four : humiliate him in front of his friends

1.3K 125 80
                                    

"Kız tam bir kabus çıktı Yüzbaşı!" dedi Tony eliyle alnını ovarken. Avengers kulesinde haftalık Yenilmezler buluşmasını gerçekleştiriyorlardı ve Stark'ın bahsettiği tek şey yeni sevgilisinin ne kadar katlanılmaz olduğuydu.

Steve güldü. "İstediğin zaman bırakabileceğini biliyorsun dostum."

"Sonra da senin gibi bir ihtiyarın diline düşeyim öyle mi? Hayır teşekkür ederim."

"O kadar da kötü olamaz." dedi Thor içkisinden büyük bir yudum alıp bardağı masaya vurarak. "Bir keresinde Loki kız arkadaşımın kılığına girmişti ve tam biz öpüş-"

Natasha araya girdi. "Tahmin edeyim. Siz öpüşürken bir anda kendine dönüştü ve seni bıçakladı?"

"Hayır, boğmaya çalıştı diyecektim."

"Keşke Scarlett'in yaptığı şey sadece beni boğmak olsa." dedi Tony ve içkisinden bir yudum aldı. "Onunki daha çok ruhumu elleri arasına alıp yerden yere çarpmak."

"Hey," dedi Bruce yanlarına gelerek. "Hulk bir keresinde gerçekten Loki'yi yerden yere çarpmıştı."

"Tebrikler dostum." dedi Thor onun omzuna vurarak ve bir süre başka şeylerden bahsettiler. Tony sonunda o kabus kadını birazcık da olsa zihninden atmaya başlıyordu. En azından sadece bugün için.

Scarlett'i bu günü birlikte geçirmemeye ikna etmek oldukça zor olmuştu. Özellikle kadın hala önüne konan kuzunun travmasını yaşadığını iddia ederken. Neyse ki Tony arkadaşlarıyla dünyayı kurtarma mevzuları hakkında konuşacağını söylediğinde sakinleşmiş ve bir günlüğüne Tony Bunny'sinden ayrı kalmayı kabul etmişti.

Büyük salonda "Bebeğim!" diye bir ses çınladığında kendi kendine güldü ve Steve'e döndü. "Bazen sesi hala kulaklarımda yankılanıyor biliyor musun?"

Steve'in yüzünde arkadaşına gerçekten acıdığını belirten bir ifade belirdi. Arkasına dönüp açık asansör kapısının önünde duran kişiye bakmadan önce "Dostum," dedi. "sana kötü bir haberim var."

Scarlett içerideki herkese heyecanla bakarak ayakta dikiliyordu. Tony'i gördüğünde ince topuklularına rağmen koştu ve boynuna sarıldı. Stark resmen neye uğradığını şaşırmıştı.

"Evde çok sıkıldım Tony Bunny!" dedi ona sımsıkı sarılmaya devam ederek. Bir yandan da ilk kez bu kadar yakından gördüğü Yenilmezler'i inceliyordu.

"Scarlett." dedi Tony kadını kendisinden güçlükle ayırarak. "Bugün önemli mevzular görüşeceğimizi söylemiştim bebeğim."

Scarlett bir şey söyleyeceği sırada Natasha araya girdi. "Aslında önemli kısmı bitirmiştik Stark, kız arkadaşının bize katılmasında bir sakınca yok."

"Harika!" dedi Scarlett ellerini çırparak. Şu anda hislerini bir aptal gibi dışarı vuruyor olsa da Yenilmezler ile aynı odada bulunmak onu gerçekten heyecanlandırmıştı.

Bara gidip kendine bir içki doldururken gözüne takılan kişiyle duraksadı. Tabi ki, Steve Rogers da buradaydı ve kendisine bakıyordu. Odada kadının Tony'e oynadığı oyunu farkında olan tek kişi.

"Hoşgeldin Scarlett." dedi Yüzbaşı barda ona katılarak. Sadece ikisi vardı ve diğerleri ne konuştuklarını duyamayacak kadar uzaktaydı.

"Bay Rogers-" diye söze girdi Scarlett. Rogers gidip Stark'a her şeyi anlatırsa mahvolurdu.

"Açıklamana gerek yok." dedi Steve ona gülümseyerek. "Sırrın benimle güvende. Tony kadınlar konusunda kendine o kadar güveniyor ki senin tarafından test edildiğini görmek çok güzel."

how to lose Tony Stark in ten days?Where stories live. Discover now