💖12. fejezet💖

1.8K 160 14
                                    

Vladimir pov.
A szobába lépve Rickyt az ágyon fekve találtam ahogy hangosan szipog. Leültem mellé és simogatni kezdtem a kicsi hátát.
- Ricky! Kicsikém!
- Nem akarok kistesót! Nem... Nem akarom, hogy kiderüljön és Mr. Rolling megöljön tèged, engem vagy Samyt és apát!
- Édesem! Te egy gyerek vagy! Nem kell ijesmikkel foglalkoznod! Apukád és én megoldjuk! Arra kérlek, hogy bízz bennem! - mondtam miközben egy puszit nyomtam a szőke buksijára. Felült az ágyon és hagyta, hogy egy zsebkendőt tartva az orra elé segítsek kifújni az orrát. Miután minden felesleges nedvet letisztítottam a kicsi arcáról megfogtam a kezét és felhúzva a pólómat a hasamra tette a kicsi tenyerét.
- Anyu, mit...
- Shhh! Figyelj! Erősen figyelj! Ha türelmes vagy és erősen figyelsz, akkor érezni fogod, hogy ott van. - mondtam mire behunyta a szemét és látszott rajta, hogy erősen koncentrál. Egy perc után a szeme egyszercsak kipattant és a másik kezét is mosolyogva a hasamra tette.
- Anyu! Ott van! Tényleg ott van a hasadban! Érzem, hogy ott van! - mondja nevetve. Legalabb egy órán át csak a hasamat tapogatta. Hirtelen azonban hallottuk, hogy lent kinyitódik az ajtó és bejön valaki.
- Drágám! Megjöttem!!! - hallatszont lentről az a hang, ami egész eddigi életemben ordított a fülembe. Leszaladtunk és ott láttam ahogy Mr. Rolling kezet ráz Igorral, aki szorosan maga mögött tartja Samyt. Lementünk a lépcsőn mire magához ölelt és puszit adott az arcomra. Masok előtt sosem bánt.
- Szervusz, drágám! Ricky?
- Drágám! Azt... Azt hittem csak egy hét múlva jössz haza!
- Úgy volt, de hamarabb végeztem és haza jöttem. Jó látni, hogy jobban vagy, szívem! - szorított.
- Nos, én mindent megtettem, hogy a parja jobban legyen. - mondta Igor.
- Ah, igen! Természetesen kifizetem az elmaradt egy hetet is! Ma már késő van! Maradjanak itt éjszakára! - ajanlotta fel mèzes - mázas hangon. Igor elfogadta, de szerencsére Samy és Ricky elszaladtak jatszani így én csak némán tűrtem ahogy ölelget és becézget, amit egyébkent sosem szokott.

A tavolság átka (Befejezett)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें