30. Furfangos csapda

2.1K 91 10
                                    


30. Furfangos csapda

Karma. Mindenki visszakapja egyszer amit mások ellen tesz. Az egyetlen dolog ami elől nem tudunk elmenekülni


/KIMBERLY/

"Elváltak?"

"Leadták a kampányt?"

"Összevesztek az ügynökséggel?"

"A baleset miatt?"

-Kimberly látjuk a növekvő hasát, igaz a hír, hogy ez a gyermek egy másik férfitól van? -özönlöttek a kérdések a kamerásoktól, melyek a kampány helyszíne előtt vártak ránk, mégis ez volt a legkiborítóbb. Megálljt parancsolva magamnak gondolkodtam el, hogy hogyan is lehetnek ilyenek az emberek. Brandon egyből utolért engem mivel pár lépéssel le volt maradva mögöttem és a kezét a hátamra simítva próbált előrébb tolni de én ugyanúgy álltam tovább.

-Kicsim menjünk innen, mert ezek szétszednek minket. -súgta a fülembe mire a csomó kamerásra néztem. A kérdések ugyanúgy jöttek felém, az arcomba legalább 10 mikrofon volt. Brandon felé fordulva néztem a szemébe mire felvonta a szemöldökét én pedig az arcára helyezve a kezeimet hajoltam a füléhez mire kicsit lehajolt hozzám.

-Oltári nagy ötletem van. Ki kell hoznod onnan Norát. Bent nem, csak Norát. Én elkezdek a kamerásoknak papolni arról, hogy Nora miatt mentünk szét. Elkell érned, hogy Nora lesmároljon téged. De aztán drámaian bocsánatot kérsz tőlem. A szökőkút előtt leszünk a téren. Minnél hamarabb gyere. -súgtam a fülébe majd elővettem színészi képességeim és ellöktem magamtól jelezve neki, hogy a játék innen kezdődött el. Bólintva rohant el mellőlem én pedig azonnal a megbeszélt helyszín felé vettem az irányt.

Megérkezve a térre, a szökőkút elé vártam, hogy a kamerások körülgyűljenek engem. Természetesen ők azonnal "sarokba szorítottak". Az emberek még mindig bombáztak kérdésekkel, kameráztak engem, ráközelítettek az arcomra, és kezdtem úgy érezni magam mintha egy kisállat lennék az állatkertben.

-Igaz a hír. -szólaltam meg egyszer csak mire az összes ember elnémult. -Az elmúlt 5 hónap csendjei és pletykái igazak. -jelentettem ki mire azonnal jöttek kérdezgetni engem, de felemelve a kezemet csendesítettem el őket. -Brandon, akivel 10 éve egy párkapcsolatot ápolok, aki a gyermekeim apja az én egyetlen szerelmem, megcsalt engem. -tettem hátra a kezeimet és kihúzva beszéltem és próbáltam minden kamerába belenézni egy kis időre. Az emberek azonnal sugdolózni kezdtek. -Mégsem Ő a felelős mindezért a mély sebekért. -tettem a mellkasomra a kezem és a mondatom miatt egyből el is halkult mindenki. -Hanem nem más mint Ben Andrews. -idéztem fel Brandon csapattársa nevét és a leghátsó sorban meg is pillantottam az edzőjüket. -Ben a június másodikai héten egy bulit szervezett méghozzá drága füvekkel és alkohollal amivel leitatta csapattársait. -jelentettem ki az igazat mire sokan tiltakozni kezdtek de megint felemelve a kezem kértem szót magamnak. -A dolog extremitását pedig Scott Lewis unokatestvére és ő maga is bizonyítani tudja, és az emberek komolyan egy Ben Andrews félét akarnak új kapitányuknak? Lecserélni azt az embert aki tisztességegesen keresi meg a pénzét a sporttal? Fel lehet hozni ellenem, hogy Brandont védem mert ő a férjem, de nem. Mint említettem elváltunk. -húztam le a hátam mögött a gyűrűsujjamról az ékszert és mutattam fel a kezemet. -Látják? Nincs ott semmi sem. -Viszont Ben Andrews nem egyedül tett tönkre egy családot. -jelentettem ki mire majdnem minden ember felvonta a szemöldökét. -A mi volt bejárónőnk, egykori legjobb barátnőm, és a menyasszonya volt a bajtársa. Ugyanis Ben leitatta Brandont azon a bulin és egy undorító játékba állította őt. Megcsókoltatta vele a saját menyasszonyát, hogy tönkre tegye a mi párkapcsolatunkat. Nora Prescott pedig örömmel benne is volt ebbe. Mikor elfogadtam a férjemmel a kampányt és aláírtam a szerződést ami egészen áprilisig tartana, ezt még a bomba se tudná felrobbantani. Azonban Nora Prescott meghamisította az írásomat. A nő akit a barátnőmnek hívtam ezt tette. És most Ő lesz a reklámarc a leendő férjével? Aki ilyen dolgot csináltatott a csapattársával és állítólagos barátjával? -tettem fel a költői kérdésem mire sokan elkezdték rázni a fejüket. -Nora Prescott már majdnem egy és fél hónapja elvolt jegyezve, mikor megcsalta a leendő férjét Brandonnal. Aki tiltakozni is próbált de Nora fenyegette őt. -amint kimondtam ezt a mondatot a mögöttem lévő dupla üvegajtó kicsapódott és Brandon hátrált ki rajta és látszódott, hogy Nora tolja őt hátra, miközben az ajkait az én férjem ajkainak nyomja. Amint kiértek Brandon azonnal ellökte magától és a kamerákat meglátva távolodott el tőle. -Látják? Nora Prescott manipulálja az embereket. -mutattam a nőre mire mindenki azonnal őt kezdte el venni de a vörös hajú nő felém igyekezett hatalmas sebességgel. -Ha megütsz Nora mégjobban bajba kerülsz. -súgtam az arcába mikor megérkezett elém.

