ten: lie to him

1.5K 144 80
                                    

Arka arkaya gelen bölümlere alıştığınızı ve bunun geç kaldığını biliyorum, üzgünüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arka arkaya gelen bölümlere alıştığınızı ve bunun geç kaldığını biliyorum, üzgünüm

Havaalanından bindikleri araba Scarlett'in evinin önünde durduğunda kadın başını camdan kaldırdı ve Tony'e baktı. Yorgun görünüyordu.

"Hoşçakal Tony." dedi adamın yanağına kısa bir öpücük kondurarak. Arabadan ineceği sırada adam, elini yakalamış ve onu durdurmuştu.

"Yarın akşam Avengers bağış balosu var." dedi. "Benimle gelmeni istiyorum, kız arkadaşım olarak."

Scarlett gülümsedi. "Tabi ki." Ardından gülüşü soldu ve gözlerini kaçırarak konuştu. "Yarın tanışmamızın üzerinden tam on gün geçmiş olacak."

Kadının bunu söylemesi garipti çünkü bu Tony için önemli bir gündü. İddianın son günü. Yine de New York'a dönüş yolunda karar verdiği üzere, bunun bitmesini istemiyordu. Gerekirse iddiayı sonsuza kadar bir sır olarak saklayacak ve Scarlett ile gerçek bir ilişkiye başlayacaktı.

"On üçüncü gün için plan yapma." dedi gülümseyerek. "Knicks maçı için en iyi yerden iki biletim var."

Scarlett ağlamak istedi. O gün geldiğinde yazısı dergide çıkmış ve her şey bitmiş olacaktı. Yine de o an gelene kadar anı yaşayabilir ve Tony'nin sevgisinin tadını çıkarabilirdi belki.

Gülümseyerek başını salladığında Tony de gülümsedi ve uzanıp kadını uzun uzun öptü. Daha önce yanında durmaya katlanamadığı bu kadından şimdi ayrılmak istememesi garipti.

Geri çekildiklerinde Scarlett, Tony'nin hala yüzünde olan ellerinden birini tuttu ve avuç içine bir öpücük bıraktı. "Yarın görüşürüz Stark." dedi arabadan inmeden önce. Valizlerini alıp binaya girerken kalbi karmaşık duygularla doluydu.

• • •

Ertesi akşam saat dokuzu gösterdiğinde Scarlett balonun yapılacağı salonun önündeydi. Tony, onu alması için bir araba göndermiş ve kendisi gelemediği için üzgün olduğunu belirtmişti. Davetle ilgili halletmesi gereken şeyler vardı.

Scarlett arabadan indiğinde Tony'nin merdivenlerin başında, elini cebine atmış ve düşünceli bir halde beklediğini gördü. Tony de onu fark ettiğinde kadını baştan aşağı incelemiş ve yanına ilerlemişti.

"Sen-" dedi doğru kelimeleri bulmaya çalışarak. Onunla tanıştığından beri Scarlett her zaman göz alıcı görünmüştü ama bu gece, farklıydı. Kadın bir tanrıça kadar güzel görünüyordu.

"Teşekkür ederim Stark." dedi Scarlett gülerek. Cümlenin tamamını duymasına gerek yoktu, Tony'nin gözleri onu ele veriyordu. "Sen de harika görünüyorsun."

Scarlett, Tony'nin uzattığı kolu tuttu ve birlikte merdivenleri çıktılar. Davet yeni başlamış olmasına rağmen içerisi şimdiden kalabalıktı. Tony kendisine doğru, konuşmak için, gelen birkaç kişiye aldırmadan arkadaşlarına doğru ilerledi.

how to lose Tony Stark in ten days?Where stories live. Discover now