nine : introduce him to your family / 1

1.3K 135 34
                                    

Scarlett, dudaklarının arasından bir şaşkınlık nidası kaçırdı. "Ne?"

"Üzerinizde çok fazla baskı var." dedi Charlotte arkadaşının haline gülmemek için dudaklarını birbirine bastırarak. "Şehrin kalabalığından uzaklaşıp, sakin bir yerde baş başa bir tatil geçirmeniz gerekiyor. 4 Temmuz bunun için çok uygun olabilir."

Tony umutsuzca kafasını salladı. Scarlett'e şehirde tahammül etmek yeterince zorken, şimdi de tatile çıkmaları gerekiyordu.

"Pekala." dedi Scarlett ve Tony'nin koluna girip ayağa kalktı. "Hayatım, sen kapıda bekleyebilir misin? Ben terapistimizle bir şey konuşacağım, özel."

Adam hiçbir şey demeden kapıdan çıktığında Scarlett arkadaşının kolunu tuttu ve ikisini evin başka bir odasına çekti. "Ne yapıyorsun sen?"

"Sana bir şans veriyorum." dedi Charlotte. Her ne kadar arkadaşı bu durumdan memnun olmasa da iyi bir şey yaptığını düşünüyordu. "4 Temmuz için ailenin yanına gideceksin değil mi? Tony'i de götür. Kendin ol ve doğru zaman geldiğinde ona her şeyi anlat."

Scarlett, arkadaşının bundan çok basit bir şeymiş gibi bahsetmesine sinirlenmişti. "Anlatamam!"

"Kaybedecek neyin var ki? Dergideki yazıyı okuduğunda her şeyi öğrenecek zaten. Kendin söylersen belki seni affetmesi için bir şansın olur."

Bu, kulağa mantıklı gelebilirdi ancak Tony ile yüzleşme fikri Scarlett'in ödünü koparıyordu. Sadece onuncu günün gelmesini ve her şeyin bitmesini bekleyecek, adam gerçekleri dergiden öğrendiğinde de ortadan kaybolacaktı.

"Bilmiyorum Charlotte." dedi başını iki yana sallayarak. "Yapamam."

Arkadaşı, umutsuz görünen kadına sıkıca sarıldı ve "Hiçbir şey söylemesen bile orada kendin ol yeter, Scarlett." dedi. "En azından son gününüzü gerçek bir çift gibi geçirebilirsiniz."

Scarlett başını salladı ve gülümsemeye çalıştı. Kapıda onu bekleyen Tony'nin yanına ilerlerken kafasında itirafını kurmaya başlamıştı bile.

• • •

"Kasabanız çok sevimliymiş." dedi etrafına bakınan Tony. Scarlett ve o, terapistin tavsiyesine uymuş ve 4 Temmuz için kadının ailesinin evine gelmişlerdi.

Scarlett cevap vermedi. Adamı duymuyordu bile. İlk defa eve bir erkek arkadaşıyla gelmek, özellikle de bunun Tony Stark olması, kadını iyice germişti.

Büyük, çift katlı beyaz bir evin kapısına geldiklerinde Scarlett anahtarlarını çıkardı ve kapıyı açmadan önce "İşte burası." dedi. Tony ailenin Scarlett'in annesi, ablası ve ablasının kızından oluştuğunu biliyordu. Kadının anlattığına göre ablası ve kocası birkaç yıl önce boşanmıştı.

"Biz geldik!" diye seslendi Scarlett kapının önündeki antre alanına valizlerini bırakırken. Küçük bir kız çocuğu anında içeriden koşarak gelmiş ve kadının bacağına sarılmıştı. "Vi, sonunda!"

Scarlett gülerek kızı kaldırdı ve sarıldı. "Kocaman olmuşsun, taşıyamıyorum bile."

Kız neşeli kahkahalar atarak yere indiğinde teyzesinin hemen yanında dikilen adamı fark etti. Gerçek dışı olsa da Demir Adam şu anda kapının hemen yanında, yüzünde küçük bir gülümsemeyle duruyordu.

Heyecanla bağıracağı sırada annesi "Sonunda aklına geldik demek." diye sitem ederek antreye girdi. O da ayakta dikilen Tony Stark'ı gördüğünde bir anlık şaşkınlık yaşamıştı.

"Ah, bu Tony." dedi Scarlett gergince gülümseyerek. "Onu da tatil için davet ettim."

"Anne, teyzem Demir Adam'ı nerden tanıyor?" dedi küçük kız annesinin pantolonunu çekiştirerek. Hala gözlerine inanamıyor ve bunu arkadaşlarına nasıl ballandırarak anlatacağını düşünüp keyifleniyordu.

how to lose Tony Stark in ten days?Where stories live. Discover now