five : take care of him

1.4K 131 35
                                    

"Hala aramadı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hala aramadı."

Scarlett salonunu bininci kez turlarken bir yandan da telefonunu sıkı sıkı tutuyordu. Sabahtan beri Tony Stark'tan bir mesaj ya da arama beklemişti ama şimdiye kadar hiçbir şey yoktu.

"Neden arasın ki?" dedi yerde oturmuş ayak tırnaklarına oje sürmekle meşgul olan Charlotte. Şartlar ne olursa olsun doğruları söyleyen biriydi ve bu özelliğiyle gurur duyuyordu. "Kavga ettiniz değil mi? Bir sebep belirtmesine gerek olmadan seni bir daha aramamak için harika bir zaman."

"Haklı olabilirsin." dedi Scarlett ve yüz üstü koltuğa uzanıp umutsuzca duvarı izlemeye başladı. "Sanırım gerçekten bitti."

"Bu kadarından bile iyi bir yazı çıkaracağından eminim tatlım."

Scarlett şaşkınlıkla, o ana kadar yazıyı hiç düşünmediğini fark etti. Tek umursadığı Tony Stark ile daha fazla zaman geçiremeyecek olmaktı. Koltukta oturur pozisyona gelip tırnaklarını ısırmaya başladı. Hala Tony'i yanında istemesi onu korkutmaya başlamıştı. Profesyonelliğini kaydedip kendini bu saçma oyuna mı kaptırmıştı gerçekten?

"Charlotte," diye seslendi arkadaşına. Şimdi ayak tırnaklarına üflemekte olan kadın başını kaldırdı. "sence yanlış mı yaptım?"

Charlotte başından beri bunu bekliyormuş gibi hızla konuştu. "Tabi ki yanlış yaptın kızım! Tony Stark ile oyun oynayamazsın. Belki de senden gerçekten hoşlanacaktı ama sen aptal müdürün Lena yüzünden o geleceği çöpe attın."

Scarlett bunu beklemiyordu. Biraz destek ve yalan teselliler istemişti ama gerçekleri duymak onda tokat etkisi yaratmıştı.

"Bizim bir geleceğimiz yoktu Charlotte." diye mırıldandı, daha çok kendini inandırmak için.

"Nerden bilebilirsin ki?" dedi Charlotte sürdüğü ojenin kuruması için tırnaklarına üfleyerek. "En azından bu kadar çabuk ayrılmazdınız belki."

Scarlett ani bir kararla ayağa kalktı ve telefonunu tekrar eline aldı. "Belki de ben onu aramalıyım."

"Ona eziyet etmeye devam etmek için mi?"

Scarlett düşünmek için kendisine zaman tanımadan diğer odaya geçerken "Kesinlikle!" diye bağırdı. Bir yandan da Tony Stark'ın numarasını aramıştı bile. Telefonun çalışını dinlerken kalbi yerinden çıkacakmış gibi atıyordu. Adamın ne tepki vereceğini kim bilebilirdi ki.

"Tony Stark."

Tanıdık sesi duyduğunda yatağına oturmak zorunda kalmıştı. "Merhaba Stark."

Tony öksürdü ve derinden gelen bir sesle yanıt verdi. "Merhaba Scarlett."

Scarlett nasıl davranması gerektiğini bilmiyordu. Bu sefer içinden geldiği gibi davranabilirdi belki, en azından ikisi tekrar bir araya gelene kadar. "Dün hakkında konuşmak için aradım, Tony. Ben-"

how to lose Tony Stark in ten days?Where stories live. Discover now