-A célom az, hogy kinyírjalak, Kim. Nem foglak életbe hagyni, ezt tutira veheted. -kezdte el lökdösni a vállam de megemberelve magamat löktem vissza nőt. -Rosszal kezdesz ki, Szívem. -röhögött fel mire megforgattam a szemeimet.

-Szerintem meg te kezdesz ki rossz emberrel, Nora. -mosolyodtam el amint meghallottam a rendőrautó  szirénáját, Nora elámulva távolodott el tőlem és nyugodt hangtónusra váltott. 

-A könyvtár eldugott helyén beszélünk. Hívom Bent, te meg Brandont. Semmi szükség itt a rendőr urakra. -mosolygott rám egyből mikor a két felemre megérkeztek a zsaruk akiket még Brandon hívott ide. Aztán a két őr Brandon felé igyekezett, hogy beszéljenek vele. -Egy szemétláda vagy, Kimberly. -köpte elém mire az arcába nevettem.

-Sosem mondtam az ellenkezőjét. -mosolyodtam el. -A rózsaszín nem illik a narancshoz. Hát így akarsz te modell lenni? -mosolyodtam el utalva a rózsaszín pólójára és a narancssárga leggingsére mire elmosolyodva közelített felém. -Egy hatalmas ribanc vagy Nora. -kacsintottam rá majd Brandon felé vettem az irányt. 

-Egykor fent a könyvtárba, ribancka meg a kis barátja beszélgetni szeretne velünk. -intettem a fejemmel Nora felé aki mutogatva és artikulálva veszekedett Bennel, aki Brandonra nézett majd vissza a menyasszonyára. -Ha mégegyszer beszól megfogom ütni. -néztem a végén Brandonra aki kisfiúsan felnevetett majd átölelve a derekamat húzott egy ölelésbe.

-Ügyes voltál, Kicsim. Büszke vagyok rád. -nyomott egy puszit a nyakamra mire elmosolyodtam és jobban szívtam magamba parfümjének az illatát. -Most már nyugi lesz, Kim. -simított végig a hajamon mire becsuktam a szemeimet. -Ígérem, hogy most már semmi sem fog szétszedni minket. -súgta a végén a fülembe de ezt is megzavarta valakinek a csörtető hangja.

-Bell! Azonnal beszélünk! Most! -rántotta el tőlem Brandon vállát Ben mire összerándultam a hirtelen érintéstől. Brandon összevont szemöldökkel húzta ki magát és próbálta felfogni miért is szakította meg ezt a romantikus pillanatot Ben. -Hogy képzeled, hogy te az én menyasszonyommal fetrengsz össze mikor én nem vagyok ott? -kelt ki magából Ben. Mire Brandon hamarosan felnevetett. 

-Haver jobb, ha dobod Norát. Össz- vissz kétszer voltam vele de nem volt a legjobb. Jobb, ha átgondolod a házasságod. -oltotta el Brandon a csapattársát és engem elhúzott onnan de Ben még utána szólt.

-Te mit szólnál, ha én Kimmel olyan dolgokat csinálnék amit valószínűleg még sohasem? -Ben kérdésére Brandon azonnal megállt és összekulcsolt ujjainkon is éreztem, hogy minden egyes izma megfeszül. -Mert lehet, hogy te a gyenge, érzelgős típus vagy, de én nagyon nem. Lehet az én stílusom jobban tetszene neki nem? -Ben egyetlen egy mondatával érte el, hogy Brandon szeme fekete legyen a haragtól és megfordulva nézett farkasszemet a barátjával.

-Ő nem olyan kurva, mint Nora. -rántotta meg a szemöldökét mire Ben arca azonnal fintorba torzult. -Fent találkozunk, Ben. -Brandon a derekamat elkapva vezetett el az üvegajtóig majd előre engedve mentünk be a hatalmas épületbe.

















Sziasztok!

Itt is a következő rész. Amikor elkezdtem írni azt hittem, hogy nem látok jól. HARMINCADIK RÉSZ?! 10 rész és vége is lesz :( el sem hiszem, hogy már itt tartunk. De ettől függetlenül izgalomba nem lesz hiány, sietek a következő résszel addig is sziasztok!


Egy Újabb FogadássalWhere stories live. Discover now