how to lose a guy in ten days?

4.3K 218 81
                                    

Scarlett büyük şirketin koridorlarında ilerlerken bir kez daha şansına lanet okudu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Scarlett büyük şirketin koridorlarında ilerlerken bir kez daha şansına lanet okudu. Sabah bindiği taksinin şoförü onu dakikalarca lafa tutmuş ve aylık toplantıya geç kalmasına sebep olmuştu.

Patronun kapısının önüne geldiğinde üzerini düzeltti ve yeterince iyi göründüğünden emin olduktan sonra kapıyı çaldı. Gir komutunu beklemeden içeri daldığında pişman olmuştu bile. Büyük toplantı masasında patronu dışında bir de Kaptan Amerika oturuyordu.

"Evet Scarlett?" dedi Lena kapıda donup kalan kadına hitaben. Önemli misafiriyle görüşmesinin yarıda kesilmesine bozulmuş gibiydi.

"Yanlış bir zamanda mı geldim?" dedi kadın odanın içine doğru birkaç adım atarak.

Bu sırada Kaptan onu incelemekle meşguldü. Siyah saçları sıkı bir at kuyruğu olsa da bebek saçları terden alnına yapışmıştı. Diz kapağına değen bir etek ve ipek bir gömlek giyiyordu. Dikkat çekici bir kadın olduğu inkar edilemezdi.

"Biraz öyle oldu hayatım." dedi Lena ellerini çenesinin altında kenetleyerek. "Ne vardı?"

"Toplantıya yetişemediğim için üzgünüm. Bu ay yazacağım yazı hakkında konuşacaktım."

Lena göz ucuyla Steve Rogers'a baktı ve elini adamın elinin üzerine koyarak "Bize biraz zaman verir misin Kaptan?" dedi. Adam anlayışlı bir tavırla başını salladığında masadan kalktı ve Scarlett'in yanına ilerledi.

"O konu halloldu tatlım. Sen olmadığından senin adına arkadaşların bu ayın konusunu belirledi bile."

Scarlett bunun olacağını tahmin ediyordu, yine de pes etmeyerek haftalardır hakkında düşündüğü konusunu açıklamaya çalıştı.

"Son zamanlarda yaşanan teknolojik gelişmelerin sağlık alanında kullanımıyla ilgili bir yazı düşünüyordum." diye başladı ancak patronunun onu konuşturmaya niyeti yok gibiydi.

"Vogue dergisinde çalıştığını unutuyorsunuz küçük hanım. Biz moda, kozmetik ve cinsel hayatla ilgili yazarız. Teknolojik gelişmelerin bunların herhangi birine katkısı yoksa, yazamazsın."

"Lena," diye devam etti Scarlett. İstediğini elde etmeden bu odadan çıkmayacaktı. "neredeyse üç yıldır bu dergide köşe yazarlığı yapıyorum. Sürekli yazdığımız konular dışına çıkarsam okuyacak insanlar bulabileceğimden eminim."

Kadın elini çenesinin altına koyarak bir süre düşündü. "Haklı olabilirsin." dedi sonunda tekrar göz teması kurduğunda. "Kitlen var. Madem gerçek bir gazeteci olmak istiyorsun bu ay sana vereceğim konuyu başarıyla tamamla, gelecek ay ne istersen yazmana izin vereceğim. Anlaştık mı?"

how to lose Tony Stark in ten days?Where stories live. Discover now