💖3. fejezet💖

2.8K 190 10
                                    

Vladimir pov.
Itt van és fogja a kezemet miközben épp keserves kínok közepette szülöm a gyermekünket. Próbàlom valamennyire elfolytani a hangomat, hogy a szomszédoknak ne legyen feltünő. És, hogy a házban tartózkodó őrség ne tudjon szólni a ferjemnek. Meg egy erőset kell nyomnom. Megszorítom a szerelmem kezét és egy jó nagy nyonassal vilagra hozom a szerelmünk gyümölcsét. Szerencsénk van, halkan sír, de sír. A bába óvatosan Igor kezébe adja, aki felém nyujta a kisbabát, hogy meg tudjam érinteni a fejét.
- Kincsem...
- Kislány. Gratulálok. - mondta a bába.

 Azonban tudtam, hogy nem gyönyörködhetek a lányomban sokáig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Azonban tudtam, hogy nem gyönyörködhetek a lányomban sokáig.
- Vidd! Vidd el gyorsan!
- Vladimir...
- Szeretlek és őt is szeretem! Mondd majd meg neki, hogy szeretem, de tartsd tavol tőlem! Menjetek! Kérlek! - láttam, hogy könnyek csillognak a szemében, de a baba gyrosan bebugyolálta a kisbabát majd egy magy kendővel Igor hasához kötötte. Egy utolsó csókot nyomott a homlokomra majd neztem ahogy kimaszik az ablakon a lányommal és ezzel eltűnnek az életemből. Alig telik el pár perc mikor ismét eles fajdalom nyilal a hasamba. Mintha az egész kezdődne előlről. A baba ijedten nez a pabaim közé majd úgy emeli rám a tekintetét mint, aki szellemet látott.
- Mi történik?
- Még... Meg egy fejet látok. Még egy baba! - még egy? Az nem lehet! Ez nem... Igor! Ne, már elment. Mindenem annyira fáj. Hirtelen kinyitódik az ajtó és belép a férjem. Mosolyogva lép hozzám majd megragad a hajamnál.
- Ha már nem az én fatyjamat szülöd legalább szülj egy fiút, érthető voltam? - ezzel hátra dobott és kiment. A bába ijedten sietett a segítsegemre és bár a fejfájásom ellen semmit se tudott tenni, legalább a babámnak segitett. Egy óra szenvedés után aztan újabb sírás ütötte meg a fülem. Ez viszonylag hangosabb volt. A sírás után egy perccel ismét megjelent életem megrontója.
- Nos, fiú lett?
- I... Igen, uram. Kisfiú. - valaszolta a bába és mutatta volna a babát, de a férjem fintorogva elhúzódott.
- Hozzám ne érjen így! Add az anyjának! - utasított mire az öregasszony meglepetten felém lepett és a mellkasomra tette a pici babát.

- Hozzám ne érjen így! Add az anyjának! - utasított mire az öregasszony meglepetten felém lepett és a mellkasomra tette a pici babát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Nagyszerű! - ezzel kiment. Óvatosan magamhoz öleltem a picit. Nem tudtam, hogy ikreket várok. Ezek szerint a tervem csak félig sikerült vegre hajtanom, de legalább a lányomat kimenekítettem innen.

A tavolság átka (Befejezett)Where stories live. Discover now