seven : don't forgive him

1.3K 114 14
                                    

"İşte düğün pastamız da böyle görünecek. Biliyorum on kat biraz fazla diye düşünüyorsun ama sen popüler birisin ve düğünümüz çok kalabalık ola-"

Scarlett göz ucuyla Tony'e baktı. Son bir saattir dergilerden bir şeyler gösterip gevezelik ediyordu ve tam da tahmin ettiği gibi Stark şimdiden bıkmıştı.

"Scarlett." dedi sonunda pes edip. Kadının elindeki dergiyi nazikçe çekti ve masaya geri bıraktı. "Sence de evlilik hakkında konuşmak için biraz erken değil mi bebeğim?"

Scarlett'in beklediği fırsat sonunda gelmişti. Bunu yapmak bir yandan kalbini kırıyor olsa da Tony'den vazgeçmek zorundaydı. "Ama-" dedi sesini titreterek.

"Asla evlenmeyeceğiz demiyorum." dedi Tony onun ellerini tutarak. Tabi ki asla bu dengesiz kadınla evlenmeyecekti ama şimdilik onun bunu bilmesine gerek yoktu. "Sadece birbirimizi biraz daha tanısak daha iyi olmaz mı?"

"Sen beni sevmiyorsun!" diye dramatik bir çığlık attı Scarlett ve hemen gitmek üzere ayağa kalktı. O kapıdan çıktıktan sonra her şey bitecekti.

Tony de telaşla kalktı ve "Yani-" diye geveledi. "Sana aşık olmam için çok erken ama senden çok hoşlanıyorum, gerçekten."

Bu sabah olsaydı söyledikleri doğru olurdu ancak şu anda alenen yalan söylüyordu.

Scarlett alayla güldü. "Hoşlanmak yetmez Stark. Lisede değiliz. Ciddi düşünmüyorsan beni oyalama."

Adam tabi ki ciddi düşünmüyordu. Scarlett'in olduğu gibi biriyle kim ciddi düşünürdü ki? Özellikle de bu, dünyaca ünlü bir süper kahramansa.

Tony hala masanın üzerinde dağınık şekilde duran dergilere baktı. Hepsine hakim olan o evlilik konsepti tüylerini ürpertiyordu. "Ben-" diye lafa girmeye çalıştı ancak Scarlett onu dinlemiyordu.

"Hoşçakal." dedi kadın zorla. Konuşurken vedası boğazına düğümlenmişti ancak bir tarafı oldukça rahatlamış hissediyordu. Asansöre binip binadan çıkarken kendi kendine gülümsedi. Hayatında yaşadığı en güzel ve en acı dolu hafta sonunda bitmişti.

• • •

"Anlamıyorsun Steve, bahsi yükseltmek zorundasın. Kadın evlenmekten bahsediyor."

Steve duyduklarından sonra kahkahasına engel olamayarak uzun süre güldü. Scarlett o kadar ileriye gitmişti demek.

"Üzgünüm dostum." dedi hala gülerken. "Aslında onu seçtiğim için oldukça memnun görünüyordun."

"Öyleydim." dedi Tony ve umutsuz bir şekilde başını salladı. "Çok güzel bir kadın, bunu inkar etmiyorum. Bazı zamanlar çok da eğlenceli ve iyi olabiliyor. Ama o kısa anlar geçtikten sonra tam bir kabusa dönüşüyor. Ne olduğunu anlayamıyorum."

Steve ne olduğunu anlayabiliyordu ve içten içe arkadaşı için üzüldü. Yine de onu ilk defa bir kadınla sorun yaşarken görmek eğlenceliydi. Tony ilişkiler konusunda kendine o kadar güveniyordu ki Steve, birinin çıkıp onu biraz zorlaması gerektiğini düşünmüştü.

"Pekala." dedi arkasına yaslanarak. "Ne istiyorsun?"

Tony, Yüzbaşı'nın teklifini hemen kabul etmesine şaşırarak duraksadı. Ardından da bir süredir aklında olan şeyi söyledi. "Kazanırsam kalkanını istiyorum."

"Ne- Neden?"

Tony, arkadaşının şaşkın yüzüne baktı ve masaya eğildi. "İnan bana yaşlı adam, bu kadınla baş etmenin karşılığı ancak o kadar değerli bir şey olabilir."

how to lose Tony Stark in ten days?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora