nine : introduce him to your family / 2

1.3K 126 65
                                    

Sahilin bitimindeki kayalıklara geldiklerinde Scarlett aralarındaki sessizliğin fazla uzun sürdüğüne karar verdi. "Stark, sen iyi misin?"

Tony kadına baktı ve sinirinin çoktan geçtiğini fark etti. İkisi, insanlardan uzak bu köşede dururken artık diğer adamı düşünmüyordu. "İyiyim."

Scarlett denize baktı. Güneş batmak üzereydi. "Yüzme biliyor musun?" diye sordu adama dönüp.

"Tabi ki."

Scarlett aniden üzerindeki tişörtü ve taytını çıkardı. İçine mayo giymemişti ama bu iç çamaşırlarıyla yüzdüğü ilk sefer değildi zaten. Taşların üzerinde koşup suya atlamadan önce "O zaman yarış benimle!" diye bağırdı.

Tony bir süre şaşkınlıkla suya dalıp çıkan kadını izledi. Scarlett'in böyle bir şey yapmasını beklemiyordu ve kendisi de iç çamaşırlarıyla yüzecek bir adam değildi. Etrafta onu görecek kimse olmasa bile Tony, böyle ani kararlar almazdı.

Kıyıdan biraz uzakta Scarlett başını sudan çıkardı ve "Korkuyor musun Stark?" diye seslendi. Tony, elinde olmadan kadının bu çocuksu haline güldü. Sonunda ani bir kararla üzerindekileri çıkardı ve denize atladı.

Evet, o böyle bir adam değildi ama Scarlett ile birlikte olduğundan beri yapmam dediği çok fazla şey yapmıştı ve bu da onlardan biri olarak listeye girebilirdi.

Hızlı kulaçlar atarak kadının yanına doğru yüzdü. Tony'nin kendisine doğru geldiğini gören Scarlett ise tamamen suya girmiş ve gözden kaybolmuştu.

Yanına ulaştığında Stark, kısa bir süre suyun altına baktıktan sonra Scarlett'i buldu ve kolundan yakalayıp onu suyun üzerine çıkardı. Scarlett adamın omuzlarına tutunduğundan oldukça yakın duruyorlardı. "Yakaladım seni."

Scarlett nefes alamıyordu ve bunun suyun içinde olmasıyla bir ilgisi yoktu. Tony Stark'ın ıslak saçından düşen damlalar güzel yüzünde ve göğsünde süzülürken adam, nefes kesici görünüyordu. Tam o anda zamanı durdurmayı ve sonsuza kadar bu muhteşem manzarayı izlemeyi dilerdi.

Sanki başka bir güç ona hükmediyormuş gibi adamın dudaklarına uzandı ve öptü. Tony de bunu bekliyormuş gibi elini kadının beline dolamış ve bedenlerini iyice birbirlerine yaklaştırmıştı. İkisi de birbirlerini giderek büyüyen bir hırsla öperken ilk defa, daha fazlasını istiyorlardı.

Nefes alması gerektiğinde Scarlett geri çekildi ve adamın beline ne zaman sardığını bilmediği bacaklarını çözüp biraz uzaklaştı. Tony'nin etki alanında olmak ona iyi gelmiyordu.

Az önceki anın etkisi geçene kadar ikisi de bir şey söylemedi. Tony sonunda kendini topladığında "Burası çok güzelmiş." diye mırıldandı ve geriye doğru yüzdü.

"Burası ben ve Katy'nin özel yeri." dedi Scarlett. "Amanda onun sadece kumsaldan denize girmesine izin veriyor."

"Havalı teyze Viola, öyle mi?"

Scarlett gülümsedi. "Öyle."

İkisi bir süre daha yüzdükten sonra sudan çıktı ve ıslak çamaşırlarının üzerine kıyafetlerini geçirdiler. Hava kararmıştı ve yemek saati yaklaşıyordu.

Düşünceli bir sessizlik içinde bisiklet sürerek eve döndüklerinde sokak kapısında onları bir sürpriz bekliyordu. David.

"Selam." dedi adam, Tony'i görmezden gelip doğrudan Scarlett'e bakarak. Bakışları bir süre sonra aşağı, kadının ıslak tişörtüne indi. "Nerden böyle?"

"Yüzüyorduk." diye araya girdi Tony. İçinden her şeyi anlatmak geliyordu, sırf bu adamın yüzündeki ifadeyi görmek için.

Scarlett gülümsedi. "Sen nereye gidiyorsun? Yemeğe kalsana."

how to lose Tony Stark in ten days?Where stories live. Discover now