💖Epilógus💖

2.1K 141 21
                                    

Vladimir pov.
Végre. Minden rendben van. Igor és én hamar összeházasodtunk és új életet kezdtünk. Samy és Ricky iskolába járnak és nagyon büszke vagyok rájuk. Dennis gyakran van a bölcsödében és így én is munkába állhattam. Hogy mi lett a munkám? Írtam egy könyvet. Amikor pedig elvittem a kiadóhoz nem fűztem hozzá sok reményt, de aztán felhívtak és szinte őrült hangon magyarázták, hogy a könyvemet viszik mint a cukrot és lehet, hogy vilagklasszik lesz és már három nyelvre megkezdték a fordítást. Azt hittem elàjulok. Felhívtam Igort és elmondtam neki a hírt, aki, hogy megünnepeljük a sikeremet hozott egy üveg pezsgőt és a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak. Mire elfogyott az üveg tartalma, addigra mi már mesztelenül feküdtünk egymásba gabajodva. Ezúttal rávettem, hogy óvszert használjon mert egyenlőre nem akarok több gyereket. Nem ellenkezett, de azért keményen megdolgoztatott.
- És a cím?
- Hm?
- Mi a könyv címe?
- Ja! A távolság átka.
- A tavolság átka. Hangzatos, hogy jutott az eszedbe?
- Lényegében ez a könyv rólunk szól. Csak a szereplők nevét és pár részletet változtattam meg, de a lényeg ugyanaz. - magyaráztam mire csókot nyomott a számra és magához ölelt.
- Imádlak, de én a címre gondoltam. - koppint játékosan az orromra mire belőlem kitör a nevetés és átkarolom a nyakát.
- Mert amikor írtam, eszembejutott, hogy mekkora átok volt minden perc, amit nélküled töltöttem. - mondtam mosolyogva. Láttam, hogy könnyek csillognak a szemében és magahoz szorít a ismét csokolózunk. A szerelem olyan mint az óceán, nem számít a távolság ha ugyanolyan mély. A harc, amit végig csináltunk, nem csak a sok konfliktuson és szenvedésen alapszik, hanem a csatákról is, amiket magunkkal vívtunk. Ez a romantikus történet igazság szerint mindenkinek boldog befejezést adott. Nem csak nekünk, de még Edgardnak is megadta a lehetőséget a boldogságra. A sors fintora, hogy rosszul indult, de a fontos az, ami most van. Mert ebben a jelenben élni a legcsodálatosabb, amit csak szánhatott nekünk a sors.
Vége.

A tavolság átka (Befejezett)Where stories live. Discover now