6. Fájdalmas öröm

2.6K 92 10
                                    


6. Fájdalmas öröm

Mert amit az agy tilt, az az amit a szív legjobban akar

/BRANDON/

Az elmúlt egy hét nyugisan telt, ha úgy vesszük. Kimmel megbeszéltem a "zaklatom Norát" dolgot és békésen letudtuk az egész témát. 1 hét maradt összesen a nyaralásig és addig, hogy teljesítsem a feladatom. 

Az edzéseken általában Ben állandóan erről pofázik és ha ez még nem elég Scott is megjelent ugyanis az unokatestvére abban a csapatban játszik amelyikbe mi és tud a fogadásról. Hogyan is fejezhetném ki magam normálisan? Szarul áll a szénám.

-Apa figyelsz rám? -rántott vissza a valóságba Nicholas miközben a boltban a játékautót vette le a polcról. -Megveszed nekem? -nézett rám boci szemekkel amitől a szívem azonnal meglágyult. A "vegyünk anyának szülinapi ajándékot" akciónk kezd fuccsba menni, ugyanis ahányan vannak a gyerekek annyifelé mennék. 

-Nich most anyának vásárolunk. Majd máskor, rendben? -raktam le a kezében tartott kisautót a polcra és elkapva a kicsi karját kezdtem el húzni Betty és Andrew felé. -Srácok találtatok valamit? -kérdeztem tőlük mire Betty unott tekintetét kaptam válaszul.

-Esélytelen, hogy egy élelmiszer boltban találjuk meg anyának a tökéletes ajándékot. -fonta össze vékony karjait a mellkasa előtt mire megadóan bólintottam. Hirtelen csak ez az üzlet jutott eszembe és nem is tudtam, hogy ilyen nehéz találni bármit is. 

-Oké akkor összegezzük mit szeret. -csaptam össze a tenyerem mikor kiértünk az üzletből. 

-Ruhák, ékszerek. -kezdte el sorolni Betty de én megráztam a fejem. tavaly szülinapjára egy vásárlási utalványt kapott, karácsonyra pedig egy karkötőt. -Miért nem csinálunk mi egy ajándékot? -dobta fel a mai nap legjobb ötletét Betty.

-Nem rossz, de van körülbelül 4 napunk és úgy kéne, hogy ne lássa meg. -ráztam meg lemondóan a fejemet. -Mi lenne, ha vennénk egy nyakláncot és a gyöngyöket mi raknánk rá? Lehetne például egy szív és rajta a nevetek belevésve. Mit szóltok? -hiába mondtam többesszámba egyedül Betty figyelt rám ugyanis a fiúk a földön valami bogárral játszottak.

-Nekem jó. -vont vállat Betty mire bólintottam és betessékeltem őket az autóba. -Lehetne például arany szín a lánc és bronz a szív. -magyarázta Betty a hátsó ülésről mire a visszapillantóba 1 másodperces szemkontaktust alakítottam vele, jelezve, hogy figyelek.

-Rendben. Anya beszélt neked arról, hogy ilyet szeretne? -kérdeztem szemöldökömet ráncolva de a szememet nem vettem le az úttestről. 

-Igen, mikor fodrásznál voltunk. Egy újságban látott egy hasonlót csak ott nem szív volt és nekem mondta. -adott választ Betty miközben elővette a mobilját és beszélgetni kezdett valakivel. Tudtam az elfojtott mosolyából, hogy a "barátjával" beszél. Egyszerűen minden alkalomkor mikor közli, hogy ő igen is kapcsolatban van tartanom kell, hogy nehogy felnevessek. Egyértelmű, hogy általános iskolai szerelem. 

🌼🌼🌼

A délelőtt folyamán az agyamat elég rendesen leszívta Andrew és Nicholas ugyanis minden apró molekulást elemeztek ami a földön volt és éreztem, hogy a kezeim közül a dolgok kezdenek kicsúszni.

De nem csak a napszak a volt furcsa és fárasztó, hanem az is amit Kim már hétfő óta leművel. Nem veszekedtünk se semmi, inkább pont, hogy közelebb kerültünk egymáshoz mikor volt a fotózás. Azóta bármikor amikor csak mosdóba van mondja, hogy be ne menjek. Nem mintha eddig bármikor is bementem volna. A hangulat változásai néha már a sírba visznek és az is, hogy percenként kell neki cipelnem a vajas kenyeret.

Egy Újabb FogadássalWhere stories live. Discover now