spiteful boy

5.3K 619 238
                                    

Kim Taehyung, gerçekten kindar bir adamdı.

Onunla tartışmamızın üstünden birkaç gün geçmişti ve başka bir olay yaşanmamıştı. Jisoo, onun bu sessizliğinin korkutucu olduğunu ve bir şeyler planlıyor olabileceğini söylemişti ama ben, onu dinlememiştim. Kim Taehyung'ın, o sözlerini anlık bir sinirle söylediğini, benimle uğraşmak dahi istemeyeceğini düşünmüştüm. Sonuçta onun gözünde bir hiçtim, benimle uğraşmayı kendi açısından bir vakit kaybı olarak görebilirdi.

Ah, ama yanılmıştım. Jisoo haklıymış, yine.

Sabah oldukça erken bir saatte olan dersim için okula gittim. Sadece tek bir ders için sabahın köründe okula gelmiş olmanın siniriyle içimden öğrenci işlerine küfürlerimi sıralarken, sınıfa girdim ve her zamanki sırama oturdum. Buraya kadar her şey normaldi çünkü her perşembe günüm, tam olarak böyle başlıyordu.

Ta ki, Mean Girls filminden fırlamış gibi görünen üç kız, benim yanıma gelene kadar. Oturduğum sıramın yanında dikilmiş ve aşağılayıcı bakışlarıyla beni süzen bu üç kızı, fakültede daha önce görmüştüm ama kim olduklarına ve neden bana böyle baktıklarına dair hiçbir fikrim yoktu.

"Merhaba?" dedim sorarcasına bakışlarımı üçlüde gezdirirken. Ortada dikilen kızın kaşının teki havalandı ve üçü sanki anlaşmış gibi, aynı anda kollarını birleştirdiler. "Lalisa sen misin?"

Sesindeki alaylı tını hoşuma gitmemiş olsa da, sadece başımı sallayarak onu onayladım ve konuşmaya devam etmesini bekledim. "Ah, demek sensin," dedi ortadaki -bu aptal kız çetesinin lideri olduğunu düşündüğüm- kız beni tekrar aşağılayıcı bakışlarıyla incelerken.

"Daha farklı birini bekliyordum," dedi soldaki kız kıkırdarken. "Taehyung'ın neden senin gibi birine kafayı taktığını anlamıyorum."

Gözlerim irileşirken, duyduğum isimle anlık bir kalp krizi tehlikesi atlattım. Tanrım, burada neler oluyordu böyle? Sabahın dokuz buçuğunda, neden yine güne onun ismiyle başlıyordum?

"Şimdi bizi iyi dinle," dedi ortadaki kızıl saçlı kız, ağır parfümü suratımı buruşturmama sebep olurken. "Eğer okul hayatının cehenneme dönmesini istemiyorsan, tıpış tıpış Taehyung'a gidiyorsun ve seni affetmesi için ona yalvarıyorsun."

Ne kadar şaşkın olduğumu gizleyemediğim bakışlarım, benimle konuşan kızın yüzünde gezinirken şu an yaşadıklarımı kavramaya çalıştım. Taehyung ile aynı fakülteyi bırakın, aynı üniversitede bile okumuyorduk. Onun her zaman popüler ve geniş çevreye sahip bir çocuk olduğunu biliyordum ama kesinlikle, bu kadarını beklemiyordum. Küçük atışmalarımızın sadece apartmanda karşılaştığımız zamanlarda olacağını düşünmüştüm ama o, işi farklı boyutlara taşımıştı.

"Şimdi de siz beni dinleyin," dedim sonunda konuşmayı akıl edebildiğimde. "Ben kimseye yalvarmam, bu birincisi. Eğer benimle uğraşmak istiyorsa, bir korkak gibi kölelerini üstüme salmak yerine kendi gelip karşıma çıksın, bu da ikincisi."

Kızların dudaklarından histerik bir gülüş döküldüğünde, sınıfa giren hocayla susmak zorunda kaldılar. "Burada bitmedi," dedi kızıl saçlı olan sınıfı terk etmeden önce. "Seninle görüşeceğiz."

Dersim bittiği an, anında okuldan çıkarak eve geldim. Çok sinirlenmiştim, o kızların küstahlığı ve aşağılayıcı bakışları gözümün önümden gitmiyor, saçlarımı yolmak istememe sebep oluyordu.

Kim Taehyung'ın kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyordum. Ona söylemek istediğim birçok şey vardı ama yüz yüze geldiğimiz an, donup kalıyordum ve onun bakışları benim yüzümde gezinirken, her şeyi unutuyordum. Her şeyi, unutturuyordu.

Aklıma aniden gelen fikirle, mantıklı olup olmadığını sorgulamadan hemen telefonumu elime aldım. Çünkü biliyordum, ben hiçbir zaman mantıklı şeyler yapmazdım ve eğer düşünürsem, kesinlikle şu an yapmaktan vazgeçirdim.

Her gün baktığımdan dolayı ezbere bildiğim Instagram profiline girdim ve onu öfkelendireceğime emin olduğum bir mesaj attım.

@lalisamanoban: Kim Taehyung, senin üç kızın arkasına sığınacak kadar korkak bir çocuk olduğunu tahmin etmezdim.

@lalisamanoban: Sana yalvarmamı bekliyormuşsun, işte bu acınası düşüncen beni gerçekten güldürdü.

@lalisamanoban: Aptal kölelerin söylediklerimi sana çoktan iletmiş olmalı zaten, o yüzden sana daha fazla söyleyeceğim bir şey yok.

@lalisamanoban: Sadece şunu bil ki, yalvaran taraf asla ben olmayacağım.

(İletildi: 11.47)
(Görüldü: 16.25)

Sınır;Vote, +75Yorum, +30

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sınır;
Vote, +75
Yorum, +30

apartment fourWhere stories live. Discover now