hij simpel en iedereen bladert door zijn of haar boeken. "We gebruiken geen magie in deze les" "Maar professor, hoe gaan we het dan leren?" vraagt Hermione, Snape loopt naar haar toe en legt zijn handen op haar bureau. Noah zit naast haar en kijkt net zo bang als haar. Ik grinnik kort. "Miss Lestrange, zou je aan de klad uit willen leggen wat zo grappig is?" iedereen kijkt mij aan en Snape loopt mijn kant op. Wow, ik dacht dat hij me mocht.. "Binnenpretje" zeg ik in een sarcastische toon. Hij geeft me een neppe glimlachje, niet ene glimlach hij deed de hoek van zijn mond gewoon iets omhoog. Hij loopt weer naar voor, en ik zie dat hij me de rest van de les in de gaten houd.

"Dat was iets" zegt Ron als we naar buiten lopen. "Nou, Snape mag mij overduidelijk niet" lach ik. "Ron, kom we gaan" zegt Hermione en kijkt me aan. Ze geeft me nog een halve glimlach en ik denk dat zij het wel weet. "We moeten praten" zegt Harry en ik draai me
om, om zijn hoofd te zien. "Van mij hoeft het niet. Als jij je schuldig voelt over alles moet je het zelf maar uitzoeken" ik loop weg en hij trekt me terug. "Nee Harry, ik had je een kans gegeven, maar de dingen die je die dag zei deden me pijn" "Dat snap ik Lily, maar je moet begrijpen dat ik helemaal niets wist en je het me opeens weer liet herinneren. Het kwam als een schok, oké?" ik wikkel me armen om hem heen en voel tranen vallen, meerdere personen kijken ons aan, maar op dit punt boeit het me geen eens meer. "Je hebt het Mione wel verteld he, maar Ron niet?" "Je weet dat hij zulke dingen niet aankan" spreekt hij terug. Ik knik en hij veegt mijn tranen weg. "Lils, ik heb je echt gemist, weet dat" ik glimlach en hij geeft me een kus op me wang.

Ik zie Ginny langslopen en ze kijkt me raar aan. "Hoe gaat dat? Jou en Ginny?" hij word rood en antwoord "Laat me daar niet over beginnen"

In love with Draco Malfoy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu