22

3.3K 61 11
                                    

Hij komt dichterbij en voor we het beide überhaupt beseffen, zijn z'n lippen op die van mij. Fuck, wat heb ik dit gemist. Hij haalt zijn lippen van die van mij en ik mis het gelijk. "Zie je Adeline? Ik ben niet de einge die dit heeft gemist" hij stapt achteruit en ik slik snel.

Hij loopt naar de wasbak en gaat erop zitten. Ik zie de bobbel in zijn broek en voel mijn gezicht rood worden. Hij grijnst kort en voor ik het weet sta ik zo een meter of twee van hem af. "Ik ga je een verhaaltje vertellen over een meisje en 2 jongens. Oké?" ik kijk hem verward aan en hij maakt een gebaar om dichterbij te komen. Ik sta inmiddels zo een halve meter van hem af.

"De jongen vond het meisje leuk sinds hij haar voor het eerst zag. Hij lette op wat ze deed, wanneer ze het deed. Alles wat met haar te maken had. Hij wist niet of zij hem ook leuk vond, fuck, hij weet het nu nog steeds niet. Hij nam een sprong in het diepe zoals de mensen het altijd zeggen en nam de eerste stap. Hij zoende haar en zij zoende hem terug. Suprise, Suprise. Het meisje vond hem ook leuk. Tenminste dat dacht hij, het bleek namelijk zo te zijn dat het meisje al een vriendje had"

"Draco" "Nee Adeline, laat me uitpraten" ik knik en kijk hem weer aan. Hij slikt snel en kijk mij ook weer aan. Fuck. Wat doet hij met me? Ik weet dat hij het over mij en hem heeft.. en Noah.. Fuck, Noah.

"De jongen was fucking jaloers op haar vriendje. Haar vriendje kon altijd met haar zijn, alles bij haar kwijt. En zij kon alles bij hem kwijt. Jongen nummer 1 die dacht dat het meisje hem ook leuk vond, keek van een afstandje mee. Hoe haar vriendje haar zoende, dingen in haar oor fluisterde. Hoe hij was met haar vrienden... haar broer. Toen besefte ik me dat ik.. ik bedoel, dat hij dat nooit zou krijgen.. weet je waarom Adeline?"

Ik schud mijn hoofd en hij staat op. "Omdat hij iemand is die altijd alles verpest. Hij heeft geen fucking vrienden omdat hij niet weet hoe hij aardig moet zijn. Hij kan alleen maar gemeen zijn, omdat het alles is wat hij kan. Wat niemand weet is dat hij iemand nodig heeft om al zijn fucking problemen aan te vertellen. Want geloof me het zijn er te veel"

Hij loopt heen en weer en het duurt een minuut voor hij weer wat zegt. "Zijn vader vind hem een mislukking, omdat hij niet het beste van de klas is. Maar een meisje, een 'mudblood' zoals zijn vader hem geleerd heeft. Hij wist niet beter dan het meisje te beledigen. Omdat hij wist dat zijn vader hem nooit zal respecteren. Dus nam hij het uit op het meisje dat niks kan doen aan dat ze een muggle born is.

Zijn moeder kijkt niet naar hem om. Zijn vader mishandelt hem en zijn moeder kijkt toe. Hoe kan een moeder haar eigen fucking zoon zo in de steek laten. Dat vraagt hij zichzelf elke dag af. Hij vraagt zich ook elke fucking dag af wat hij fout heeft gedaan?! Moest hij simpelweg gewoon niet geboren worden? Moet hij zichzelf gewoon van een brug afgooien en iedereen een plezier doen? Wat moet hij gaan fucking doen Adeline, vertel het me. Want ook ik weet niet wat hij moet doen"

Tranen stromen over zijn gezicht. Fuck ook over die van mij. Ik ren naar hem toe ne neem hem in mijn armen. Ik troost hem, althans dat probeer ik. Hij houdt mij stevig vast en ik hou hem vast. "Sssst Draco, niet zulke gedachten hebben" Ik onderbreek de knuffel en veeg de tranen met mijn gewaad. Hij doet zijn mouwen omhoog om zijn tranen te vegen en ik zie een teken. Mijn ogen worden wijd en ik pak zijn arm.

"Wanneer zou je mij vertellen dat je een dooddoener bent?" hij slikt snel en trekt zijn arm terug. "Adeline, je moet me geloven ik ben nog geen dooddoener" "Wie moet je vermoorden Draco?" "W-wat?" ik rol mijn ogen en trek me los. "Doe niet alsof ik fucking dom ben. Je word pas een dooddoener zodra je iemand vermoord hebt" leg ik uit.

"Dat wist ik niet, je moet me geloven Adeline" "Natuurlijk geloof ik je" hij geeft me een simpele glimlach en ik voel vlinders in mijn buik. "En sorry wat je vader je allemaal heeft aangedaan" "Bedankt en je kan die man geen vader noemen. Een vader hoort van zijn kind te houden. Ik wist niet dat Luna ook niks heeft gezegd" ik kijk hem verward aan, sinds ik dat ook ben

In love with Draco Malfoy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu