part 20

1.7K 117 10
                                    

Είχε περάσει ένας μήνας. Δεν είχαμε κανένα νέο από τη ποπη. Πλέον είμασταν πεπεισμένοι ότι την είχαν πάρει οι άγγελοι. Μας είχαν προλάβει. Δεν φοβάμαι τόσο για το ότι θα της κάνουν κλήση εγκεφάλου και θα πάει με το μέρος τους. Ούτε καν. Ξερω πολύ καλά τη ποπη. Φοβάμαι όμως για εκείνη. Αν της έχουν κάνει κακο; έτσι και έχουν πείραξε έστω και μια τρίχα από τα μεταξένια μαλλιά της θα τους σκοτώσω όλους. Έναν προς έναν.

Πόπης POV

Ξύπνησα νιώθοντας το κεφάλι μου ότι πάει να σπάσει από το πονοκέφαλο. Όπα κάτσε που είμαι; Σήκωσα με δυσκολία το κεφάλι μου και είδα ότι βρισκόμουν σε ένα πολυτελές δωμάτιο που επικρατούσε το κόκκινο χρώμα. Κόκκινοι τοίχοι, κόκκινο πάπλωμα Και πολλά βάζα με κόκκινα τριαντάφυλλα. Που βρίσκομαι; Με δυσκολία θυμάμαι το βράδυ των γενεθλίων μου. Επικράτησε πανικός και ενώ εψαχνα την Εύα έχασα τις αισθήσεις μου. Πώς ομως;

Ξαφνικά άκουσα κλειδιά στη πόρτα. Άνοιξε και μπήκε μέσα μια κοπελα. Ήταν ψηλή με καταξανθα μαλλιά και γαλάζια μάτια

-" Επιτέλους ξύπνησες" είπε χαμογελώντας και ήρθε και κάθισε στο κρεβατι δίπλα μου

-" ποια εισαι; που βρίσκομαι;"

-" θα στα εξηγήσω όλα. Τώρα χρειάζεσαι ξεκούραση.... τι θα ήθελες για πρωινό;" με ρώτησε

-" Δεν πεινάω" είπα απότομα

-" ααα η βασίλισσα θα παρεξηγηθεί αν δεν κατέβεις να πάρεις πρωινό μαζί της" είπε

-" βασίλισσα;" ρώτησα παραξενεμενη

-" έλα κάτω και θα καταλάβεις... στη ντουλάπα σου έχουμε καθαρά ρούχα" είπε και έφυγε

Σηκώθηκα και πήγα στη ντουλάπα. Την άνοιξα και μέσα είχα ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι τα γόνατα. Το φόρεσα και πήγα στο μπάνιο του δωματίου για να δω αν έχει καμία βούρτσα για να χτενιστω.

Το μπάνιο ήταν βασιλικό. Είχε μια μπανιέρα με χρυσές λεπτομέριες και έναν τεράστιο καθρέφτη. Ήταν εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια κοπελα. Καλλυντικά, αρώματα, αξεσουάρ για τα μαλλιά. Είχε τα πάντα. Αφού χτένισα τα μαλλιά μου βγήκα από το δωμάτιο. Παρατήρησα ότι το σπίτι έμοιαζε πολύ με το παλάτι της Κασσάνδρας. Λες να είναι και αυτοί δαίμονες; Ή μήπως είναι άγγελοι; μπα αποκλείεται. Η κοπελίτσα φάνηκε πολύ καλή. Αποκλείεται να είναι άγγελοι.

Κατέβηκα κάτω και είδα 3 ηλικιωμένες κυρίες να καθαρίζουν μια πολύ μεγάλη σάλα. Μόλις με είδαν κοντοστάθηκαν.

Me and my DemonWhere stories live. Discover now